Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam dosc657

Wszystkie mowicie, idz do pracy, ale gdzie jak tej pracy nie ma :(

Polecane posty

ja mam własną firmę -gdzie ta firma i jaka branża? i jak potrzebujesz pracowników to jestem zainteresowana :)

Gość Ja mam własną firmę,
Działamy tylko internetową ze względu na to ze ja jestem osobą chorą i robię wszystko z domu. Branża zabawki - sprzedaż detaliczna , prowadzenie sprzedaży.

losie jak czytam ze w polsce dalej sa takie same gowniane zarobki to masakra, jak nie ma byc bezrobocia, jak ludzie nie zarabiaja porzadnych pieniedzy... kim sa konsumenci tych sklepow, fabryk mdk itd? Jakies UFO? Bo chyba nie ludzie co zarabiaja 1300 zl albo 1800. W tym kraju dalej nie tworzy sie rynku konsumenta, 7 lat i dalej to samo...

Gość 888sloni w karafce
ja mam i narzeczonego syryjczyka ktory jest swiadkiem jehhowy i 888 milionow oszczednosci i odwiedzilam wujka eskobara. Ktos ze mna?

Gość hdhxnbxbxbx
Kurcze to jakis paradoks,w polsce sami biedacy nie pracujacy lub pracujaxy za najnizsza krajowq,a centra handlowe pelne ludzi kupujacych,brak rzeczy z najnowszych kolekcji,nie kumam?!

Gość zzzzzz.,m
up

Najgorszy jest chyba okres zimowy na szukanie pracy....bo zauważyłam,że teraz jest jej na mniej. Bo sama przeglądam oferty.

Gość zacznij szukac i w koncu
sie znajdzie. Jakos wiekszosc osob ta prace znalazla. fakt na poczatku moze to bedzie praca w sklepie lub w korpo, ale od czegos trzeba zaczac. W trakcie tej pierwszej pracy mozesz szukac nastepnej. Tylko zacznij dzialac zamiast siedziec. Jak slysze te jeki niektorych dziewczyn na kafe, ze tak tu przesrane i ze nie ma nadziei, to noz sie w kieszeni otwiera. Najprosciej kogos zdemotywowac, tylko PO CO???