Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość o zwariowanej idiotce

Jak dokopac obecnej mojego ex???

Polecane posty

Gość lkbgkhvf
"OOO jaka zalosna Twoja wypowiedz. Czytasz ze zrozumieniem?? Do srania za przeproszeniem jej kogucik mi potrzebny...!!!! Poprostu nadszedl czas aby pokazac jej swoje miejsce. Bylam cicho, znosilam jej zachowanie, ale do licha.. dlaczego mam dawac sie ponizac??? Ja nie bede jak ona dziecinna i fuckami strzelala... zrobie to w racjonalny sposob " Jestes zalosna! "pokazac jej swoje miejsce?" A ty za kogo sie uwazasz, kim ty jestes zeby pokazywac komus jego miejsce?! nie mozesz przezyc ze teraz ona jest z twoim bylym, "jej miejsce" jest teraz przy nim a twoje zdala od nich, czy ci sie to podoba czy nie, wiec zajmij sie lepiej umiejscawianiem siebie ty zawistna zdziro. Haha i ty nie jestes dziecinna jak ona? A kto nie spi po nocach i tylko rozmysla jak uprzykrzyc zycie obecnej partnerki bylego bo czuje sie ponizona bo ktos jej fucka pokazal. W sumie po twoich wypowiedziach od razu widac, ze jestes jakas jebnieta i sie nie dziwie, ze tamta ma cie w dupie

Gość pierdolicie a nic nie
doradzacie!

Gość diabełk nr 65
kup buty emu i włóż je i kop ją

Gość diabełk nr 65
nigdy nie robie tego czego chca ludziska tylko to co chca ludzie zabieram dusze tym lepszym

Gość diabełk nr 65
mam ciężką robote musze szkodzić ludziom

Gość diabełk nr 65
i musze odróżnić ludzia od ludziska a to nie łatwe ludź jak ludź zawsze trafi mu się źle zrobić a ludziskowi to żadko nie robi nic

Gość zmieniam nick
No tak tak, skoro wiesz lepiej ode mnie, to po co ja mam cokolwiek wyjasniac?? Skoro wiesz lepiej, ze to ja przezyc nie moge?? Dobre sobie!!! Ja mam to w dupie, ciezko zrozumiec??? Ciezko bo zapewne sama nie mozesz czegos przezyc... :P Ja jestem szczesliwa jezeli ktos mi "bliski" jest szczesliwy i naprawde nie mam nic do ich zwiazku, ale niepozwole sobie takiego zachowania bo w ich zycie nie wchodze. WOle sie traktowac jak powietrze niz komplikowac niepotrzebnie. To chyba ona ma problemy ze soba, skoro sie tak zachowuje.

Gość nie pozwolisz sobie
na takie zachowanie? skoro pokazała tobie fucka to musisz być jej pokroju! gdyby uwazala cie za kogos powaznego nie zrobila by tego! piszesz ze nie pozwolisz sobie!!! a co zrobisz? nie mozesz zrobic nic. nawet nie masz pomyslu i nikt nie ma twoj byly nie da sie zlapać na haczyk to co jej mozesz zrobic??? lepiej daj sobie na luz kobieto!zajmij sie dzieciakiem a najlepiej oddaj do domu dziecka bo ma popierdolonych rodziców moze znajdzie normalna matke i ojca:)

Gość zmieniam nickkk
Kobieto ale dlaczego z taka agresja do mnie wyskakujesz??? Jednak wszystko idzie jak po masle, i jest latwiejsze niz myslalam!!! Byly- zaproponowal wspolne wypady na silownie... I co teraz mi powiesz madralo??? Widzisz, jednak duzo moge zrobic... Byly je mi z reki.. i w zasadzie nawet nie musialam duzo sie wysilac :D :D

ja też bym chciała może nie dokopać ale dać nauczkę bratowej za wszystkie świństwa!

Gość RóziaFuzia
zaproponował wypad na siłownie:) ciekawe dlaczego? Chyba chce żebyś schudła co? potem ewentualnie cie wybzyka ha ha ha zrobi następnego bachora i zostawi:o