Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biały storczyk

SZUKAM KOLEŻANEK KTÓRE TEŻ SIĘ STARAJĄ O DZIDZIĘ !!!!!!!

Polecane posty

oczywiście pisze sama ze sobą:) frajda jak nic :) Korzystałam z tel i wyświetlil mi sie jako ostatni post pentium: ,, zakupujecie Afrodytę? niby bardzo chwalą ją i piszą, że zaszły w ciąże w cyklu w którym zaczęły używać ... ja muszę zaczekać do wypłaty ale na pewno ją zakupię '' pomyłki sie każdemu zdarzają :) wiec nie szukaj afery tam gdzie jej nie ma :)

Coś cichutko jest tu dzisiaj :/ Jak kobietki myślicie czy miesiąc po odstawieniu anty po @ można juz zacząć starania czy to jeszcze za wcześnie???

Już któryś raz czytam dokładnie ten sam tekst o tej afrodycie praktycznie słowo w słowo, niestety średnio ten marketing Ci wychodzi...

kawa z mlekiem mysle, ze mozesz zaczac spokojnie starania... ale to juz od twojego organizmu zależy jak sie sprawy dalej potoczą :)

Pytam bo boję się czy wszystko będzie ok i np jesli by mi się udało to bym urodziła latem akurat w przerwie od studiów :) i tak by było właśnie super :)

zaraz po odstawieniu tabletek można się starać o dzidzię, ale z tego co wiem to najcześciej bliźniaki się rodzą :D

Gość hyhugjydhd
po tacie sie nie dziedziczy tylko po mamie

To też mnie uspokoilas bo mój mąż wolałby na dwie ciążę dzieciaczki. Ehh chyba zacznę starania ! Może coś poradzicie w tej sprawie?

gdy zaczeliśmy starania w tym samym dniu zaczęłam brać folik... :) Prawidlowo powinno sie zacząć 3 miesiące przed staraniami...

Na kwas foliowy nigdy nie jest za pozno :) jesli chcecie sie starac powinnas juz zaczac go przyjmowac :) i zycze powodzenia :D

Nie-dziękuję - aż tak bardzo nie będę się nakręcać co ma być to będzie :) Tobie Magdo również życzę powodzenia w dalszych staraniach:)

mnie wszystko bolało jak doszukiwałam się objawów ciąży, lewy jajnik, prawy jajnik, plecy.... dałam sobie spokój i nic mnie nie boli :D

wiesz Storczyku.... podświadomość silna rzecz....miesiąc temu też miałam takie bóle o czym pisałam, że nigdy takich nie miałam i albo jestem w ciąży albo się sypię..hehe uroiłam sobie ot co. A le Tobie życzę by to były bóle ciążowe :* hihi . Kto wie.... :D

mnie tez ostatnio wszystko bolalo a w ciąży nie jestem... :| eeeh... w tym miesiacu raczej marne szanse... mąż wraca tylko na weekendy.... a do tego moje wyklady... ale coz moze akurat sie uda :D

Dziewczyny ja zakupilam wlasnie afrodyte. Narazie nie pokazuje nic, zobacze co bedzie dalej i napewno dam Wam znac:)

witajcie. właśnie wróciłam od gina. od jutra mam brać clostibelgyt przez 5 dni. @ dostałam niestety wczoraj w nocy :(.

za dobrze by wam było żebyście tak od razu zachodziły w ciążę - musicie się trochę pomęczyć - nie ma lekko :D Ja dzisiaj kupuję kwas foliowy - biorę go i działamy :) jak nic nie wyjdzie to odczekam dłuższy czas :)

Witam mje drogie , a wszczegolnosci nowe kobitki starajace sie , chwilke mnie nie bylo dużo pracy pozatym kolejne badania ... i dziewczyny moje zdanie na temat zachodzenia w ciążę (a sama jestem tego przykladem) nie ma skutkow bez przyczyny , jesli nie zachodzicie w ciaze juz z 6 miesiecy jest to znak że cos jest nie tak . Daj Boże że jest to tylko za wysoka prolaktyna badz jakieś niedobory , ja sama myslalam aaa poczekam może " wkońcu zaskoczy" i tak czekalam ... ponad rok a teraz żałuje ze tak długo bo i wczesniej zrobi sie badania tym szybciej wiadomo co jest nie tak . Ale to oczywiście tylko moje zdanie :) Pozatym to mialam mase badań koszmarnie drogich ale już czuję że wkncu okaże sie co jest nie tak i bede mogla z wieksza nadzieją starac sie o bobasa :) Pozrawiam i ślę buziaki !!

biały styorczyk - nie chce straszyć ale kiedys mialam takie bole w jajniku bodajże prawym i jak nic żyłam nadzieja ze cos się tam dzieje.... ale bolalo dlatego zapisalam sie do gina i co ??? oczywiscie ni z tad ni z owąt cysta na jajniku ... :/ a dokladnie dwie z czego jedna pekla a druga na szczescie rozeszla sie wraz z okresem , ale nie bagatelizuj takich bóli bo tak naprawde nie wiadomo co one oznaczaja ale życzę aby okazaly się nadejsciem fasoleczki ! :) :)

vanesanesi ja się za bardzo nie nakręcam na to że w tym miesiącu coś się wydarzy bo już straciłam nadzieję, podejrzewam że ten jajnik to może na @ boli, może w tym miesiącu przyjdzie normalnie.Powinnam dostać w sobotę. A jak nie dostanę, zresztą jak dostanę to idę do gina , już się zapisałam na 16 listopada.

no ja zakupiłam afrodytę :) wg odczytu zbliża się owulka (za 1-2 dni) i zobaczymy czy coś się wykluje ;)