Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Honoratabrzos

Pięknie nakryty stół dla gości weselnych

Polecane posty

Gość Honoratabrzos

Ciekawie, oryginalnie podana wódka np. zubrówka biała, macie jakieś pomysły?

Gość Oburzony_16
Najtańsza wóda to trzeba ją jakoś podać tak? Do plastikowych petów ją przelej tam jej miesce.

Gość ja bym podała w kieliszkach
no ale ja sie nie znam :P

Gość na eleganckich przyjeciach
butelki z alkoholem nie powinny stac na stole, tylko gdzies obok. Taka zasada.

Gość Oburzony_16
Biała żubrówka i eleganckie przyjęcie, masakra w remisie osp i tyle, dlatego tylko w petach

Butelke sama w sobie ma ladna, obok podana jakby byla tomalo kto by ja pil, moze po prostu zawieszki jakies klasyczne proste albo delikatne przystrojenie kokardka w kolorze dekoracji sali ja bym tak zrobila:-)

Gość Talarka
Nie zgadzam się, że butelka Zubrówki białej jest obciachowa, przeciwnie ma piękny design i wcale nie prezentuje się żle na stole.

Gość Anna Livia
Wszystko zmienne jest. Dawniej były brzydkie butelki wódek, a teraz butla np. Zubrówki białej na stole nie jest zgrzytem i prezentuje się pięknie w kubełku z lodem...

Gość ZulaWoja
Ja nie lubię butelek na stole choćby były eksponatami Muzeum Sztuki Nowoczesne w Nowym Jorku. Dyskretny urok kieliszka kryształowego i żubrówka palona to jest to! Pozdrawiam

Nie wydaje mi się aby trzeba było jakoś ukrywać czy też zmieniać butelki z alkoholem. Dobrze jak widać co się pije. Jeżeli masz ochotę to możesz przygotować zawieszki na alkohol z różnymi nadrukami. Mogą one być dopasowane do kolorystyki stołu lub wystroju sali. Na zawieszkach można napisać co chcesz: sentencje, życzenia, imiona pary młodej. Jedyne co musisz zrobić to poszukać drukarni bądź zrobić to sama.

Gość Anginka 28
każdy lubi co innego

Gość Mariolka33
Wymyśliłam coś takiego w nawiązaniu do żubrów do żubrówki białej.... Zawiesiłam na butelki małe bukieciki potpourri z suszonych kwiatkow i różnych trawek.. wyglądało świetnie... szkoda, że nie umiem robić zdjęć...

Gość marika111
Żubrówka obciachowa?! U mnie na weselu grała pierwsze w skrzypce w kwestii alkoholu, wszyscy byli zadowoleni i idealnie komponowała się w piękne dekoracje

Gość gość
Szyszki z białymi kokardami i Żubrowka Biała, gdzieniegdzie dzwoneczki konwalii i biało, biało transparentnie... taka atmosfera... rozmarzyłam się... może wezmę ślub w zimie kiedy będzie wszystko zaśnieżone

Gość Marzena Kos
U mnie pięknie udało sie przyjęcie weselne i był Absolwent czysty dla Panów a dla Pań Absolwenty smakowe, cytrynowe i grejpfrutowe podane w tradycyjnych kieliszkach (jeśli chodzi o wódkę)