Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ludzieeeee

Umowa za wynajem sali, uboga?

Polecane posty

Gość ludzieeeee

Czesc wszystkim bardzo proszę o pomoc, sala która jestem zainteresowana ma bardzo ubogą umowe tj, napisane jest między kim a kim, za co tj cena co wliczone w cene ( ile posilkow cieplych,zimna plyta) , ze brak korkowego a alkohol w kwestii zamawiajacego, kiedy platnosc i to tyle. Hmmm czy wszystko jest ok? Czy mam poprosic o bardziej dokladna umowe? Zastanawiam się, może ktoś zdradzi jak wygladała umowa u Was?

Gość ertteee
dodaj jeszcze cenę za dekoracje no i jeszcz, że cena nie ulegnie zmianie

Gość ludzieeeee
Ok i to wszystko? W internecie widzialam przykladową obszerna z godziną do ktorej wydawane sa posilki, do ktorej moze byc wesele itd... az tak byc ubezpieczoną?

Iez wygladala podobnie mialam napisane iedzy kim a kim szacowany koszt za sosobe ile mniej wiecej osob miejsce data i ile zaliczki reszta jest ustalana przed weselem jakies okolo 8 tygodni wczesniej.

U mnie jest jeszcze na ile osób, godziny wynajmu i koszt za dodatkowe godziny, terminy płatności, szczegółowo co obejmuje koszt (ile dań, obsługa kelnerska, toast, chleb powitalny, dekoracja), co w przypadku rozwiązania umowy w zależności od terminu. Niektórzy mają szczegółowe menu jako aneks do umowy.

Gość zonaKraka
Też warto by było mieć godziny i warunki ew. rezygnacji, to do kiedy trzeba podać ostateczną liczbę gości...

Gość ludzieeeee
Oki dziękuje za odpowiedzi bo juz troszke sie przestraszylam:P a sala naprawde ladniutka, jak tylko weszlam to sie zakochalam bo nie tyle w srodku ladnie jak i otoczenie super :)