Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość o zwariowanej idiotce

Jak dokopac obecnej mojego ex???

Polecane posty

Gość teraźniejsza dziewczyna ex
a ja z jej bachora zrobie sobie potrawkę do bigosu i dam do zjedzenia swojemu misiowi hahahahaha :D

Gość kawawawa
A nie sądzisz, że jak będziesz jej cokolwiek robić żeby uprzykrzyć życie, to zniżysz się do jaj poziomu? Pokaż jej, że jesteś ponad to... Konkurs F&F! Do wygrania iPad i wiele innych nagród. http://tnij.org/konkursff

Gość kawawawa
A nie sądzisz, że jak będziesz jej cokolwiek robić żeby uprzykrzyć życie, to zniżysz się do jaj poziomu? Pokaż jej, że jesteś ponad to... Konkurs F&F! Do wygrania iPad i wiele innych nagród. http://tnij.org/konkursff

Gość o zwariowanej idio tce
Tak. Dziecka nie dam do patologii, przykro mi. Poza tym jest za male, i nie zna ojca i odwrotnie (zbytnio). Zreszta tatus czasu nie ma odwiedzac dziecka, a co mowic brac do siebie.. Mysle zrobic tak zeby przyciagnac tatusia (tatus bez owej frajerki) jest calkiem normalnym ojcem, i w porzadku -czlowkiem. Niestety przy niej dostaje nierownolca pod sufitem. Zapomina sie jaki ma obowiazek. Nie moge zrozumiec co ona ma do mnie??? Nie moja wina ze wybral sobie mnie jako matke swojego dziecka, a ja jego... Jeszcze kilka tyg temu (rozeszli sie), slyszalam od niego jakby bylo wspaniale byc razem..i jak to mamusia jest "wyorbiona" niestety kopnelam go w dupsko... i powrocil do tej. Czy ona moze o to jest zla??

Tak. Dziecka nie dam do patologii, przykro mi. Poza tym jest za male, i nie zna ojca i odwrotnie (zbytnio). Zreszta tatus czasu nie ma odwiedzac dziecka, a co mowic brac do siebie.. Mysle zrobic tak zeby przyciagnac tatusia (tatus bez owej frajerki) jest calkiem normalnym ojcem, i w porzadku -czlowkiem. Niestety przy niej dostaje nierownolca pod sufitem. Zapomina sie jaki ma obowiazek. Nie moge zrozumiec co ona ma do mnie??? Nie moja wina ze wybral sobie mnie jako matke swojego dziecka, a ja jego... Jeszcze kilka tyg temu (rozeszli sie), slyszalam od niego jakby bylo wspaniale byc razem..i jak to mamusia jest "wyorbiona" niestety kopnelam go w dupsko... i powrocil do tej. Czy ona moze o to jest zla??

Gość kawawawa

Gość dfdfgfhgj
wspolczuje ci, trzeba bylo nie sypiac z debilem

Tak. Dziecka nie dam do patologii, przykro mi. Poza tym jest za male, i nie zna ojca i odwrotnie (zbytnio). Zreszta tatus czasu nie ma odwiedzac dziecka, a co mowic brac do siebie.. Mysle zrobic tak zeby przyciagnac tatusia (tatus bez owej frajerki) jest calkiem normalnym ojcem, i w porzadku -czlowkiem. Niestety przy niej dostaje nierownolca pod sufitem. Zapomina sie jaki ma obowiazek. Nie moge zrozumiec co ona ma do mnie??? Nie moja wina ze wybral sobie mnie jako matke swojego dziecka, a ja jego... Jeszcze kilka tyg temu (rozeszli sie), slyszalam od niego jakby bylo wspaniale byc razem..i jak to mamusia jest "wyorbiona" niestety kopnelam go w dupsko... i powrocil do tej. Czy ona moze o to jest zla?? Nie znizalam sie jej poziomu, bardzo dlugo... Zyczylam im szczescia, bo mialam wyjebane. Cieszylam sie, ze juz mam spokooj, ale kurde, ile mozna??

Tak. Dziecka nie dam do patologii, przykro mi. Poza tym jest za male, i nie zna ojca i odwrotnie (zbytnio). Zreszta tatus czasu nie ma odwiedzac dziecka, a co mowic brac do siebie.. Mysle zrobic tak zeby przyciagnac tatusia (tatus bez owej frajerki) jest calkiem normalnym ojcem, i w porzadku -czlowkiem. Niestety przy niej dostaje nierownolca pod sufitem. Zapomina sie jaki ma obowiazek. Nie moge zrozumiec co ona ma do mnie??? Nie moja wina ze wybral sobie mnie jako matke swojego dziecka, a ja jego... Jeszcze kilka tyg temu (rozeszli sie), slyszalam od niego jakby bylo wspaniale byc razem..i jak to mamusia jest "wyorbiona" niestety kopnelam go w dupsko... i powrocil do tej. Czy ona moze o to jest zla?? Nie znizalam sie jej poziomu, bardzo dlugo... Zyczylam im szczescia, bo mialam wyjebane. Cieszylam sie, ze juz mam spokooj, ale kurde, ile mozna??

Sorki zacielo sie kaaafe. Nawet wczoraj wpadlam na pomysl, aby zapytac sie jej mailowo czy przypadkiem o to jest zla- ze jej partner na ostatnim spotkaniu przymilam sie do mnie i niegardzil najmilzszymi komplementami?! Przeciez niewiedzialam.. ze bedzie go chciala ;)) Coz, jednak nie bede sie ponizac az tak :D

Gość samanta foxx
Ty szłaś z nim i ona wam pokazała fuck? Może jemu pokazała?

Gość o zwariowanej idiotce
Mój nick mówi o mnie jakby się ktoś nie domyślił. :D

Ja szlam z moim dzieckiem na spacer, ta skads jechala, zauwazyla nas- ja spojrzalam- mysallam ze tatus bo jego samochod a tam ona z fuckiem :D POjechala dalej zawrocila i znowu, skrecila w uliczke, wyjechala i znowu... i pojechala :D Jak to zobaczylam to buchnelam smiechem... :D :D o co ona walczy?:D

Ja szlam z moim dzieckiem na spacer, ta skads jechala, zauwazyla nas- ja spojrzalam- mysallam ze tatus bo jego samochod a tam ona z fuckiem :D POjechala dalej zawrocila i znowu, skrecila w uliczke, wyjechala i znowu... i pojechala :D Jak to zobaczylam to buchnelam smiechem... :D :D o co ona walczy?:D

Gość samanta foxx
skoro ojciec dziecka jest za tobą to dlaczego nie jesteście razem? powiedz mu że ona jest psychiczna!

Gość Nie chcę nic mówić
Ale cała sytuacja trąci niezłą patologią :O

Ja dalej jestem w nim zakochana Nie wiem co on widzi w tej psychopatce? Ostatnio jak się do mnie przymilał to miałam kisiel w majtach:D

Nie jesteśmy razem bo tamta jest niezła dupa i pewnie mu robi laskę z połykiem a jak ja chciałam mu robić to mi nie dał kutaska a ja tak lubię ten nektar i w sumie nie wiem jak smakuje:( robię psu laske

Gość To ja twój eks
Mam wyjebane na ciebie i tego bękarta Nie dodawaj sobie łachmaniaro:D Twoja pizda jest zbyt rozjebana żebym wracał do ciebie:) :) :) :)

Gość TomekBudujeDomek
He He He autorko ty masz wszystkich w domu? :o

Gość zmieniam nick
Wiele wypowiedzi tu to podszyw- nie ja!!!

Gość Ciekawy temat;;;;;
a nie wiadomo już o co chodzi?

Gość zmieniam nick
Generalnie- nie chce byc juz z TYm czlowiekiem. I naprawde nic do niej nie mialam. Rozumialam to ze tatus nie ma zbyt wiele czasu dla dziecka- musi rozdzielic, rozumialam to ze jest zazdrosna.. i rozne jej zachowania, ale rowniez jestem kobieta- i nie pozwole dluzej na takie jazdy.

Gość zmieniam nick
Podszyw duzo namieszal!! Generalnie chodzi o to - jak dokopac obecnej "kobiecie" mojego bylego?? :D :D

Gość Ciekawy temat;;;;;
No tak jak pisałaś zaproś do siebie i uwiedz go

Gość Ciekawy temat;;;;;
Na pewno się nie oprze skoro daje tobie komplementy:)

Gość zmieniam nick
Tylko nie wiem wlasnie jak to rozegrac- on nie ma duzo czasu.. ale po ostatniej sytuacji- kiedy moglbyc moj- poprostu dalam mu KOSZA! POjechalam po calosci.. ze smieci nie zbieram - cos w tym sensie.. Takze ciezko troszeczke bedzie odbudowac to, bo napewno sie zrazil skoro odrazu w zalu polecial do niej, tak?? Teraz moze mi nie wierzyc :D ale mysle uwiezc go na dluzej... nie tylko na raz.

Gość Ciekawy temat;;;;;
Właściwie dlaczego ty go nie chcesz i dlaczego dziecko go nie zna? pisałaś że byliście razem na spacerze to zna!coś mieszasz!

Gość Ola1988
Zadzwoń do niego i powiedz że chcesz z nim być:) On przyleci i już go masz pobaw się miesiąc i fora z dwora:)