Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wodospad :)

Pytanie do kobiet o związek

Polecane posty

Jak to jest w Waszych związkach? Macie kochanych facetów, robią dla Was wszystko, sprzątają w domu, zajmują się rodziną, nie piją, w oczach innych kobiet jesteśmy widziani jako obiekt ciężko do zdobycia.Życie seksualne jest w normie. a jednak.... A jednak szukacie przygód z innymi facetami. Jak dochodzi do tego że on się dowiaduje o zdradzie obiecujecie że się zmienicie. Błagacie by nie było rozwodu itp. Mija rok a Wy znowu szukacie przygody z innym z nadzieją że się nie dowie mąż. Myślicie że dostaniecie 2 szansę?

Gość fhfcjcjfcjjf
o to samo możnaby facetów zapytać. mają wszystko a jeszcze im mało bo przecież trzeba mieć jakąs inną i nowszą i tak niby kochają

Gość .Katarzyna..
Mojemu mężowi się znudziłam, mam przynajmniej takie odczucie. Coś w tym jest że szukamy innych. Może to już tak jest z ludźmi, że szukają czegoś innego. Nie chcemy nudy w związku.

Gość Witaa
nudę w związku zabiliśmy, raz na jakiś czas spotykamy się we trójkę ze znajomym

Moja żona nie pójdzie na taki układ. Nie lubi. Rozmawiałem z nią o seksie. Wiem co lubi i jest nam dobrze w seksie. Jednak ciągnie ją do innych przygód. Rozwód to najłatwiejsze co można zrobić. Najbardziej ucierpi na tym najmłodsze pokolenie w domu.

Gość Witaa
jesteśmy 20 lat po ślubie w seksie było zawsze ok ale po jakimś czasie wkrada się rutyna czegoś brakuje, mąż zaproponował taki układ na początku dla mnie to było coś złego, bałam się, że po związek się rozpadnie, że brak szacunku itd. po powiem, że ta sytuacja umocniła związek, jesteśmy bardziej otwarci na siebie, w seksie po prostu burza

Gość Witaa
uważam, że tak lepiej niż na boku, jawnie bez ukrywania się mam kochanka którego mąż akceptuje, nie spotykamy się często, wystarczy ran na parę miesięcy aby rozbudzić się seksualnie ...

Jej się podoba gościu którego znam i jest z mojej okolicy. Nie chcęby w razie "W" on zaczął chodzić i rozpowiadać, że rucha mi żonę. Zamontuje jakąś ukrytą kamerę i potem w necie zobaczę jak żonę bzyka gościu.

Gość Witaa
akurat my mamy pełne zaufanie do "kochanka" trzymamy to we trójke w tajemnicy, on też ma żonę która na to by się nie zgodziła

Gość Witaa
czuję się tak jakbym dostała prezent od męża:)

Gość botanika i już
Bo kobietom człowiek nie dogodzi, jak i facetom. Takie jest życie.

Gość kasieńka 44.
My zdradzamy i nas zdradzają-to się nazywa życie.