Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobietkaoryginalna89

hejka czy sa tutaj jakies niepracuje dziewczyny???

Polecane posty

wole nie planowac, tylko zyc, co ma byc to bedzie, nie tak dlugo 7 miesiecy, poza tym dziewczyny, mam kompleksy, strasznie male cycki, zawsze cos mi sie w sobie niepodoba i przez to spada moja samoocena...

No nie mam tu zbyt wiele przyjaciolek i dzięki za chęci:) mozemy sobie zachowac ten temat i odpisywac czasem:) 7 miesięcy mysle ze w tym czasie da sie czlowieka poznac, ja po 7 miesiacach slub planowalam tzn planowalismy;p cycki to kompleksy? Daj spokoj a nie mozesz sie na czyms ladnym bardziej skupic, ja np uwazam ze jestem gruba, ciagle mam tylko wahania wagi ciagle albo chudne albo tyje albo i to i to naraz no masakra jakas...kazdy cos ma, to powiedz moze co ci sie podoba w tobie?

Ja się też właśnie po 7 miesiącach rozstałam z facetem :/ No i oczywiście nie odzywa się do mnie, olewa albo rzuca chamskimi tekstami. No, ale tak bywa. Jeśli Was ciągnie do siebie, to może uratujecie ten związek. Ja to ewentualnie kopa mogę dostać od mojego ex.

Ja zerwałam, bo nie chciałam być służącą, kucharką, praczką i tak dalej. Nie szanował mnie, był dla mnie chamski, wyśmiewał mnie przy ludziach, upokarzał, więc odeszłam. Dalej go kocham, ale wiem, że taki człowiek się nie zmieni...

widzę że w końcu jakiś normalny topic z kulturalnymi dziewczynami a nie same zawistne kurwy...:).......................................... ja nie pracuje jestem na urlopie macierzyńskim, mam męża i 2ke dzieci:D do tego kanarka który strasznie się "drze"... obecnie nikomu niczego nie zazdroszczę :) ( no może tym co maja windę ) :P mam cudownego męża kochane dzieci, dobrze stoimy materialnie więc nie muszę się o nic martwić :) oby tak dalej się nam życie układało:)

Nie ma czego zalowac dobrze ze odeszłaś. Znajdziesz osbie kogos lepszego...wkoncu jestesmy takie mlode hehe;p A Ty kiwi naprawde masz wielkie szczęście, zazdroszcze Ci dzieciaczków:)

Co mi sie we mnie podoba, sama nie wiem, mam pelne usta, jestem szczupla, 45/162, mam fajne nogi, jak sie umaluje, usmiechne podobam sie sobie, ale np teraz siedze kolo grzejnika, w bluzie, zwyklych spodniach, bez tapety... Moj byly mi mowi ze on wie ze jest chamski ze ciezko byc jego dziewczyna, ale mowil ze jestem dla niego wazna i mu zalezy, mowil ze jakby go tu nie bylo to by nie zalezalo... noo to by bylo na tyle... wczesniej mialam zwiazki ale krotkotrwale nie ma do czego wracac

Nawet nie mialam w planach niczego zakladac, ale nudzilam sie dzisiaj i stad ten pomysl na topic, ciesze sie dziewczyny ze sobie porozmawiamy :)

Heh nie wiem z tym bylym ciezka sprawa:(...Ja tez siedze w dresie i bez make-upu ale zaraz do szkoly ide wiec musze sie przerobic na wersje bardziej przystepną dla ludzi:) Napewno jestes ładna, nie przejmuj sie cyckami;p jak bys wygladala taka szczupla z takimi wielkimi:)

dzieki ;) ja dzisiaj nie wychodze nigdzie, mieszkam w malej miejscowosci to nie miasto zeby pospacerowac, tutaj sie nic ciekawego nie dzieje

wyjdziesz miedzy ludzi, porozmawiasz, posmiejesz sie, :)

Gość platki mydlane
bunavista... staramy sie ponad rok. za dwa tygodnie skoncze 33lata:-(. siedze prawie calymi dniami w domu. czasami na zakupy wyjde albo pojade do innego miasta na shoping. i jakos mija dzien po dniu. na weekendy maz przyjezdza.

Gość platki mydlane
tez mieszkam w malej miejscowosci i nie ma zabardzo gdzie wyjsc. taka troche dziura. czasami spotkam sie z siostra rodzinka albo kumpelkami.

No niby dobrze, ale to był pierwszy mój poważny związek, a mam 24 lata :/ Wcześniej miałam tylko jednego chłopaka, przez dwa miesiące. A potem cztery lata bez jednej nawet randki. :( Boję się, że już nikogo nie znajdę.

Gość zeberka89
hej dziewczyny:)wpadłam na ten temat,w ogóle na to forum przypadkowo i pomyślałam napisze:) ja też obecnie pracuję tylko2-3 dni w tygodniu,mieszkam w DE i mam mnóstwo wolnego czasu.. Ale dzięki temu mój dom lśni:] hehe pozdrawiam Was serdecznie:)

hmm Uda sie Wam, slyszalam kiedys ze jak ktos bardzo czegos chce nie wyjdzie a jak przestaje wtedy zdarzaja sie cuda, jesli jestes wierzaca modl sie

szarkach przykro mi, ale pomysl, jakbys miala meza i tak musialabys posprzatac i ugotowac, moze jest jakas szansa jeszcze jak on nie ma nikogo, napisz do niego, bedzie Ci latwiej powiedz co Ci lezy na sercu

Płatki wsumie fajnie masz poukładane już wszystko starasz sie o dziecko, tez bym chciala sie starac... Oryginalna wyjde do ludźi pośmieje się tak tak w mojej grupie do której chodze - bo to kurs jezykowy 5 ostatniego stopnia wszyscy mowia tylko po litewsku bo z samymi litwinami jestem w grupie wiec nie za bardzo pogadam;p;p hehe Szarkah nie martw sie znajdziesz kogos zawsze tak jest ze jak sie skonczy zwiazek to nie widzimy w niczym sensu...

Gość platki mydlane
mam nadzieje ze sie uda:-). a co dzisiaj macie na obiad. ja w domu sprzatam raz na tydzien. nie ma kto brudzic hihi wiec w miare jest czysto.

Nie musiałabym. Takimi rzeczami się ludzie dzielą po połowie. A nie, ja na uczelnię, do domu, na kolanach ze ścierą, obiad gotuję, pranie robię, a on przy kompie i gra. Na pewno do niego nie wrócę, nie jestem głupia, żeby się pakować w coś takiego. Po prostu mi źle, bo zmarnowałam 7 miesięcy, dalej kocham tego dupka, który mi nigdy dobrego słowa nie powiedział, o kwiatku nie wspominając i boję się, że zawsze już będę sama.

ja mialam dzisiaj na obiad pierogi ruskie pycha,

Gość platki mydlane
szarkah nie doluj sie jesli piszesz ze to dupek i nie dbal o ciebie to moze nie warto. umow sie z kumpela na.drinka do knajpy moze poznasz kogos. a o obecnym zapomnisz.

Gość platki mydlane
ja wlasnie pieke rybke w sosie brokulowoczosbkowym. kupilam z frosty. pychotka.

Gość niepracująca Kasia
Też nie pracuję, mamy dwoje dzieci, mąż pracuje a ja w domku sprzątam, piore , prasuję, gotuję... mieszkamy w małej miejscowosci, jedyny większy sklep to Biedronka nie ma za bardzo gdzie na spacer wyjść, dobrze że las blisko to jeździmy tam na spacery, grzyby...

Nie zapomnę raczej, bo widuję go co tydzień. A z tym poznaniem kogoś, to może być ciężko. Nie jestem atrakcyjną dziewczyną, nigdy nie miałam powodzenia. I tego się boję. Że będzie tak, jak mój ex powiedział. Nigdy mnie już nikt nie zechce.

Gość platki mydlane
ale ci kasiu zazdroszcze dwojka dzieci. super

Ja przygotowałam ziemniaki, mizeria i moj maz jak wroci ( mnie nie bedzie ) to sobie jajka sadzone usmazy;p;p ja obiadow nie jem;p jakie wykwintne dania robicie, codziennie tak? Mi to sie czasami tak nie chce ze nawet do kuchni nie mam ochoty wchodzic;p Szarkah bardzo dobrze zrobilas i ciesz sie ze to tylko 7 miesiecy a nie lat

wiesz moze on nie widzialm w tym nic zlego, to kwestia wychowania jesli w domu rodzinnym mama za niego wszystko robila to jak on moze wpasc na ten sam pomysl.... I pewnie przez to byly te wszystkie Wasze klotnie kurcze nie wiem co powiedziec, bo tez nie jestem w komfortowej sytuacji ale moj mi kwiatki kupowal