Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość roznniebywa

Mozecie mi powiedziec jak ubieracie 3latki do przedszkola w taka pogode

Polecane posty

My dzisiaj zrobilysmy wagary :-D ale i tak bedziemy wychodzic na plac zabaw i zalatwic kilka spraw. Temperatura 12 stopni i szykuje jej jeansy, bluzke z dlugim rekawem, na to cienki polar i bezrekawnik. Buty skorzane (polbuty).

Gość domnikleno
Przede wszystkim rozsądek - nie kupuje dziesiątek rzeczy, lecz kilka, a porządne. Sweterek kupiony córce - http://www.kidomania.pl/464-sweterek-violet-na-2-guziczki-losan Generalnie robienie wielkich zakupów nie ma sensu - chyba wasze dzieci mają już zapas ciuchów prawda? Kupcie coś dodatkowego, a nie wymieniajcie całą garderobę.

Gość paulina pracz
Sweterek śliczny ;-) Moje zdanie jest takie, że lepiej kupować jedną, konkretną rzecz, niż 10 kiepskich, a wiem, że większość mam tak robi, w myśl zasady - lepiej mieć niż nie mieć ;-) Mamy - kupujcie mniej, a konkretnie ;-)

Ja uktualnie mam wolne w tym tygodniu i...siedze z małym szwagierki. Chłopiec ma półtora roku. Na dwór mi kazała go ubrać w spodnie rajstopy czapke zimową z uszami :O kurtke na polarze body z długim rekawem bluzke i sweter ,szalik i rękawiczki. 12stopni u mnie-mazowieckie. Czy ona zwariowała? Jak ubierałyście półtoraroczniaki? I uwaza ze jak on ma zimne dlonie to juz zmarzł i trzeba jeszcze jedną warstwe mu załozyć :O:O masakra jakaś...myslałam ze wszystkie matki tak mają ale jak was czytm to chyba ona jest nienormalna?

Gość no pewnie patrz jak lece
kupić sweterek za 90 zł :D ciuchy kupuje jej w lumpku, tchibo i na wyprzedazach. Do taniego armaniego wybieram sie raz, dwa razy w miesiacu i zawsze coś fajnego wyczaje a to spodnie Esprit, Next dużo H&M. a młoda w przedszkolu raz konkretnie zajmie się działanościa artystyczna i sweterek za 90 zł pojdzie do kosza :D Córka chodzi głównie w sukienkach i spódniczkach, bo mamy taki sposób ze rano cieńkie rajtki i spodnie, w przedszkolu jej sciagam spodnie i biega w spódniczce bo jest bardzooo ciepło. A na ogródek ubiera sobie spodnie i nie marznie. Teraz nosi adidasy ale kupiłam jej kozaczki termoaktywne jak bedzie chłodniej. mała czarna tak zwariowała, dziecko sie spoci, przewieje je i dopiero bedzie. Rajtki moze jakies cieniutkie, albo spodenki na podszewce. Cienką czapke, chustke albo cieńki szaliczek. Nie wiem jaka ta kurtka ja mam taka wiatrówke/deszczowke na polarze i ona jest ciepła. Ale bodziak na długi rekaw + sweter + kurtka polarowa w zupełnosci wystarczy.