Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ViolettowaTaPrawdziwa

15 LAT SEKS

Polecane posty

Wgl przed jakimkolwiek seksem idę najpierw do ginekologa

Gość jak laska jest wysoka
powyżej 170 cm, ma duże stopy, długie nogi, to czemu ma nie uprawiać sexu?? Wiek nie ma znaczenia, najważniejszy wzrost i wygląd oraz siła fizyczna!!

Ale ja mam pytanie - to kiedy mam zacząć ? To nie jest tak że on mnie namawia jakoś bardzo, ja tego chce i on też.Ale nie jestem pod żadnym naciskiem z jego strony . I nie róbmy ze mnie takiej naiwnej

Proponuję jeszcze abyś pogadała z jakąś zaufaną (Ciocia? Siosrzenica/bratanica) dorosłą (najlepiej 30-35 lat) kobietą. Może Ci wyjaśnić pewne sprawy z punktu widzenia kobiety.

Gość Maciej Kozyra ksiądz
a najlepiej pogadaj o tym z ksiendzem na religi

Gość Alee ja mam pytanieeeeeeeeeee
dlaczego wy, nastolatki tak szybko ulegacie chłopakom? Przecież można poczekać, umocnić związek innymi sposobami, poznać się. Niech chłopak zna twoją wartość. Kocha, to poczeka. Po cholerę tak się spieszyć? Bo koleżanki zaczęły? To nie jest argument. I jeszcze tabletki w tak młodym wieku... A potem zmartwienie, wpadłam, czy nie wpadłam, miałam płodne, czy niepłodne- od tego można zwariować. Seks w tak młodym wieku to dla mnie bezsens i głupota.

Jak laska jest wysoka - to czy jestem wysoka i czy mam długie nogi (choć przyznam się że mam )ma mało wsponego z gotowoscia na seks.tu chodzi o psychikę

przecież można robić inne fajne rzeczy, spędzać mile czas niż uprawiać seks.

Tak dla punktu odniesienie: "Średni wiek pierwszych kontaktów seksualnych według ankiety telefonicznej z 2011 roku wynosi 18,7 lat lat dla kobiet i 18,1 lat dla mężczyzn."

Sex to sprawa czysto fizyczna!! Zalecane jest, aby robili to ludzie wysocy, dobrze zbudowani i silni. Oczywiście jak są dorośli to nie ma to znaczenia (facet dorosły od 170 cm w górę może bez problemu uprawiać sex), ale jak jest laska i ma 14 lat, a jest wysoka i fizycznie świetnie zbudowana, to aż się prosi aby do łóżka iść!! Wiadomo, jak laska jest nieletnia i do tego niska, mała i drobna, to wtedy sexu takiej nie zaleca się uprawiać!!

Widzę, że sami zazdrośnicy się wypowiadają. Jak czujesz, że to z "Nim" chcesz stracić dziewictwo i nie ejsteś zmuszana do seksu to nic nie stoi na przeszkodzie. Seks jeszcze bardziej was zbliży do siebie i oszalejecie na swoim punkcie :)

Ale ja mam pytanie- wiem ale seks jest jakby przypieczętowaniem związku :)

Gość androida kosmiczn
wiesz jak miałam 15 lat to też mi się wydawało, zę jestem dojrzała. Życie pokazało, że baaaaardzo się myliłam

bzdura. 5 miesięcy związku i uważasz, że świetnie się znacie, jesteście siebie na 100 % pewni? Nie sądzę. To za krótko. To nie właściwy związek a początki związku.

Jak łaska jest wysoka - haha o LoL czyli zero seksu dla brzydkich ?? :)

Ale ja mam pytanie - to sądzisz że kiedy jest odpowiedni moment?

Nie że dla brzydkich zero seksu, każda kobieta zasługuje na sex! Faceci natomiast powinni mieć przynajmniej 170 cm, aby móc sex uprawiać, poniżej nie polecam!! Niski kochanek jest żałosny!

Gość gambol
Jako prawiczek powiem ze powinnas korzystac z zycia

Gość gambol
170 to tez niski dlaczego niski zalosny raczej z malym kutasem

Jacek J - właśnie nie mam nikogo dorosłego , ale nie chce jak moje koleżanki jechać na samym kondomie . Moja koleżanka myślała kiedyś ze jest i taki stres! Nie polecam!

170 cm to niski, ale już 169 cm to poniżej skali, karzeł, taka prawda!! Zresztą, na szczęście mało jest młodych facetów o wzroście poniżej 170 cm, o ile w ogóle tacy są...

poznajcie się lepiej. Ja w twoim wieku też miałam chłopaka, w sumie byliśmy ze sobą prawie 4 lata (od 14 roku życia) a na intymne zbliżenie pozwoliłam dopiero w wieku 17 lat. Dla mnie utrata dziewictwa w wieku 15,16 lat to wstyd. Zapomnijcie na razie o tym temacie, cieszcie się sobą, poznawajcie się, swoje wady, zalety, do tematu wróćcie za jakieś pół roku, może więcej. Po prostu pierwsze miesiące są ważne dlatego lepiej poświęcić je na coś innego.

Jak laska jest wysoka - Nie lubie niskich facetów :/

i prawidłowo, każda prawdziwa młoda szanująca się kobieta nie lubi niskich facetów! Niski kojarzy się z kiepskim, słabym kochankiem co rucha jak ciota!! Facet powinien ostro dymać, zdecydowanie, czasem lasce nawet ból sprawić, laski lubią czuć przed facetem respekt i lubią jak czasem zaboli :)

Gość gumball
jestem niski bo sie źle odrzywiałem i mało spałem a do tego jestem bardzo podatny na stres no geny

Nie dostaniesz żadnych środków antykoncepcyjnych u ginekologa, bez mamy też Cię nie przyjmie, co więcej, powtórzy jej wszystko, co mu powiesz, bo do 16 roku życia nie obowiązuje go tajemnica lekarska, Twoja mama decyduje o leczeniu. Więc jeśli jesteś gotowa na to, że mama dowie się, co planujesz, to szerokiej drogi.

Gość gumball
nie słuchaj jej rad Alee ja mam pytanieeeeeeeeeee zanim sie obejrzysz mlodosc przepadnie i bedziesz zalowac

Szarkah- nie no nie ma opcji , zrezygnuje z tabletek w takim razie . Bo bym Miała przypal jakby mama sie dowiedziala

ja tam żałuję, że w wieku 17 lat straciłam dziewictwo z nieodpowiednią osobą. A seks i tak najlepiej smakuje w latach późniejszych, na pewno nie w tych szczeniackich.