Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobietkaoryginalna89

hejka czy sa tutaj jakies niepracuje dziewczyny???

Polecane posty

????

:) no nareszcie, w jakim wieku jestes ;)

mezatki, wolne?

Gość Groopoon
A to jakaś ankieta?

nie, tak po prostu chcialabym pogadac a nie wiem na jaka grupe wiekowa trafilam itd... no to tyle, co U Was jak wygladaja wasze dni, co robicie, ja duzo czas spedzam na necie

Gość gfderty
ja też na necie i nudzę sie strasznie :/

a co poza tym jakies zycie prywatne? Wlasne mieszkanko> maz dzieci?

tak 89 to moj rocznik, co u Ciebie, wiec czym sie zajmujesz?

Siedze w domu, mój mąż pracuje od 7 do wpół do 18 mieszkam w NOR i wieczorami udzielam korepetycji to jest moja praca ale jak mówiłam nie na etacie. A tak zwyczajnie całymi dniami siedzę w domu, czasami gdzieś wyjdę, coś ugotuję, sprzątnę nic nadzwyczajnego a Ty?

a ja mam gorzej, Ty masz meża wsparcie, ja mam faceta z ktorym sie rozstalam ale widzimy sie moze Nam jeszcze wyjdzie, mieszkam w domu rodzinnym, mam do siebie zal, zazdroszcze itd

Komu i czego zazdroscisz? Ja tez zazdroszcze paru osobom czasami... Mieszkasz z rodzicami? A czemu sie rozstaliscie, dlugo byliscie razem? Tez mialam kiedys taka sytuacje ze nie mialam roboty i akurat zerwałam z facetem, czułam się strasznie, nie wiedziałam co zrobić z taką ilością wolnego czasu.

Gość platki mydlane
czesc moge sie przylaczyc? nie pracuje z wyboru. maz pracuje obecnie jest w delegacji. ja zajmuje sie domem. mieszkamy w jednorodzinnym. mamy duzy ogrod i psa.

Gość platki mydlane
kupil mi maz chcialam labradora ale jak podrosl okazalo sie ze to mieszaniec. ale jest fajny. no teraz staramy sie o dziecko ale ciezko bo maz czesto wyjezdza, ale nie poddajemy sie.

pewnie ze mozesz, kazda moze ;) hmmm czemu sie rozstalismy to raczej byl moj wybor nie moglismy sie dogadac itd... ale moze jeszcze cos z tego wyjdzie zwlaszcza ze Nas do siebie ciagnie, ja nie wiem ale chyba bym nie umiala zapomniec od tak po prostu i jak to mowia bedzie inny, zazdroszcze moze to plytkie ale wlasnie milosci u innych tego ze sa szczesliwi, zazdroszcze wygladu, ciuchow, kasy...

Kazdy poniekąd czegos zazdrości. Ja np bardzo zazdroszcze tym co mają lub starają się o dziecko:( Ja bym bardzo chciała dziecko teraz nawet w międzyczasie oglądam sobie wóżki na allegro...:( A Wy płatki długo sie staracie? A ty oryginalna nie wiem czym się martwisz skoro mowisz ze was ciagnie do siebie - moze poprostu jest to kwestia czasu i sie ulozy, czasem jest tez tak ze jak juz za dlugo sie jest ze soba to zaczyna byc nudno i oczekuje sie kolejnego etapu związku. Platki ile masz lat?

Ja nie pracuję, mieszkam w swoim mieszkaniu, nie mam męża ani nawet faceta. Studiuję, wracam do domu, siedzę w necie i śpię. Tak wygląda całe moje życie w sumie. Jeszcze czasami wyjdę na kawę z koleżankami, albo na imprezę.

Gość fgt6cos strasznego. staryz la
a KTO WAM ZREC DAJE? I UBIERA? PASOZYTKI

Gość klkl
hej ja rowniez nie pracuje, rocznik ten sam co ty, nuda juz mnie dobija....

no to ja mam najgorzej i nudno monotonia, chcialabym zeby Nam sie ulozylo, jak mam pare groszy to jade do miasta buszuje po lumpeksach, uwielbiam to robic, dzieki temu mam zawsze jakies nowe ciuszki, mnie to cieszy, tak samo jak jakies drobiazgi, tanie kosmetyki, bizuteria, najwazniejszy jest chyba efekt prawda?

Poczytaj temat dokladnie to sie dowiesz kto nam co daje... ehhh mnie nie to ze nuda dobija bo lubie siedziec sobie w domu na wszystko miec czas ale dobija mnie ze nie mam nawet z kim pogadac

Ja tez lubie pobuszować w lumpie;p lubie sobie porobić w domu mini SPA wiem ze moze nic nie daje ale sama sie lepiej z tym czuje:) A dlugo jestes w tym związku? A nie mozesz postanowic jesli wrocicie do siebie albo wracacie i wszystko sie zmienia albo nie wracacie i kazdy zyje wlasnym zyciem...i nie wiem czemu niby masz najgorzej...

no to juz masz Nas, moze to nie to samo co rozmowa z przyjaciolka w cztery oczy, ale dzieki postepowi mamy internet :)))