Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Juliaaaaaaaaaa1231

Czy to tylko ja na takich trafiam czy faceci tacy są?

Polecane posty

Gość Juliaaaaaaaaaa1231

Ciagle trfaiam na chamow , zdradzających ,albo mizdrzących sie do innych dziewczyn , na jakis niedowartosciowanych itd Z pozoru oczywiście wszystko jest super , wady dopiero potem wychodzą Ja mam takiego cholernego pecha czy faktycznie tak ciężko o kogoś normalnego?

Gość Cień Nicości
Nie ma czegoś takiego jak normalny człowiek. Norma o której piszesz to twoja idea do której dostosowujesz ludzi i nazywasz to normą. Czyli to twoja definicja normalności, a ilu ludzi tyle idei wymyślonych przez nich oznaczających normalnego w twoim przypadku "faceta".

Gość nibyksiezniczka
nie martw sie nie tylko ty masz problem z facetami. do mnie przyczepiaja sie albo zbyt brzydcy albo jesli przystojni to glupi z harakteru itp. :(

Gość Cień Nicości
Rozwiń temat "głupi z charakteru"

Gość może lepszy głupi z harakteru
zwłaszcza harakteru! , pasowalibyście on głupi ty tez

Gość znowu 10 osób pisze..,
też maiłem to napisać ale doszedłem do wniosku że jeśli będa za bardzo podobni to nic z teog nie będzie :D lepiej jak znajdzie takiego ze slownikiem i certyfikatem ukonczenia kursu komputerowego.

Gość Pociupka Antoni
kutas Ci w odbyt. lubisz anal?

Gość dojrzaly.antoni.
trafiasz na panow co cie zdradzaja wiedz jedno, facet nie zdradzi jesli ze swoja kobieta jest mu cudownie w lozku widocznie z toba nie jest cudownie w lozku wiec ida do innej proste i logiczne wpierw zacznij zmieniac siebie, a potem narzekaj na facetow.

Gość dziwne to dziecko
bzdura z tym zdradzaniem, są faceci, ktorzy zdradzają rekreacyjnie albo dla odmiany ­­­ z byle kim, byle jak, byle byla inna a nie caly czas ta sama i wtedy to nie ma nic wspolnego z partnerką

Dokładnie jest tak, że facet ma w zyciu jeden cel : bzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzykać wszystko co się rusza i na drzewo nie ucieka. A po osiągnięciu celu dorabia do tego ideolohie, że np. Partnerka za mało się stara w łóżku, że żona jest nudna, że był pijany i nie pamięta jak to się stało. Facet w swoim życiu kieruje się wyłącznie rozumem, który ma w tej główce, co ją nosi w majtkach. Oto cała prawda o facetach, i trzeba o tym wiedzieć.