Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Czytaczforum..

Nie mam fejsbuka , poniewaz jedyna osoba ktora mialbym w znajomych jest moj brat

Polecane posty

Gość Czytaczforum..

Po co wiec dzielic sie tym co sie dzieje w mym marnym jak polskie celebrytki zyciu. Jestem nim rozczarowany bardzIej niz gadzeciaze nowym iphonem ... To tak jakby wysylac listy do osoby mieszkajacej pietro wyzej ... Z drugiej strony , w dzisiejszych czasach osobe nie posiadajaca konta na portalu spolecznosciowym , mozna porownac do nastolatka lubujacego sie w muzyce klasycznej.Dla czesci spoleczenstwa , bedzie rzadkim , lecz interesujacym zjawiskiem (jak na przyklad zacmienie ksiezyca). Niestety , pozostali , ktorzy beda stanowic wiekszosc , traktowac ja beda niczym starozytni Grecy mankutow. Smutek , odrzucenie i samotnosc beda goscic w sercu takiego czlowieka czesciej niz Jozef Oleksy w politycznych programach tvn24... Wrocmy jednak do mego indywidualnego przypadku.Brak znajomych nie jest bowiem jedynym powodem , dla ktorego jestem niewidoczny dla swiata i uwazany za dewianta fejsbukowego... Rownie istotna bariere stanowi wyglad. Tradzik , z ktorym kazda bitwa konczy sie dla mnie jak Waterloo dla Napoleona. Otylosc , a w szczegolnosci pokaznych rozmiarow brzuch , ktory wydaje sie mowic , ze wlasnie polknalem pilke i powinienem niezwlocznie oddac ja dzieciom.Niestety nie chodzi o pilke tenisowa. Brzydkie rysy twarzy , ktore chyba do konca zycia maja przypominac mi o nieudanym okresie mlodosci i wczesnej doroslosci. Wszystkie te przeszkody stanowia wiec dowod , iz ukazywanie mojego wizerunku w internecie moze byc rownie ryzykowne , jak obstawianie duzych sum na zwyciestwo Realu Madryt w meczu z Barcelona... Wielokrotnie spotykalem sie juz z przejawami dyskryminacji takich ludzi na roznego rodzaju portalach i forach.Mozna smialo stwierdzic , ze ludzie brzydcy sa karaluchami w miejskiej dzungli dwudziestego pierwszego wieku. Ostatni powod lecz nie mniej istotny to wyksztalcenie.Nie ukrywajmy , dla osoby , ktora tak jak ja ukonczyla edukacje na poziomie gimnazjum , chwalenie sie , jaka szkole ukonczylem przypomina publiczne Przyznanie sie do nalogowego wypijania wlasnego moczu.Najchetniej nie poruszalbym takich tematow , lecz na portalach spolecznosciowych nie sposob je przemilczec. Oczywiscie moglbym jeszcze dodac wiele innych aspektow : brak zycia towarzyskiego ktorym moglbym sie pochwalic , brak jakichkolwiek cennych przedmiotow ktorymi moglbym sie pochwalic ... I tak dalej ... Lacza sie one jednak dosc scisle z tym co opisalem juz wczesniej... Co sadzicie???

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować