Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobietkaoryginalna89

hejka czy sa tutaj jakies niepracuje dziewczyny???

Polecane posty

Gość platki mydlane
moj maz to raczej w firmie podlegajacej IP. ale zawsze mowie ze w IP. :-):-).

Gość platki mydlane
dokladnie. a jaka pogoda u ciebie? u nas juz jesien na zmiane deszcz i slonce.

Gość platki mydlane
pewnie ze tak. fajnie z kims normalnym pogadac. a ile masz lat? jesli mozna wiedziec

jestem mlodsza od ciebie mam 23 jak autorka postu i wlasnie chcialam Cie spytac o to czy mialas lub masz taka presje posiadania dziecka, wiesz wszedzie trąbią do 25 lat, do 30, do 35 itd itp wiesz z kazdej strony atakują takim czymś i ja własnie troche czuje presje czasu ...

Gość platki mydlane
jak bylam w twoim wieku nie myslalam o dzieciach pracoealam bylam sama calkiem inne zycie. teraz od 3lat jestem mezatka i juz bylam w ciazy ale poronilam i od tamtej sytuacji to strasznie mam parcie na dziecko. mysle ze wiek nie ma znaczenia do tego trzeba dorosnac.

O ja wspolczuje...ja mimo ze jestem mloda mam dosc poukładane zycie, maz ma stala prace, na dom sie zbiera, ja znam (juz prawie;p) ten norweski dlatego czuje ze moze i to dobry czas by byl...chyba faktycznie to kwestia dojrzalosci psychicznej aniżeli wiekowej...a twój mąż bardzo chce?

Gość platki mydlane
wiadomo lekarze mowia ze lepiej przed 30-tka niz po ale duzo kobiet rodzi po 30-tce. ja mam nadzieje ze uda mi sie zajsc do konca roku

Gość niepracująca Kasia
buenavista też uważam, że masz jeszcze czas na dziecko ja pierwszą ciążę zaszłam kiedy już chciałam dojżałam do tego mialam 26l:)

Gość platki mydlane
ojjj chce bardzo chociaz jest mlodszy ode mnie o 7lat:-)

no tak z tym ze z tym dzieckiem jest jesszcze jedna kwestia - teraz nie znam jeszcze jezyka na tyle aby pracowac w biurze i mysle ze do wakacji moze to jeszcze potrwac, potem zanim znajde prace i wkoncu iles bede musiala tam popracowac i boje sie ze nie bedzie na to potem czasu...

Gość platki mydlane
bardzo bardzo fajnie bybylo.

Czyli twój m ma 26:) moj jest w podobnym wieku i niestty tak mysli zupelnie odwrotnie, ze mamy jeszcze czas, ze najpierw mam sie nauczyc potem isc do pracy a potem kaze mi czekac do emerytury taki ,,ponury dowcip'':]

Gość platki mydlane
moj chyba po tym poronieniu(bo bylo dla nas zaskoczeniem ze wogole w ciazy bylam) dojrzal do dcyzji o dziecku. teraz jak przyjezdza to mowi chodz robic potomka:-)

Gość platki mydlane
moj sie cieszy ze w domu siedze. poznalismy sie w pracy i jak jz zamieszkalismy razem jz chcial abym nie pracowala. po jakims czasie zwolbienia grupowe byly i juz nie pracuje.

Fajnie macie:) z takim nastawienie płatki musi sie udać zobaczysz i faktycznie takie zaskoczenie jest chyba najlepsze:) tez bym chciala nagle wpaść;p troche frustrujace to jest dla mnie jak widze matki z dziecmi no alllle jeszcze sie zobaczy przeciez na emeryturze tez mozna miec dzieci. A co do pracy to moj chcialby zebym pracowala ale w swoim zawodzie ale z drugiej strony ostatnio dostalam robote na platformie wiertniczej i mialam tam pracowac a on mi odradzal chyba jednak lubi jak siedze w domu;p

Ja nie wiem, dziewczyny, dla mnie ciąża to by była kara. Kurczę, ja naprawdę nie powinnam mieć dzieci z tego co widzę.

Gość platki mydlane
oj szarkah glowa do gory ulozysz sobie jeszcze fajnie zycie i napewno nadejdzie taki czas ze bedziesz chciala miec dziecko.

Gość platki mydlane
a czemu kiwi?

Nigdy nie chciałam mieć dzieci :) Mam inne plany na życie. Szkoda tylko, że niewielu facetów jest to w stanie zrozumieć :(

no właśnie nie martw się tak:) a płatku ty wspominalas cos ze byly zwolnienia grupowe i dlatego nie pracujesz. Czy pracowalas w jabilu moze?

Gość platki mydlane
tak w jabilu:-)

Gość platki mydlane
ja tez na badkach ale w 2010.