Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nanimam

dlaczego podajecie BEBIKO????????

Polecane posty

grzenia87 no ja kilka postów wyżej też wkleiłam post z linkiem gdzie dziewczyny pisały że te 2 mleka są takie same. Moja starsza córka była na bebiku, moja młodsza tez jest i nic im nie jest :) uważam że to jest bardzo dobre mleko, nie mam mu nic do zarzucenia a jesli autorka chce to niech płaci 3 razy tyle i dalej Sobie wmawia że ma bardziej "przefiltrowane, czyste" mleko:)

Gość nanimam
Grzenia-skoro Twoja mała pije bebiko a bebilonu nie chciała no to chyba różnica w mleku jest !!!! Dziewczyny nie sciągajcie mi tu składu mlek z neta..:/ jak już tak chcecie to weźcie oba te mleka w sklepie i zobaczcie na skład BEBIKO MA GLUKOZE a bebilon NIE i tyle na ten temat -specjalnie patrzyłam a nie na necie gdzie co stronka to skład inny..:/ Do tego bebilon ma więcej w mg.owych skłądników niż bebiko Wiadomo te co podają BEBIKO będą go bronić a te co BEBIlon to jego i tyle..:/ Mnie nie chodzi o to poprostu jak pisałam sama chciałam przejść na BEBIKO ..... Zadzwonie jutro do Nutrici i zapytam o te mleka-jeśli faktycznie wszystko jest tak samo to kupię bebiko-choć wątpię