Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość andzejjjjooo

cechy kobiet ktora odrzucacie z miejsca

Polecane posty

Gość andzejjjjooo

Przedstawię kilka cech kobiet które dla mnie nie istnieją - chodziła do technikum , zawodówki , prywatnego lo - nie studiowała nawet - pracuje w sklepie na kasie - podnieca się tym całym mma karate judo kung fu - kobieta ktora moze nie miec ochoty na seks bo cos tam cos tam , Raz z taka bylem meka i tragedia dla faceta . Z jednej strony powinien zdradzać w takiej sytacji a z drugiej nie potrafi . - dziwni znajomi , jesli widze ze ma znajomych z jakiegos plebsu odrazu mnei nie interesuje - jest wyzwolona i uprawia seks z kim popadnie - miała więcej niz 6 facetow , i tak każda odejmuje przynajmniej polowe - ma zapędy feministyczne , slucha beonce rihanny itd , Bylem z taka feministka , tragedia na swiecie . -ma zdjecia z dziubkiem na fb - ma dużo znajomych na fb juz osoby z powyżej 500 znajomymi sa dla mnie dość dziwne bo zna ich sporo plebsu . ja mam niecale 200 i styka . -ma wyzej dupe niz sra , a przecież za krotka koszule ciężko obsrać Wymieniajcie dalej , zreszta to dziala w dwie strony takze paniez tez prosze

Gość Federal
Zalecam wizytę u psychiatry. To pilne!

Gość waill
To ciekawe, że niby jakieś cechy Cię odrzucają z miejsca (litościwie nie będę Cię rugać za bezsensowny tytuł posta...) a jednak byłeś z ich posiadaczkami.

Gość LOLO35
Chyba tylko córka jakiegoś z ze 100 najbogatszych Polaków spełnia twoje wymogi! Zejdź na ziemię szaraczku!

Gość twoja kandydatka nr 1
Ja jestem dla Ciebie z tworzona. nie mam studii jestem po LO Pracuje we sklepie z odzierza mam znajomych z plebsu, albo na bezrobociu, albo alkoholicy, albo zarabiaja najnizsza sram wyzej niz mam dupe Reszta nie. Pasuje do mnie. Bierz mnie, jestem Twoja ogierze.

Gość A ty skarbie?
Co masz do zaoferowania?:)

Gość A ty skarbie?
A ja wlasnie zakonczylam studia, nie lubie rihanny itp., mialam mniej niz 6 facetow (w lozku :P), zawsze mam ochotę na seks- po prostu go lubię i jest dla mnie nawet srodkiem przeciwbólowym, praca biurowa. Jestem teraz ciekawa czy ty autorze spelnisz moje jakze skromne wymagania, ale moze powiem najpierw jakie cechy u faceta powoduja ze odpada na wstepie - krzywy zgryz - papierosy - picie alkoholu - wieczne imprezowanie - jesli mial wiecej niz 3 kobiety - praca biurowa i sprzedawca (wole cos oryginalniejszego) - nizszy niz 178cm - powinien nie byc chudy, ale tez nie gruby. Musi trafić tak pomiedzy- maly brzuszek, pucata, ale nie gruba twarz - hmm.. niech pomysle.. no i jeszcze jedno przeklenstwo i odpadasz :)

Gość andzejjjjooo
No ja mam większośc z tych cech niestety :o

Gość tylko 3 tylko 3
1 - smierdzaca cipka 2 - palaca papierosy 3 - uzywajaca wulgaryzmow

Gość A ty skarbie?
ohh jak mi przykro..

Gość twoja kandydatka nr 1
Andrzejku, endrju a co Ty odrzucasz mnie? Tej kujonce, co nic nie akcepptuje odpowiedziales, a mi?

Gość Kobitka co wie
Ok, to o facetach: - Chamski (przeklina, pluje, beka itd) - prostakom mowimy nie! - Bez wyksztalcenia - Maminsynek - Brudne paznokcie (bleeeee) - Niechlujne ubranie i fryzura - Powazna nadwaga - Papierosy - Koledzy "z plebsu" - Czesty pijacz piwa - Niezaradny - Bez wlasnej opinii - Maruda No i 99% polskich mezczyzn odpada :D

Gość PLATYNA31
Blondasy z czerwonymi facjatami też odpadają!

Gość Dzien dobry Państwu
"Kobitka co wie Ok, to o facetach: - Chamski (przeklina, pluje, beka itd) - prostakom mowimy nie! - Bez wyksztalcenia - Maminsynek - Brudne paznokcie (bleeeee) - Niechlujne ubranie i fryzura - Powazna nadwaga - Papierosy - Koledzy "z plebsu" - Czesty pijacz piwa - Niezaradny - Bez wlasnej opinii - Maruda No i 99% polskich mezczyzn odpada " Niesamowite ale znajduje sie w tym 1 procencie.

Oj to odpadam z marszu, co prawda chodziłam do dziennego lo ale skończyłam go zaocznie :D Ja nie mogłabym być z idiotą :-)

Gość julllkaaa
a facetom nie dość że śmierdzi pędzel to i z mordy

Gość julllkaaa
A na marginesie : technikum to rok więcej nauki w główce :) nie uważam tych ludzi za gorszych.