Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zapłakanaana

Moje życie uległo gruzom.

Polecane posty

Gość wredniucha
po pierwsze: nie "świat uległ gruzom" tylko ŚWIAT LEGŁ W GRUZACH a po drugie nikt nim nie kierował, zrobił to sam, rozmyślnie - jak czytam twoje mądrości, które tu wypisujesz, to przestaję się mu dziwić

Gość jhajdh
Po pierwsze mówi się "życie LEGŁO W GRUZACH". Po drugie: chcesz mi powiedzieć, że 4 lata byliście razem i się nie kochaliście? Jestem kobietą ale jeśli rzeczywiście nie było między Wami bliskości intymnej to wybacz ale faceta rozumiem.

Gość garbiący się z wilkami
moje życie - chłop uległo - uległ gruzom - innym kobietom :)

Gość krazownik
A wierz sobie w niego wierz i na nowo zaufaj jak jesteś młoda to naprawdę odpuść sobie - za pół roku zrobi to samo

PROSZE CIE!!!!!!!!!! NIE BADZ SLEPIA! ten co zrzucił bombę na Hiroszime tez to robił w dobrej wierze! tak myslał! tak samo jak twój pajac przyznaje sie bo wie ze darujesz! a zero w nim sumienia!!! bo jak pilot smigłowca dowiedział sie co zrobił, to popełnił samobójstwo!!! a twój kolo bedzie zdolny tylko do pajacowania całe zycie, a widac mu z toba dobrze to wychodzi! nie daj sie wkrecic w rzadne jego gierki i nawet nie słuchaj co mówi!!! bo z jego buzi wypadaja same weze i ropuchy!!!

Gość Zapłakanaana
Jaką zemstę? O czym Ty mówisz?? Nie tak mnie wychowano. Został poddany próbie, niestety nie był świadom swojego czynu. Nie potrafię sobie wytłumaczyć jego zachowania. Dlaczego? Nie pytam dlaczego akurat ja, bo nie chciałabym, aby ktoś inny przechodził to co ja teraz. Nie potrafię zrozumieć dlaczego w ogóle jesteśmy poddawani takim próbom jak ta? Wiem, że w życiu ludziom dzieją się gorsze rzeczy i bardzo im współczuję.

Gość wredniucha
chłop zadał się z nawiedzoną katoliczką i nie wytrzymał - ot i wszystko

hmmm też tak kiedyś miałem. A potem byłem psem na baby. A potem dorosłem :)

Gość krazownik
Życie nie jest w porządku pogódź się z tym

Gość Zapłakanaana
Nie było penetracji dogłębnej, ale były pieszczoty. Co wy mówicie, że dobrze zrobił! Przecież od początku wiedział jakie mam zasady, sam takie miał i chciał ich przestrzegać. To nie była tylko moja decyzja.

Gość powiem tak za siebie...
jeśli Ci się przyznał to znaczy,że nie chce zostać Twoim mężem... co z tego,że gada jak bardzo mu zależy i jak kocha i że niby po ślubie to się nie przydarzy... nie wierz! odwołaj ślub i bądź szczęśliwa,że nie zmarnowałaś sobie życia z zerem! i nie pisz czasem,że goście,że rodzice...to TY jesteś teraz najważniejsza i to Twoje życie się liczy! ja żałuję do teraz i wiem co piszę....bądź twardsza niż ja byłam! Głowa do góry i szkoda łez! strać je na szczęśliwe chwile a nie na nic niewartego gościa,którego kochałaś a on zranił Cię niejednokrotnie...

Gość Zapłakanaana
Wredniucha, przykre, że katolików uważasz za nawiedzonych. Ciekawa jestem jakimi Ty zasadami kierujesz się w swoim życiu, o ile jakieś masz. Nie chcę Cię osądzać, ale wydaję mi się, że żyjesz chwilą i w chwili popełniania jakiegoś błędu nie patrzysz na uczucia innych, myślisz tylko o sobie. Wiesz, że to bardzo egoistyczne podejście.

pieszczoty - czyli że tylko od tyłu :) No patrz, no to jesteś dziewicą :)

Gość Zapłakanaana
A mi się wydaję, że on się przyznał bo po prostu chce być ze mną szczery. Nie chce nic przede mną ukrywać, tym bardziej, że przed nami ślub.

Jest dupkiem i tyle. Gdyby Cię naprawdę kochał, to by tego nie zrobił. Jak facet bardzo chcę i cholernie mu zależy na kimś, to wytrzyma. Chociaż wiadomo, że dla większości priorytetem jest zaspokajanie zwierzęcych instynktów. Nie zasługiwał na Ciebie i tyle. Znajdziesz kogoś kto Cię doceni, wbrew pozorom takich facetów jak ja jest sporo, tylko musisz dobrze poszukać i uważać, żeby nie trafić na oszusta.

dla tego ostatni raz ci powtarzam !!! skoro wiedział ze masz zasady, i je złamał to bedzie to robic... ciaza-jakis czas bez sexu, poród-połóg- takze bez seksu, bedzie kolejnym dowodem by pójsc kantem i miec powód, dla złamania zasad!!! a jak wierzysz w boga tak jak piszesz to tym bardziej powinnas teraz mówic ze nie ma slubu bo mój facet był pozadny wobec mnie" nie pasowały mu moje zasady" ale ty nie powiesz tak bpo zostałas oszukana tak oszukana!!! i pewnie on mysli dobrze miec taka zone nie zdradzi nie zrobi tego i tego, bo nikt nie che miez kurwy za zone....!!! i temu mu pasujesz!!! ale ty o nim tego nie mozesz powiedziec!

Gość jhajdh
Typowa hipokryzja "nie chcę cię osądzać ale" i osądza :D

Oczywiście że "legło w gruzach". Póki co inne powiedzenie w przestrzeni publicznej nie funkcjonuje. :P

Gość Zapłakanaana
Wredniucha, kiedyś życie Cię doświadczy poważnie. Dziś możesz być szczęśliwa sama ze sobą i z takim podejściem, ale przyjdzie taki dzień, że role się odwrócą i będziesz prosić o przebaczenie. Nie straszę Cię, bo nie taki mam cel. Ja tylko ostrzegam, bo wiem co nas czeka.

nie licz na to ze sie po slubie zmieni... nie znam okolicznosci ale jesli to nie byla jedna panna a on pijany w sztos to naprawde daruj sobie wiesz jakie podejscie maja faceci do takiego seksu-brzydza sie tymi dziwkami, jest takie powiedzenie ze uzyja swego a potem uja w firanke wytra i spluna ... sama prawda w tym i sie tak zastanawiam czy on wogole cie kocha... mam powazne watpliwosci nie wychodz za niego moj czekal na mnie cale miesiace i wytrzymal i to nieraz-jestem go pewna bo jest po prostu inny

Gość Zapłakanaana
Co wyście się tak tych gruzów uczepili? Moje życie uległo gruzom, wasze mogło lgnąć w gruzach, czy jak wy to tam nazywacie. Nie osądzajcie go pochopnie, nikt nie wie co nim kierowało. Może problem tkwi faktycznie we mnie, może ja powinnam coś w sobie zmienić, żeby nie szukał tego u innych. Ale co mam zrobić? Zmienić styl ubierania na bardziej wyuzdany? Przecież to takie nie moje, czy powinnam się zmuszać do czegoś tylko po to, aby go przy sobie zatrzymać?

Gość wredniucha
""Ja tylko ostrzegam, bo wiem co nas czeka."" wszystko świetnie wiesz, ale tego, że co twój przydupas rogi przyprawia to nie wiedziałaś? a teraz klęknij dziecinko grzecznie i zliż śmietankę z kolanka swojego przewodnika duchowego - amen

Gość powiem tak za siebie...
wiesz co? albo to jest prowo albo jesteś tak naiwna... wybacz ale ja napisałam co myślę i inne koleżanki również a Ty nadal piszesz jakieś pierdoły ... jesteś załamana ok...ale nie rób z siebie idiotki! takie moje zdanie. a jak zdradził raz to zdradzi jeszcze kilka a Ty głupio i ślepo będziesz mu wierzyła bo raz się przyznał... przyznał się bo chce to nadal robić za Twoim przyzwoleniem! ale Ty jesteś naiwna:(

Gość Przypadkiem tu trafiłem
Zapłakanaana Jestem praktykującym katolikiem wiec mojej perspektywy wygląda to tak: - atakami na katolików sienie przejmuj, bo teraz czasy relatywizmu moralnego, a ludzie w większości muszą robić to co trendy, a obecnie trendy jest krytykowanie katolików, bo seks jest naturalna potrzebą fizjologiczną inie można bez niego przeżyć, podobnie jak spanie i jedzenie -nie myśl sobie, ze to jakaś próba wybaczania,ten gość nawalił na całej linii, wiem że go kochasz, ale czy on jest wart Twojej miłości? Co innego jedno razowy wybryk, a romans. Naprawdę dobrze się zastanów. Przecież chyba nie uwierzysz,m ze on taki niewinny nie wiedział co robi, nie bądź naiwna! Zapytaj go, czy skoro Cie kocha, to czy myślał o Tobie gdy był z inną w łóżku! trzymaj się

zatrzymac go przy sobie nie dasz rady jesli jest seksoholikiem a z tego co czytam to jest nie idz w to... potem beda dzieci, wielki rozwod, dzieci beda cierpialy na tym najbardziej mamusiu a dlaczego tatusia juz nie ma i co powiesz dziecku... mamusia wiedziala jaki jest tatus ale byla naiwna i myslala ze jak sie przefarbuje i zacznie nosic mini i buty na wysokich obcasach do lozka to sie zmieni???