Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maklakiewiczowneczka

Dlaczego wyglad az tak bardzo sie liczy?

Polecane posty

Przeciez wazniejszy jest charakter, to jaki czlowiek jest, a nie to jak wyglada:/

Gość magalaga
juz widzę jak ochoczo będziesz pragnąc poznać bogate wnetrze pryszczatego i cherlawego karła mając obok dobrze zbudowanego i wysokiego mezczyne. Ale znajac zycie sama jestes pasztetem i narzekasz ze przystojniacy nie zwracają na ciebie uwagi i patrzą tylko na wygląd:D

Jestes w bledzie. Nigdy nie oceniam ludzi po wygladzie, nawet jesli sa prysztatymi karlami (tak jak napisalas/es).

Seks. Nie ma bata- tutaj atrakcyjnosc i pożądanie się liczy. Szukasz partnera- dopasowanie psychiczne i fizyczne musi iść w parze. W przeciwnym wypadku wiesz czym to się kończy.

Nie mogłabym być z kimś, kto mnie nie pociąga. Nawet gdyby miał najwspanialsze wnętrze. Wtedy mogę się zaprzyjaźnić, ale o związku nie ma mowy.

Gość tako rzecze
Pamietaj tez ze.nie jest ladne to co ladne ale to co sie komu podoba.

Gość wielki zderzak hadronów
bo ludziom sie nie chce zaglebiac w cudze wnetrze wiec rzuca okiem na morde i to wystarczy by kogos ocenic

Gość bo gdyby wyglad mial sie nie l
iczyc do bylabys duchem a nie miala ciala

Gość facet niezbyt przystojny
U mnie w mieście z tego co widzę prawie wszystkie piękne i ładne kobiety mają przystojnych i zadbanych facetów więc ludzie dobierają się raczej pod względem urody niż charakteru.On lub ona może mieć h... charakter i wątpię żeby z tego powodu się rozstali.Nadal uważam że wygląd jest najważniejszy niż charakter dlatego ja niestety mimo 30-tki nadal jestem sam :(

Gość kobieta niezbyt ladna
ja tez jestem sama bo mam kilka defektów 😭

Gość niezbyt przystojna
Niestety tak to juz jest w zyciu, ze ladnym zawsze bedzie latwiej, a mniej atrakcyjni beda sie musieli starac podwojnie.

Gość demi mur
ladne tez maja pod gorke... ciagle musza sie zmagac z zawiscia, zarzutami- ze wszystko osiagnely przez lozko... jak sie jest ladna, to niestety przydaje sie byc tez niezla suka, bo ladne lagodne moga nie wytrzymac presji... mi sie wytaje, ze najlatwiej jest ludziom przecietnym, bo nie budza skrajnych emocji otoczenia

Gość demi mur
zapomnialam o facetach, ktorzy probuja wykorzystac seksualnie a jak im sie odmawia potrafia sie mscic oczywiscie jest tez sporo zalet ale nie jest do konca rozowo

Gość Danuśka Jurandówna
up