Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość o zwariowanej idiotce

Jak dokopac obecnej mojego ex???

Polecane posty

Gość czyli on by jej bronił?
coś kręcisz nie chce z nią być i by jej bronił wszystko w tej historii to wymysł prowo jak nic!

ile w tobie nienawisci... odpusc sobie, pokaz poziom, zajmij sie czyms sensownym i fajnym. jak juz tyle czasu to olewalas to dalej olewaj.

Gość zmieniam nick
Wrocilam na chwile. Tak nie mam co robic tylko glowkowac od rana jaka sciemnic prowokacje. Prosze Cie. Jakby nie chcial z nia byc to by z nia nie byl, chyba jasne?? A czy jej uwierzyl czy mi nie wiem, napisal ze jej wierzy. A co innego napisze??? Pomysl troche. Przeciez nie bedzie kopal gniazda w ktorym jest.. Tak, mam watpliwosci czy aby napewno dzialac... bo niewarto ogolem, ale .... raz sie zyje ;D Skoro ona tak a nie inaczej postepuje, to dlaczego ja mam byc ugodowa i to ciagle olewac???

Gość mądry rozumie głupi nie
nie rozumiem...oni tam byli i ty gdzie oni? to jest STALKING... i zaraz powiadomie panwika ddtvn. Stalkin czy robiony przez gwiazdy czy oosby prywatne jest karalny a prawnik wypowie sie, co nalezy zrobic w takiej sytuacji fucka miałas za stalking słuszny zreszta.

Gość mądry rozumie głupi nie
Przeciez nie bedzie kopal gniazda w ktorym jest.. bo tak zachowuje sie kochajacy facet. Jest po stronie ukochanej. Rozumie ją i jej wierzy. I nie kopie własnego gniazda...

Gość zmieniam nick
Nastepny co chcial pojechac madroscia ale z deczka mu nie wyszlo!!! :D Jak sie wypowiadasz to moze przeczytaj calosc... STALKING- dobrze wiedziec, jeszcze zglosze ze jezdzila za nami i fuckami rzucala :D :D

Gość do idiotki
STALKING JEST KARALNY. Nie ma prawa go robic nawet gwiazda hollywood. A o ile wiem, ta dziewczyna to zakonczyła. Z powodu jego braku dojrzałosci i lojalnosci. Masz jakies nieswierze dane.

Gość kochanka franka
A ja myślę że to się tobie przyśniło schizofreniczko:) Tak naprawdę twój były ma cię głęboko w czarnej dupie:) a ty sobie wyobrażasz akcje bo nic w twoim smutnym życiu się nie dzieje:o Obudz się hallo tu ziemia- on do ciebie nie wróci i nawet nie masz jak go zwabić bo dziecko tez olał! Pozostaje tobie jedynie pisanie do nich i wymyślanie dalszych paranoi :D Już sobie wyobrażam jak oni śmieją się z ciebie:) :)

Gość do idiotki
skoro koniec to jedzie sie do usa i nie robi sie STALKINGU. Tak kazdy rozumuje. spotkali sie nie wyszło i kazdy sie rozstaje z klasą. On jedzie z rodizna do usa jak na gwiazde hollywood przystało, a ona tu jest bo jest od x lat. STALKING JEST KARALNY

Gość do idiotki
KOBIETA MA racje broni swojej prywatnosc. I fuck jak najabdzreij zasłuzony. A jelsi facet niedojrzały i bawi sie w gry i ma kryzys wieku sredniego jegfo sprawa. Ale nigdzie nie jest napisane, ze ona musi z nim byc A jezdzenie za nią to STALKING. Facet z klasa sie tak nie zachowuje, jeszcze upomina siory jak to robia..

Gość do idiotki
takze adios pakowac torby i do usa family depp stalking i łamanie prywtanosci jest karalne Nikt mi nie powie, ze Gwiazda Usa tak podrywa? ze uprawia mobing autami z rodziną. Powiadomie policje i inne gazety jesli Kuba nie porusyz tematu publicznie i tvn.

Gość do idiotki
to zakonczyłam Z Bogiem. Albo ktos jest dojrzały albo nie. Innej opcji nie ma.

Gość Poszła się popłakać?
czy wyjechała do USA?

Gość ja też myślę tak jak
kochanka franka to autorka ma problemy ze sobą inaczej tematów na kafe by nie zakładała i wątpię żeby dorosłe osoby pokazywały sobie fakola 😠

Gość do zaczepny
a dorosłe osoby bawia sie w stalking? I mobing autami? i to oosby które kobieta nie zna osobiscie a ten facet z usa im wszystko nagadał im o niej? I lornetka i zabawa z gowniarzami. I auta? to nienormalne zachowanie. Fuck to za mało na takie coś. No mamy nadzieje, ze wyjechała do usa razem z innymi, siorami itp. tonie problem to kwestia 5 minut taka spontaniczna rodzina hop i juz spakownai i sa na dole i jada na mobing. to i moga hop i do usa wyleciec w ciagu 1 godziny

Gość rgterjgkfk687jgdkf
ja jestem tą teraźniejszą i najbradziej ubodło mnie jak ex żona mojego faceta pokazała klase. Przyznam że on rozwiódł się z nią dla mnie. ona długo rozpaczała, była gruba i w ogóle aż pewnego razu wzięła się za siebie, schudła, znalazła fajnego faceta, otworzyła swój interes, bardzo zadbała o siebie - po prostu kobieta sukcesu. Niby nic do niej nie mam ale pewna zazdrośc jest.

Gość do zaczepny
a ja do ex nigdy nic nie miałam, chyba zeby naruszyłyby moja prywtanosc wtedy tak opieprzyłabym jesli 2 oosb rozstalo sie z klasa to moge jej wspolczuc jak kobieta kob iecie, ze nie wyszło.. nawet lepiej aby miała kogos, nie byłaby tak w naszym zwiazku i nie zazdroscilaby bo sama mialaby szczescie swoje.

Gość do zaczepny
a ja do ex nigdy nic nie miałam, chyba zeby naruszyłyby moja prywtanosc wtedy tak opieprzyłabym jesli 2 oosb rozstalo sie z klasa to moge jej wspolczuc jak kobieta kob iecie, ze nie wyszło.. nawet lepiej aby miała kogos, nie byłaby tak w naszym zwiazku i nie zazdroscilaby bo sama mialaby szczescie swoje.

Gość zmieniam nickkk
o matko, nie bylo mnie troche i co tu sie dzieje?? Skad Wy to bierzecie?????????? :D :D :D

Gość dziś na obiad nic nie robię!
o co zazdrosna ty jesteś? to super że sobie poukładała i dała wam święty spokój?mnie by to nie interesowało! Ale z życia wzięte to tylko była będzie zazdrosna do końca życia o nową wybrankę swojego eks zawsze ale to już zawsze będzie tą gorszą! Nic nie pomoże na poprawę własnego JA:( Możemy się pocieszać ale to nic nie da a do tego jak dziecko zostawi to oznacza że było się totalnym nikim dla niego ..zwykłym workiem na spermę:( Wiem bo to przeszłam zadbałam o siebie dobrze zarabiam a w środku czuję te upokorzenie które trwa 6 lat!

Gość mnie też najgorzej
wkurwia to że jego obecna czuje to że jest lepsza sam ten fakt mnie wkurwia ta jej pewność i w ogóle :o

Gość mnie też najgorzej
Jej pewność siebie mnie rozpierdala od środka A mój były????? lata koło niej jak Pajac! Nie znałam go z tej strony!

Gość Dokopać?
Ile ty masz lat kobieto? I ty masz dziecko boże zmiłuj się widzisz i nie grzmisz:(

Gość zmieniam nickk
skad wy bierzecie takie pierdoly z dupy wziete??? nie jestem o nia zazdrosna, niby dlaczego?? wiem jak wygladam, znam siebie, wiem jak wyglada ona i ja tez znam. nic do zazdroszczenia. i mialam to gleboko w dupie i krzyzyk na droge im dawalam... byle dalej ode mnie!!! to nie on mnie zostawil, to nie ja chcialam wrocic... ja go przepedzilam, wiec dlaczego teraz mialabym byc zazdrosna??? potrafie oddzielic zycie moje .. nas laczy dziecko.. a z nim jako z partnerem nie chcialabym nic wspolnego. a jak bym chciala to ostatnio jak juz pisalam, mialak okazje, ale olalam to, wylalam swoje zale... nie czuje sie gorsza.. zreszta w ostatnim czasie, zostalam bardzo dowartosciowana przez bylego partnera, ze teraz tylko wspolczuje jego pustej damie.. to wszystko :)

Gość zmieniam nickk
do dziś na obiad nic nie robię! ze Ty bylas kobieto -zwyklym workiem na sperme, to Ci wspolczuje.. nie oceniaj kazdej sytuacji po swojej. nie znasz szczegolow wiec nierob domyslow. nie oceniaj kazdego po swoim przykladzie. ok??? ja sie wcale nie uwazam za gorsza... niby dlaczego???

Gość zmieniam nickk
I jeszcze jedno- mam sie czuc tylko dlatego gorsza, ze jego dama jezdzi jego samochodem i rzuca fuckami przy dziecku??? mnie to smiech bierze, jaki poziom ktos reprezentuje. ja tylko chce jej utrzec nosa delikatnie, bo naprawde jeszcze duzo nie wie.. a zdziwic sie moze. i jeszcze cos- niech kazda druga duma sie nie unosi ze zebrala resztki z naszego (pierwszych) smietnika zycia... :D taka prawda!!

Gość najgorszy typ
po co dziecko bierzesz? mieszkasz w usa, uprawiasz stalking i jeszcze dziecko zabierasz? fuck ci sie należał wytłumacz dziecku wiesz łamie czyjas prywatnosc jezdze za ta panią w miejsce tylko jej znane i ta pani pokazała mi taki znak zasłuzony, wiec ty tak nie rób zły przyklad dziecku dajesz

Gość byłam tutaj rano i nic sie nie
zmieniło myślałam że będą jakieś rady z których również chętnie bym skorzystała a tu nic:(

Co racja to racja resztki spermy wzięła bo większość w ciebie wlał worku na spermę i dobrze ha ha ha

rzeczywiście cię dowartosciował zlewając dzieciaka:o o czym ty tu piszesz? ja chociaż akceptuje to że jestem nikim dla byłego i nie wierzę jak mówi coś miłego bo to oznacza że coś chce:) ale tez wiem że dla innych jestem kimś wyjatkowym:) lecz dla niego nieee A może ten twój był miły bo chciał kasę pożyczyc żeby mieć ze swoją partnerką na winko:)