Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna bardzo :(:(

Jak powiedzieć delikatnie mężowi co mnie podnieca w grze wstępnej??

Polecane posty

Boje się mu powiedzieć bo on jest bardzo zazdrosny i boje się że może mnie źle zrozumieć:(Bardzo lubię stymulację łechtaczki a on nie umię tego robić i w minetce liże wszystko a ja bym chciała tylko łechtaczke.Jak mu powiedzieć co lubie?

Gość kafeteria.pl :)
nie wiesz jak rozmawiać z mężem...? świat się kończy :(

Tzn że nikt mi nie pomoże???

Gość Nieco Starszy
Do smutnej bardzo :(:( Jak on juz bedzie w trakcie dzialania powiedz mu "O, jak dobrze, wspaniale, a najprzyjemniej jak lizesz ten guziczek, o tu, tu wlasnie ... " itd. Nie rozumiem, jak mozna miec trudnosci z takim poinformowaniem? On przeciez bardzo chce Cie zaspokoic, macha tym jezykiem z zapalem wiec pomoz mu troche :) Mozesz tez mu powiedziec po fakcie: "Mnie bylo najprzyjemniej jak calowales sama lechtacze, czy Ty tez tak masz, ze sam czubek najlepiej calowac?" Powodzenia!

Sprobuj trzymac jego glowe i lekko nia kierowac tam gdzie najprzyjemniej:) Albo po prostu szeptaj mu podczas lizania, wyzej, wyzej, nizej, nizej:) To tak lopatologicznie;) A tak w ogole to po prostu mu powiedz Kochanie skup sie na mojej... i tu uzyj wlasciwego slowa:) PERELCE GUZICZKU hehe czy jak to tam nazywacie:)

Gość Nieco Starszy
Do pana_69 Panie_69 - zdaje sie, ze jestesmy na tej samej fali :) Pozdrawiam

powiedz mu wprost i zdecydowanie ze jest do dupy w te klocki, z facetami nie ma sie co cyrtolic, a potem znajdz sobie frajera ktory potrafi robic minete . ot tyle zycie jest prostrze niz sie wydaje