Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biały storczyk

SZUKAM KOLEŻANEK KTÓRE TEŻ SIĘ STARAJĄ O DZIDZIĘ !!!!!!!

Polecane posty

jak ja nie lubię pracować w niedziele bleeee :(( Mój S na grzyby pojechał, też bym sobie pochodziła po lesie :(( ja jak bym się dowiedziała że jestem w ciąży to odrazu na L4 idę, u mnie się raczej nie da długo pracować bo mam prace z lekka fizyczną

Witam dziewczyny!! :) ja właśnie z moim mężem rozpoczęliśmy starania o dzidzie :) jest to nasza pierwsza próba i jestesmy strasznie ciekawi czy nam się uda :)

Gość 7bla
siemka, ostatnio zrobilam dwa testy i byly negatywne , pozniej zobaczylam , ze 2 kreska sie pojawila ale chyba po grubych paru godzinach , pomyslalam,, ze to sie nie liczy i przestalam wkrecac sobie ta ciaze. okresu dalej nie mam to moj 40 dc i dzisiaj bylam u dentysty, niestety wyrwal mi zeba i mam brac antybiotyk wrocilam z mezem i zrobilam znowu test , pokazala sie odrazu 2 kreska lecz bardzo jasna ale widac ja przy ciemnym swietle, teraz nie wiem co mam robic :( strasznie mnie boli szczeka, bol nie ziemski wzielam tylko tabletke co zawiera paracetamol ale nie dam rady tak wytrzymac ::(:(::( jutro znowu zrana zrobie test

Gość 7bla
slonce wiem wiem, ale niestety nie mieszkam w polsce i nie jestem kasiasta, dentysta 200 zl za tydzien zjecie szwow znowu znowu pare zl mniej, za wizyte u gina place 80 zl ostatnio jak robilam bete 60 i to tak jest , wiem masz racje powinnam oczywiscie zrobic ta bete ale zrobie jutro ten test zobacze czy bedzie ciemniejsza krecha i wtedy do gina pojde ale do innego jakiegos specjalisty bo jestem po 2 poronieniach

Gość 7bla
tak, jest pozytywny, druga jasna krecha , musze sie zapisac do gina :)

Gość Magda013
7bla GRATULACJE ;*

Gość 7bla
magda ,, nie dziekuje ''' mam nadzieje, ze tym razem sie uda i moja kropeczka bedzie silna i zdrowa i donose :) , dziewczyny trzymam za was kciuki

Trzymam kciuki zeby sie udalo ! Ja za 4 dni powinnam dostac @ i tez jestem bardzo ciekawa czy sie udalo. Powiedzcie mi dziewczyny co moze oznaczac duzo mlecznego sluzu ? Bo tak chodzilam wczoraj po roznych forach i zaciekawil mnie ten temat...

7bla gratulacje!!! :D Milano mleczny śluz to oznaka ciąży:) albo okresu niepłodnego.... też szperałam po tych forach i na jednym, że to ciąża, innym II faza cyklu i okres niepłodny...ale każdy organizm jest inny i życzę Ci aby to była ciąża :D

Gość 7bla
ja pamietam, ze przy 1 i 2 ciazy mialam sluz bialy, gesty i duzo bylo go na bieliznie, a teraz nic wogole przez caly cykl nie zauwazylam zadnego sluzu nawet plodnego

ja test mogę zrobić za 3 dni i juz sie nie mogę doczekac :) :) Powiedzcie mi dziewczyny czy sutki mogą sie robic ciemniejsze juz na początku ciąży?? Ostatnio mój mąż zauważył i sama jak sie przyglądnę tez mi sie wydaje, ze widze roznice.... albo po prostu jestesmy obydwoje przewrażliwieni bo staramy sie o nasze pierwsze dziecko :)

noo zbrązowienie sutków to objaw ciaży :) też mam ciemniejsze, tylko nie wiem czy na okres też nie ciemnieją...... co do sśluzu to wiecie może jaki powinien być przed okresem? ze mnie się leje a na wkładkach mam białą maź...alr to chyba też okresowe :/

czesc Dziewczyny 7bla GRATULACJE!!!! super! oby tym razemw szytsko dobrze sie skonczylo!!!!dbaj o WAs:) ja tez pracuje na zmiany, jak zajde w ciaze to na l4 od razu... tab bardzo bym chciala, i tak bardzo sie boje ze juz nie zobacze II krseczek...ech.... dziewczyny trzymam za wszytskie kicuki!!!

ja jak bylam w ciazy tez sluzu plodnego nie widzialam, ale jak jeszcze nie wiedzialam ze ciazy jestem mialam taki mleczny sluz jak normalnie przed@...i badz tu czlowieku madry hehehe ja sie klade spac bo niedawno wrocilam z pracy... Dobranoc.

czeeeesć :D jak myślicie czy test 2 -3 dni przed okresem może pokazać już ewentualna ciążę? tak mnie korci, że aż starch. mam nawet ochotę teraz 'nasiusiać' ale boję się wyniku............... Pozza tym odebrałam badania tsh w normie, igg>500, igm 0,032..... to igg coś za wysokie, wizytę mam 30.10, ale może Wy wiecie coś na temat toksoplazmozy?

Gość 7bla_
Ja tam nie wiem, sama jestem ciekawa co ci tam wyskoczy, mi nie pokazalo 2 kreski za 1 razem. A ty jak sie czujesz?

ee nie zrobiłam :p tak siadłam w wucecie i myślę..... to oczekiwanie to niezła nauka cierpliwośći......jak na razie wyszłam z tego obronna ręką :D ...jejuuu dorastam ;) miłego wieczorka :D dzisiaj jakoś mam dobry humerk :D :D

Gość 7bla
Pemtium -szacun;-) i trzymam kciuki:-) cierpliwosc poplaca:-)

Hej:) ja mysle ze 2,3 dni przed nie wyjdzie wynik pozytywny nawet gdybys byla juz w ciazy.slyszy sie o takich przypadkach ale wg mnie to rzadkosc, wiec moze lepiej poczekaj...ja za 2 dni mam miec @ i tez czekam niecierpliwie...ehh ciekawe co bedzie...

no ja dziś lub jutro mam dostać @ i tak oczekuję. cały czas mam wrażenie, że już przyszła ale fałszywy alarm ;)

Witam dziewczyny! Dołączam się do wątku. Też jestem staraczką - na razie od września. Zaliczyłam wizytę u gina, monitoring owulacji i wszystko u mnie ok, lecz na razie efektów brak... Póki co, cierpliwie czekam:)

Hej dziewczynki co tam słychać ? Pantium dostałaś @ ? Dwupaczek jak tam urlop jeszcze trawa? Bo coś nam tu ucichłaś. 7bla kiedy idziesz do gina? No dziewczyny już praktycznie wszystkie zaraz macie terminy @ życzę wam abyście ich oczywiście nie dostały. U mnie spokój,ale dalej próbuje się zarejstrować do gina i ciągle brak terminów,mam nadzieje że do 13 listopada mi się uda.