Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Która opcja?

Co byście wolały? Urodzić ale stracić urodę i figurę czy być piękną nieródką?

Polecane posty

Gość Wrozka Waleria
Jak masz mieć rozstępy ,to żaden krem nie pomoże . Ja rodziłam pierwsze dziecko jak miałam 38l i zero rozstępów....takie geny.

Gość ente
doinformujcie sie najp[ierw a potem chrzancie. czesto po nacinaniu krocza i szyciu kobieta staje sie ciasniejsza niz byla..

Gość Wrozka Waleria
I nie jedna 40+ wygląda lepiej niz te wszystkie małolaty,które maja takie dylematy:P

Gość do whedif
Nie żartuję. ­ ente - co ty pierdolisz! poczytaj o nacinaniu! niesamowity ból! ciężko się to wszystko goi, no i z tą ciasnotą to nie przesadzaj bo po zdjęciu szwów pochwa dalej jest luźna...

chyba jednak żartujesz nie wierzę że tyle kobiet daje się oszpecić na pewno da się tego jakoś uniknąć chyba jakieś konowały tylko na takie coś pozwalaja

poza tym powiem tak - jesli bedziecie dalej sie zle odzywialy, chodzily na solarium ktore niszczy skore, polykaly jakies dziwne tabletki na chudniecie albo inne sprawy, szprycowaly za pomoca kosmetykow, uzywaly tony pudru na buzie, pily, niedosypialy, palily to bedziecie wygladaly starzej niz matki kilkorga dzieci ktore tego nie robia.

Gość ente
bol? nacinaja w trakcie skurczu wiec bolu nie czujesz. luzna nie jest, jest ciasniejsza. znam relacje dwoch przyjaciolek, wiec wiem co mowie

Gość gererereerer
Urodzic. Bycie matka jest najcudowniejsza rzecza na swiecie. Uwielbiam byc mama!

Gość Wrozka Waleria
Migotka ...brawo!!!!

Gość ghfhfhfhgfhgfh
zajebista laska nierodka?dla kog teraz w tych czasach, tych pierdooolonych zbokow?

Gość klssdssssssssss
do whedif ma racje, po nacieciu krwawi ci przez kilka dni i nie jestes w stanie usiasc na 4 literach ani wysikac sie, porod trwa czasami 24h albo dluzej, to jest ogromny wysilek dla organizmu ludzkiego w czasie ciazy jak masz pecha, to wypadaja ci wlosy, pogarsza cera, powstaja rozstepy (bardzo napina sie skora brzucha, rosna piersi i napina sie tam tez skora)

Gość klssdssssssssss
naciecie boli (znosnie), a jak cie szyja to jest mega bol!

wrozka - wiem wiem :classic_cool: ale popatrz sama - dzisiejsze dziewczyny w wieku 15 lat wygladaja na 25, jedza pelno hormonow, do tego ciagle sie odchudzaja przez co organizm jest jeszcze bardziej podatny na to wszystko, skora sie nie regeneruje.... do tego jakies pudry, kremy ktore ladnie pachna (tam jest tyle chemii ze szok). kiedys kobiety tego nie mialy i dlatego o wiele lepiej wygladaja... zobaczymy za te 10 lat jak mlode panny beda sie sypac, na wlasne zyczenie niestety... zeby nie bylo- sama jestem mloda, ale widze po znajomych co wyprawiaja ze soba i az zal patrzec...

Gość ente
ale to chwilowe... kilka dni i mija tak? wiec z czym macie problem? a jak o siebie nie dbacie to czy z ciaza czy bez bedziecie zle wygladac. w ogole co z was za kobiety, porodu sie boja, zal..

Gość Wrozka Waleria
E tam ...w ciąży poprawia się cera,włosy błyszczą nie wspomnę o oczach:) a jakie cycki.I nie znam żadnej kobiety której nacinali krocze. Położna tak wymasuje ,że nic nie trzeba nacinać.

Gość klssdssssssssss
czesc tak, czesc nie:o

Gość Zuzanna Amelia & 7
Migotka - A Ty ile masz lat ?

Gość Wrozka Waleria
Ja mam 43 i też jestem młoda:) Zresztą mam porównanie jak widzę te skwarki z solarium.

Gość klssdssssssssss
nie wroci wszystko, to tak jak cos napmniesz przez dlugi czas, to wiadomo, ze nigdy nie wroci juz do tak idealnej pozycji jak wczesniej - nie ma cudow, porod to nie zabieg bez zagrozen i konsekwencji, oczywiscie, ze odbija sie na ciele kobiety mniej lub bardziej, ale zawsze jednak

Gość klssdssssssssss
napinasz, rozciagniesz

Gość do whedif
ból jest chwilowy (kilkudniowy, może się przeciągnąć do paru tygodni) , ale jak chujowo zszyją to blizny już zostają, a pochwa się też z czasem nie zwęża, nie słuchajcie tych bajek o ciąży jako duchowym katharsis a macierzyństwie jako czymś niezwykłym i szczególnym dla każdej kobiety. to bujda, tyle kobiet już od zmysłów odchodzi bo je boli, bo nie mają na nic czasu, więc o wygląd też nie zadbają, o fitnesach czy aeorobach to mogą sobie pomarzyć 🖐️

Gość Zuzanna Amelia & 7
Migotka - Jestes ladna ?