Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ViolettowaTaPrawdziwa

15 LAT SEKS

Polecane posty

Hah :) fajnie że wiem o czym ty mówisz

Można wziąć kredyt.Mój chłopak jest pełnoletni i wiem że wziąłby go dla mnie

Gość kaamka
nie czytałam całego wątku. ale moja kuzynka też zaczęła w wieku 15 lat. i wpadła tyle że nie było mowy o aborcji bo dowiedziała się o ciąży jak była już w 6 m-cu. za miesiąc rodzi. w pełni ponosi konsekwencje. a to że byś usunęła itd. brak słów-szkoda że Ciebie mama nie usunęła jak zaszła...

Kaamka- ale co masz przeciw aborcji? To jest moje życie i moje ciało

Twój chłopak pracuje? Bo jeśli nie, to kredytu nie dostanie. Ciekawe z czego go spłaci. Ech, dzieci dzieci.

Gość nie jesteś głupia, ale
Jeszcze jedno Ci też powiem: masz 15 lat, Twój układ hormonalny płciowy dopiero się kształtuje, a Ty tak lekko mówisz o antykoncepcji hormonalnej, a nawet ewentualnej aborcji. Myślisz, ze jedno i drugie to taka bułka z masłem bez znaczenia dla Twojego ciała (a tym drugim przypadku także psychiki)? Boisz się, żeby mama nie dowiedziała się, że chcesz uprawiać seks (czemu się tego wstydzisz, skoro wszystko jest w porządku?), a nie boisz się, że się dowie o ewentualnej ciąży? Wiesz jaki to stres, tragedia? Zyjesz w kraju, w którym aborcja jest niedozwolona za wyjątkiem 2 przypadków, o których tu nie mówimy. Wiesz czym jest tu niechciana ciąża? Poczytaj tematy przerażonych dziewczyn, które wpadły. Szukanie tabletek poronnych, sprowadzanie tego z internetu, kombinowanie, potworny strach czy się zdąży z aborcją hormonalną, jak nie - to zabieg, szukanie lekarza w podziemiu, kombinowanie kasy na to. A Ty piszesz, że najwyżej sobie usuniesz. To nie są takie proste rzeczy. To są poważne sprawy. Miej tego świadomość.

To wyskrob mózg- Akurat Nie znasz Go i może sie nie wypowiadaj się co do niego w taki sposób bo wcale go nie znasz

Gość nie jesteś głupia, ale
"Szarkah- Nwm coś bym wykombinowala z chłopakiem , w stresie sie zrobi wszystko" Ale po co Ci TAKI stres? A Twoja wypowiedź, że najwyżej kredyt weźmie chłopak... :O Nie, dziewczyno, smarkula z Ciebie zaczyna wychodzić i masz prawo, bo smarkulą jesteś ;) Ale nie bierz się za rzeczy dla doroslych, nie warto. Naprawdę, chyba nie warto odbierać sobie dziewczęcości za wcześnie. Po co? Całujesz się teraz z chłopakiem, przytulasz, chodzicie za rękę. Naprawdę chcesz oprócz tego brać mu na przykład penisa do ust? Bo na takich rzeczach polega seks przecież. Naprawdę już tego chcesz? Przemyśl dobrze. Dobranoc.

Szarkah- tak i sie uczy :) Ostatecznie wiem ze mogłabym mamę poprosić ale jak sie spyta na co to co powiem ? Na aborcje? Ale kredyt mu powinni dać

Prowo z 0000 wzięte - to wcale nie prowokacja

Gość prowo z dupy wzięte
nie wcale....:D

Violetowa, jako dorosły mężczyzna, muszę Ci z przykrością stwierdzić, że nie wiesz o czym mówisz. Po pierwsze, o tym, czy "Wy się kochacie" nie masz bladego pojęcia. Być może Ty go "kochasz", chociaż uwierz mi, w tym wieku nie wiesz co to miłość. Tak, wiem, że trudno w to uwierzyć, ale do prawdziwej miłości trzeba dojrzeć, a Ty jesteś - wiem że to zaboli - jeszcze małym dzieckiem. Coś do niego czujesz, ale takich "miłości" jeszcze w życiu będziesz miała wiele. NIezależnie od tego co Ty czujesz, on CIebie kochać nie może, bo - będąc o 4,5 roku starszy - jest emocjonalnie i psychicznie na innej planecie niż Ty. Wiem, to Ci imponuje, bo on taki dorosły, ale właśnie dlatego on Ciebie nie kocha. Ty dla niego, jesteś tak jak dla większośći ludzi na tym forum - dzieckiem. Ale ma ochotę Cię zaliczyć, bo - z pewnością, jak to w męskim świecie bywa - koledzy od dawna mu wiercą dziurę w brzuchu, aby Cię zaliczył i opowiedział jak było. I nie łudź się - on z pewnością to zrobi. Twoje dywagacje jak sobie poradzisz z ciążą też świadczą o braku jakiekolwiek rozeznania tematu. Na aborcję dla sportu trzeba mieć kasę i ani Ty ani on jej nie macie. Nawet jak ją znajdziecie, po aborcji będziesz się czułą jak szmata, bo - niezależnie od prawa wyboru, którego akurat ja Ci nie odmawiam - aborcja zawsze kończy się źle dla psychiki matki. Bo tego że miałaś dzidziusia, takie malutkiego, słodkiego, ale go po prostu zabiłaś, łatwo z myśli się nie wypędza. Jak go nie usuniez, będziesz młodą dziewczyną z dzieckiem. Wasz związek, tak czy owak, się rozpadnie, jak wszystkie nastoletnie związki. A ciąża (urodzona czy usunięta) ten rozpad tylko przypieszy. Także, w razie ciąży, zostajez 16 młodą matką samotnie wychowującą dziecko. To wszytko w razie "czarnego" scenariusza ciąży. Oczywiście może ciąży nie będzie. Najbardziej przeraża mnie Twoja ufność i "wasza miłość". Jesteś jezcze malutkim dzieckiem, które on chce wykorzystać. Mądrych wyborów.

Gość autorka/autor to nie gimsraka
tylko znana sława pisarska na kafe, a wy durnie paly chętnie udzielacie się w jej prowokacjach;)

Szarkah - Ale kto mówi że zajde w ciążę ? Jakoś moje koleżanki często uprawiały seks z samą prezerwatywą i jakoś nie są w ciąży, to czemu ja miała bym byc przy dokładnym zabezpieczeniu ?

Ludzie to wcale nie prowokacja! Po cholerę miałabym to wszystko zmyslac ?

Gość wiekszosc tematow na kafe
wychodzi spod pióra zacnej autorki, że też po tylu jej arcydziełach kafrteryjnych jeszcze nie poznajecie jej stylu pisania, to wręcz zadziwiające jacy jesteście tempi.

Tajemnica Wieczoru- ale to tak nie jest . Mu na mnie naprawdę zależy i ja to wiem . Wiem ze gdy sie słyszy 15 latka z 19 latkim to sie myśli jej on chce ja tylko puknac! Ale on nie jest taki nie patrzcie stereotypowo , bo każdy jest inny

Większość tematów na kafe - 100 raz mówię nie zmyslilam tego.ale oczywiście ty wiesz lepiej

Tajemnica wieczoru - czyli co żeby go sprawdzić w uczuciach ile jeszcze poczekać ?

Gość wiekszosc tematow na kafe
tak, F, tak Dr, tak J Mam dalej wymieniać?

Większość tematów na kafe - haha wiesz co powodzenia ci życzę :) sorry leże :P fajnie że ja tu pierwszy raz pisze hah

Gość fhjofsfhkidfghjtdxgu
15 lat seks? Skoro chcesz...

5 miesięcy :)

Gość fhjofsfhkidfghjtdxgu
W tym wieku to może być najwyżej sympatia, nie żadna wielką miłość.

Gość jestes chora, otrzasnij sie,bo
uzaleznilas się od tego forum, wyjdź na dwór do ludzi

O ci chodzi ? :o ja tu pierwszy raz pisze :)

Gość jestes chora, otrzasnij sie,bo
i powiem Ci więcej prawie wszystkie komentarze na tym topie napisalas Ty sama i to jest smutne