Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ViolettowaTaPrawdziwa

15 LAT SEKS

Polecane posty

Gość hghjfhfghfvhgf
a co tam, jak zajde w ciaze to trzasne sobie aborcje, kase sie skombinuje bo w koncu dla chcacego nic trudnego a zreszta moj chlopak wezmie kredyt, bo na pewno kazdy bank go udzieli gowniarzowi.

Dziewczyno skoro szukasz - nie szukam kogoś kto mi tylko przytaknie ale na razie wszyscy mi odradzają i pokazują jedną stronę medalu a sorry w waszych czasach 15 latki pózniej dojrzewały.teraz młodzież wcześniej ma pierwszy pocałunek,seks itp.

Dziewczyno, w jakich Waszych czasach, ja nie jestem od Ciebie o pokolenie starsza, mam kumpli w wieku Twojego chłopaka :/ I w tych mitycznych "moich czasach" dziewczyny dojrzewały tak samo. Sama miałam 13 lat jak się pierwszy raz całowałam. Ale nie poszłam do łóżka z pierwszym chłopakiem, którego dorwałam i był ode mnie starszy.

Gość jjjjuuuuu
brrrrr... a potem będzie wam włosy układać, albo w waszym biurze sprzątać , a nie będziecie wiedzeć ze to takie szmacisko

Oficjalnie składam wyrazy współczucia Twojej mamie. I przesyłam temat mojej, żeby się dowiedziała jaką cudowną córkę ma i co jej zostało oszczędzone.

,,To nie jest mój pierwszy chłopak! :/ IDIOCI. Miałam już kilku i nie raz się z nimi lizałam czy też robiłam coś więcej. Z obecnym jednak chcę seksu, co mam całe życie jeździć na samych minetach i palcówkach jak z poprzednimi? Na jakim wy świecie żyjecie się pytam...MASAKRA!'' ,, To, że miałam kilku chłopaków w życiu i przyjemności wiele z nimi to nie znaczy, że jestem szmacisko. '' - jakiś podszyw . To jest mój pierwszy chłopak nie jestem szmatą te posty cytowane to podszyw . Uwierzcie lub nie ale jak przeczytałam te wszystkie posty, zastanawiałam się to uznałam że może rzeczywiście poczekam. Choć wiem że on mnie kocha postanowiłam poczekać . Mam jeszcze czas . Jak to sie mówi jak kocha to poczeka. :) Mam Czas. Nie musze robić niczego na sile . Dziękuje wam wszystkim za komentarze dały mi dużo do myślenia i zdecydowałam poczekać :) Dziękuje za wszystkie komentarze Violettowa :)