Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ViolettowaTaPrawdziwa

15 LAT SEKS

Polecane posty

Gość fhjofsfhkidfghjtdxgu
Seks- 18+ naprawdę

Tajemnica wieczoru- nie to nie żart,ale uważasz ze 5 miesięcy to dobry czas? Po jakim czasie zwiazku będe nie łatwa ale tez nie zimna?

F coś tam dalej - czemu dopiero od 18 ? A jeśli ktoś jest gotowy wcześniej ?

Gość fhjofsfhkidfghjtdxgu
To może Ci zniszczyć życie seksualne- nie mydl sobie oczu "dzisiaj dojrzewa się wcześniej" bo to nieprawda. Bliżej Ci do dziewczynki niż kobiety, ta Twoja wielka miłość za kilka dni wystawi Cię do wiatru i będzie płacz.

czy jesteś "łatwa" czy nie nie powinno Cię interesować. Miej w dupie co inni o Tobie myślą. Pytanie jest inne, mianowicie po co chcesz uprawiać seks? Dlaczego ? Co Cię skierowało ta te tory, dlaczego o tym myślisz?

Ten swiat schodzi na psy.. dzieci 15sto letnie chca sie bawic w seks i dorosle zycie, no zaraz mnie piorun jeeebnie! ciesz sie dziecinstwem poki je masz Seks jest dla ludzi doroslych, nie dla dzieci - nie jestes gotowa by wrazie czego wziac na barki konsekwencje popelnianych bledow.. ani psychicznie ani fizycznie No ja nie wiem.. gdy mialam 15 lat to sie za reke z chlopakiem wstydzilam chodzic, pisalam listy milosne, w tym czasie bylam zakochana chyba w 100tce chlopakow, mialam swoja paczke znajomych, zawsze bylo cos do robienia :D jak ktos mowil o seksie to moja odpowiedz wygladala nastepujaco : o fuuuuj!!! Mam wrazenie ze dzisiejszych czasach mlodziezy sie poprostu NUDZI!! i wlasnie z tych nudow brna do lozka, bo to taka jedyna odskocznia Boze, dziekuje Ci za moje zajebiste dziecinstwo!

Gość 09iii
maravilha - niestety w doroslym zyciu doszczętnie zgłupiałaś:)

Czy wy nie przesadzacie odrobinke? To tylko seks a nie 3 wojna światowa

Gość Wonderland94
To jak podchodzisz do sprawy aborcji najbardziej swiadczy o twojej "dojrzalosci". Dobrze, ze przynajmniej myslisz o zabezpieczeniu...

Wonderland- ale tak jak pisałam wcześniej przecież kobiety w każdym wieku sie poddają aborcji

Gość Wonderland94
I to jest twoj argument za aborcja? Ze kobiety w kazdym wieku sie jej poddaja? Mowisz o aborcji jak o czyms zupelnie powszechnym, jak o wizycie u stomatologa np.

Gość 09iii
Maravilha -jesteś pusta jak stodoła na wiosnę :D

Wonderland- Nie twierdze ze to jest coś powszechnego i że to by było dla mnie łatwe.Bo wcale by nie było i dobrze o tym wiem,ale gdyby zaistniała taka sytuacja wiem że musiałabym to zrobić i bym zrobiła.A poza tym kto mówi że zajdę w ciążę ? jakoś moje koleżanki uprawiają seks ze znikomym zabezpieczeniem(prezerwatywa) i żadna z nich nie zaszła to czemu ja bym miała z porządnym zabezpieczeniem ? Małe prawdopodobne jest bym miała zajść

Gość Wonderland94
Rob, co uwazasz i tak zadna wypowiedz tutaj nie zmieni twojej decyzji. Ja w wieku 15 lat (o matko, to jeszcze gimnazjum) nigdy nie zdecydowalabym sie na wspolzycie, twoje zycie, twoja decyzja.

Gość za to 09iii
bije na łeb największego pustaka stąd

Gość a 09iii
na dyrektora kliniki aborcyjnej

Gość ty 09iii
jesteś za to pełna, jak portki ze strachu

Dobrze, że ja mam chociaż pieniądze na aborcję, bo chłopak mi da jakby co! Jego rodzice są bogaci i mają kupę kasy, więc jak trzeba będzie to skorzystam z tych pieniędzy! Nie chcę być matką w tym wieku!

Gość bluebird22
"Nie jesteś dojrzała, hormony doustne w Twoim wieku to gwarancja rozchwianej gospodarki hormonalnej do końca życia. Z resztą, nikt Ci tych tabletek nie przepisze, żaden ginekolog. Nie wyobrażam sobie seksu w wieku 15 lat. Ja się wtedy zajmowałam szkołą, wybieraniem liceum, planowaniem życia, a nie seksem." Ja jakoś biorę środki hormonalne i nie miałam żadnych problemów z ich przepisaniem, a również mam 15 lat. Liceum też sobie wybrałam, dostałam się do jednego z lepszych w moim mieście, oceny posiadam dobre, plany na życie również mam, od kilku lat dążę do dostania się na medycynę i jakoś kochanie się kilka razy w tygodniu mi w tym zupełnie nie przeszkadza. "Kolejna rzecz: seks Cię na 100% rozczaruje Nie będzie odpływania w chmury i orgazmów przed kominkiem, to nie film. Rzadko seks sprawia przyjemnośc na początku, szczególnie jak się jest młodym. Z czasem zaczyna smakować kobiecie wspaniale, ale to naprawdę jest proces, który trwa." Mnie jakoś seks nie rozczarował. Przez pierwszy miesiąc było średnio, ale teraz po 3 miesiącach jest zajebiście i fizycznie, i emocjonalnie. Przyjemność wynika z zaufania do partnera i uczuć, które się do niego żywi, a nie ze stażu czy wieku. "Boisz się, żeby mama nie dowiedziała się, że chcesz uprawiać seks (czemu się tego wstydzisz, skoro wszystko jest w porządku?), a nie boisz się, że się dowie o ewentualnej ciąży?" Moja mama wie o wszystkim, szybko zgodziła się na wizytę u ginekologa, jak to zaproponowałam. Co do ciąży mówi, żebyśmy uważali, ale jestem pewna, że w razie takiej sytuacji starałaby się mi pomóc. Zatem nie jest tak, że wszyscy wstydzą się uprawiania seksu, chociaż w tym śmiesznym katolickim ciemnogrodzie normalne tematy są traktowane jak tabu. "ciesz sie dziecinstwem poki je masz" Dzieciństwo jest tylko w podstawówce. "gdy mialam 15 lat to sie za reke z chlopakiem wstydzilam chodzic, pisalam listy milosne, w tym czasie bylam zakochana chyba w 100tce chlopakow" Gratulacje, dojrzałość naprawdę świetna... W tym wieku zakochana w kilku chłopakach jednocześnie, a potem są zdrady i rozpadają się rodziny :/ "jak ktos mowil o seksie to moja odpowiedz wygladala nastepujaco : o fuuuuj!!!" Tego nawet nie skomentuję. Poziom, no nie wiem, sześcioletniego dziecka? Mój partner ma 20 lat, ja za cztery tygodnie kończę 16, od ponad miesiąca jesteśmy zaręczeni. Wiem, że mu na mnie zależy i nie chodzi mu o zwykłe zaliczenie, ponieważ widzę, jak się stara o nasz związek i wspólne szczęście. Jak facet chce tylko zaliczyć dziewczynę, to się nie stara - nie ma takiej potrzeby, łatwych lasek jest przecież pełno. Nie negujcie z góry wszystkich wczesnych związków, gdyż nie wszystkie są takie płytkie, jak się wam wydaje. Wielu ludzi bierze ślub po kilku miesiącach znajomości, a potem obchodzą 50-lecie zawarcia związku małżeńskiego.

Gość yukki
oooo jaki smutny temat :( ja w wieku 15 lat byłam non stop romantycznie zakochana, chodziłam z chłopakiem za rękę i nie mogłam zasnąć jak mnie na pożegnanie pocałował. na prawę w tym wieku masz jeszcze mnóstwo czasu na seks, no ale pewnie ty wiesz lepiej. Rodzice krzyczą, ze posyłanie 6 latków o szkoły to odbieranie dzieciństwa, 40 latkowie mówią o sobie per "chłopcy", a 15-stki marzą o seksie... Kiedy do cholery to się tak wszystko pozmieniało.

Gość yukki
doczytałam, ze twój "mężczyzna" jest pełnoletni. gówniarz nie mężczyzna, chce sobie małolatę pobzykać i tyle. i nawet przekonał cię do tego, że już dojrzałaś do seksu.

Gość Powiem tylko jedno
"Mój partner ma 20 lat, ja za cztery tygodnie kończę 16, od ponad miesiąca jesteśmy zaręczeni." BUHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

,,Dobrze, że ja mam chociaż pieniądze na aborcję, bo chłopak mi da jakby co! Jego rodzice są bogaci i mają kupę kasy, więc jak trzeba będzie to skorzystam z tych pieniędzy! Nie chcę być matką w tym wieku!'' - Jakiś podszyw, komuś się nudzi

Bluebird - wreszcie mnie ktoś rozumie na tym forum

Gość Dziewczyno, skoro szukasz
tu tylko kogoś, kto przytaknie Twoim pomysłom na życie seksualne (i sensowna jest dla Ciebie opinia osoby, która twierdzi, że mając niespełna 16 lat jest ZARĘCZONA :O ), to rób jak uważasz i nie zawracaj doopy :O Powodzenia 🖐️