Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biały storczyk

SZUKAM KOLEŻANEK KTÓRE TEŻ SIĘ STARAJĄ O DZIDZIĘ !!!!!!!

Polecane posty

Hejka - ja mam mieć @ dopiero 2.11. Gin test kazał zrobić 4.11 jak @ nie przyjdzie.Tak więc mam trochę czasu.... Na razie nic nie zapowiada aby @ nie przyszła....:( właśnie wróciłam z ogródka - prawie cały orzech mi się osypał. masakra ile liści. kupiłam 4 worki firmie która zajmuje się wywozem ale wątpię czy wystarczy ich... Dzisiaj zimno. Podobno jutro spadnie śnieg :)

hejka u nas też strasznie zimno, ale na moje szczęście śnieg ma spaść na południu Polski więc u mnie nie powinien spaść, a od listopada znowu po 15-16 stopni.Zwariować można z tą pogodą :P

u mnie też zimnoooooooo bleh nie lubię zimy.... ciepłolubna jestem :D posprzątałam całą chatę i na wieczór pozostaje słodkie lenistwo :)

Hejka dziewczyny. Wczoraj powinnam dostac @, wiec dzisiaj zrobilam test. Niestety negatywny. Mysle ze musial przesunac mi sie cykl, bo nieregularne tez sie zdarzaly:( co sadzicie o testerze afrodyta? Ktoras stosowala? Chyba zakupie takowy bo podobno przy nieregularnych cyklach tez zdaje egzamin. Wypowiedzcie sie. Buzka!

Miliano moze lepiej kup testy owulacujne bo moze od razu zajdziesz w ciaze przy testach. mi w pierwszej ciazy testy pomogly. teraz tez kupila m testy i dobrze bo owulacja przesunela mi sie o 4 dni no ale i yak nie udalo sie i mam nadzieje ze w tym cyklu moze sie uda :)

Gość fioletka010101
my tez sie staramy od 7 miesiecy co prawda jestesmy jeszcze przed slubem.... no i mamy nadzieje ze w oncu sie uda..

Musze sie przyznac ze nie wiem jak z nich korzystac... Jak czesto trzeba je robic zeby wiedziec kiedy sa dni plodne? Mozecie mi wytlumaczyc? Czy dobre sa te testy ktore mozna kupic w rossmanie za 27 zl?

Gość 7bla
Mi tez owulacja sie przesunela i testy wyszly negatywne ale ja mierze temperature wiec mniej wiecej wiedzialam na czym stoję

Gość 7bla
dziewczyny ! jakies wiesci macie ?

Gość 7bla
dziewczyny ! jakies wiesci macie ?

hmmm ja mam wieści... Co prawda jeszcze sama nie wiem, cóż mogą oznaczać, ale zawsze to coś :P Otóż jak wczesniej pisałam, w dzień okresu zrobiłam test, był negatywny potem dostałam okres i przez pierwszy dzień był normalny, całkiem obfity, natomiast na drugi dzień miałam trochę brązowego plamienia, trzeci dzień znowu plamienie jeszcze mniejsze niż dnia poprzedniego... i tak właściwie to chodzę z jedną podpaską od wczoraj :D Powiem jeszcze, że mój okres zazwyczaj trwa dobre 5 dni i krwawienie przynajmniej przez pierwsze dwa dni jest dość obfite... A teraz nie wiem co się stało :D nie wiadomo o co chodzi... Myślicie, że powinnam zrobić jeszcze jeden test? i kiedy?

hej dziewczyny! :) @ powinnam dostac najpozniej wczoraj i do dziś ani śladu :P tylko,ze o 3 rano robilam test (musiałam dzis bardzo wczesnie wstac) i wyszedł negatywny :( zrobiłam kinder test który można zrobić ,,dzien po spodziewanej miesiaczce albo pozniej''..... sama nie wiem co o tym myslec.... cykle mam raczej regularne...

Gość 7bla
Pajulka jak masz mozliwosc to zrob ta bete, nie wiem dr nie jestem ale to moze byc okres lub tez nie, moja kolezanka jest w 12tc i plamila na brazowa potem myslala ze stracila dziecko bo dostala okres w terminie normalny nawet ze skrzepami a tu niespodzianka:-) Madzia mam nadzieje ze @ sie nie pojawi zatem 2kreski,poczekaj jeszcze tydzien

bede czekałą nie mam innego wyjscia :) i mam nadzieje,ze test sie pomylil w co watpnie.. :P ale trzba byc dobrej nadzieji :)

kurde zrobiłabym tą bete faktycznie, ale mam kilka pytań. Czy to trzeba robić rano na czczo? Ile kosztuje taki test z krwi? I gdzie właściwie mogę to zrobić? W zwykłej przychodni? To jest zwykłe badanie krwi - morfologia czy musze zaznaczyc ze chodzi mi o bete?

Bety nie trzeba na czczo robić ;) ja dostałam @ po 2 dniach spóźnienia... ja zakupuję afrodytę w tym m-cu :)

czytałam tez różne opinie na jego temat i głównie pisano o tym, ze wykrywał ciąże najpóźniej...

nie znam tego testu niestety. Może powinnaś zrobić betę? U mnie nastawienie raczej negatywne... nie sądzę aby coś wyszło. nic nie czuję.dupka jednak biorę.

Gość Paullinaaa
U mnie @ przyszła niestety... Trochę tracę nadzieje... :(:(:(

mnie od dwóch dni bolą jajniki, wczoraj brzuch mnie bolał, nie wiem dlaczego. No ale do @ jeszcze daleko. Dziś już niestety byłam zmienić opony na zimowe, jeszcze u nas nie spadł śnieg ale zimnoooooo.Nie na widzę zimy :( Gryyy

Storczyku u mnie nad morzem też zimno i nie miło.... Aż się nie chce z domu wychodzić, co prawda śniegu nie ma, grad trochę popadał wczoraj a dzisiaj pół dnia lało, ale i tak jest strasznie... Kupiłam sobie przedwczoraj termofor i jest moim nowym przyjacielem :D Wsadzam pod kocyk albo kołderke i się dogrzewam :D

powiem Wam jedno, jak będziemy w ciąży to nie będzie nas nic bolało (przynajmniej we wczesnej ciąży) ....żaden brzuch, żaden jajnik. żadna zgaga, żaden cycuszek ;) ja po miesiącu już się zmęczyłam wyszukiwaniem objawów ciąży :D toż to normalnie o niczym innym nie myślałam jak bym miała tak co miesiąc o tej ciąży myśleć to chyba bym nie wyrobiła :) także postanowiłam zająć się mężem, psem i sportem ;) a na dzidzię spokojnie poczekać :D miłego wieczorku!

A u mnie bialy sluz w nadmiernych ilosciach, natomiast @ ani widu ani sluchu. Martwie sie ze cos jest zle, bo test robilam i negatywny wiec nawet nie robie sobie nadziei ze jest inaczej. Jak tylko dostane @ kupuje afrodyte i koniec!

Pantium ja mam nadzieję że nas nic nie będzie bolało :) tylko najgorsze to chyba te mdłości i ciągłe zmęczenie. Mój S wczoraj kupił winko i tak się zastanawiałam czy pic czy nie pic bo może jak się udało to nie powinnam pić alkoholu. Ale jednak wypiłam,bo jak tak wszystkiego mam sobie co miesiąc odmawiać a i tak się potem okazuje że nic z tego. Więc ja też postanowiłam że będę się zachowywać tak jak zawsze.Zapalę fajkę, wypiję pifko, pójdę na solarium.A jak się okażę że jestem w ciąży to automatycznie wszystko rzucam. Ja próbuję o ciąży nie myśleć ale mój S już tak bardzo chce mieć dzidzię że cały czas o tym gada.Nakręcił się gorzej niż ja.

hej dziewczyny! u mnie niestety @ przyszła... :( 3 dni po spodziewanym terminie... był to nasz pierwszy cykl wiec presji nie ma:) ja tez niczego sobie nie odmawiam:) fajke zapale, piwko czy winko czasami wypije:) jesteśmy dopiero nieco ponad 2 tygodnie po ślubie:) mamy nadzieje,ze uda nam sie szybko zajść w ciąże czego oczywiście i Wam dziewczynki życzę :D

a zakupujecie Afrodytę? niby bardzo chwalą ją i piszą, że zaszły w ciąże w cyklu w którym zaczęły używać ... ja muszę zaczekać do wypłaty ;) ale na pewno ją zakupię :)