Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MalinowaMagia3

Proszę o pomoc dla mojej rodziny :(

Polecane posty

Zwracam się z prośbą do wszystkich o pomoc .. nie jestem oszustka ani naciągaczka lecz chce pomóc mojej rodzinie pochodzę z ubogiej rodziny mam 21 lat, siostra studiuje a druga jest chora chodzi do szkoły specjalnej dla dzieci chorych , mamy dochody na miesiąc to 670 zl..ludzie co za to można zrobić? opłacić mieszkanie które się sypie a burmistrz odpowiada na to ze puki na głowę nie kapie to warunki dobre. 26 m kwadratowych na 5 osób no teraz 4 bo siostry nie ma.. 2 male pokoje i kuchnia i samo WC bez wanny.. tak się teraz żyje .. wiec co za te pieniądze można zrobić? opłacić rachunki, pooddawać długi które się pożycza przez miesiąc żeby się jakoś przeżyło? dać siostrze na studia? czy zatrzymać pieniądze żeby co 2 dzień zrobić jakiś tani obiad? MOPS nie pomaga.. dają nieraz jakaś żywność z UE ale to nic na 5 osobową rodzinę..mama nie pracuje stara się szuka lecz wiadomo jak z praca, tata dorywczo za 30 zl dziennie u prywaciarza.. i codziennie nie chodzi.. ja straciłam prace umowa zlecenie to koniec wakacji koniec pracy..teraz tez szukam ale no niestety jestem bezrobotna..kto kiedyś miał biedę to to zrozumie ze nie jest łatwo patrzeć na płacząca mamę zastanawiająca się co i z czego zrobić obiad i co za co opłacić.. proszę wszystkich o pomoc.. Nie jest nam łatwo staramy się , szukamy pomocy gdzie się da ale ciężko.. proszę wszystkich wyrozumiałych o pomoc :( chociaż o najmniejszy grosz :( Nie wstydzę się tego że chce pomóc rodzinie nawet w ten sposób prosząc ludzi o pieniądze, bo wierzę że może ktoś kto to przeżył zrozumie i nam pomoże :( Nr konta na który można przelewać pieniądze to : 80 1020 2762 0000 1402 0082 3542 PKO BP SA Oddział 1

Gość kjhgfdsrtgvb
to i ja swoj numer konta podam. Nie bede sie rozpisywac, powiem tylko tyle: nie mam pracy, mam dziecko, ktore nie ma jeszcze roczku, z facetem wlasnie sie rozstalam... kochana, to chyba jakis zart z twojej strony? :O

Malinowa.....nierozumiem!. Sama pochodze z biednej rodziny! Często na chleb nie starczało.Ale imałam sie wszystkiego aby mieć na szkołę-bo nawet na zeszyty matka nie miała. Musiałam sama zarobić.Do szkoły wieczorowej chodziłam codziennie a w nocy tyrałam w jakiejś drukarni za 400 zł.Na lekcjach spałam w domu mało kiedy mnie widzieli.Lekcje odrabiałam w tramwaju w drodze do budy! Ale ruszyłam dupę i tyrałam po to by mieć a nie prosiłam się innych.Teraz mnie stać na dużo zeczy ale tylko dzięki temu ,ze pomimo ,że nie ma pracy zawsze coś znajde by zarobic pare groszy.Więc podnieś dupę z przed komoutera i wypierdalaj do pracy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!. A siostra skoro studiuje to niech nie liczy na innych tylko tez bierze dupsko w troki i zapierdala roznosic uloki.Matka zamiast siedzieć i wyc niech trząśnie sie i też wypierdala choćby nawet sąsiadom okna umyc za pare groszy...... Widze ,że jedynie Ojciec cos dziala.A tak to banda leni śmierdzących!!!!!!!!!!!!!

takie tłumaczenie bo nie ma pracy jest już przestażałe.Praca jest-tylko gnojom ,leniom smierdzącym sie nie chce robic:-) Podać konto????? Bo i ja mam dziecko jestem sama i chujowo mi ogólnie...

Mama co do pracy i ja się bierzemy chodzę razem z mama po ludziach i okna myje i sprzątam ! nawet za parę groszy ale nikogo w tym wina ze teraz ludzie sami sobie sprzątają niż mają komuś dać zarobić.. podjęłabym się każdej pracy żeby pomóc ale po prostu jej nie ma ..nawet do ulotek nie potrzebują więc jak nie wiesz nie mów że jesteśmy lenie !!!!!!

Gość Gardzę kłamstwem
Co za bezczelna baba!

Gość greczynkazeslaska
Ja mam wieksze dochody a mam przyznana pomoc z mops wiec nie klam

a zaraz po nr konta dojdziemy kto to taki:-) I publicznie przedstawimy malinową:-)....plus złożymy doniesienie o naciaganie:-) Skopiowałam posty i nr konta.Niewymiga sie zmija.

Gość greczynkazeslaska
U nas duzo ulotkarzy potrzebuja tylko ja nie moglam isc bo trzeba byc uczniem albo studentem. Bezsens

Gość fszczynna
zakłada kolejne topiki ze skopiowanym swoim tekstem idzie suka w zaparte