Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co sądzicie o tym

co sądzicie o tej sprawie

Polecane posty

Gość Boziu...
kkithlp to mogła przytachać taki kamień, zapłacić za napis i nie byłoby tematu anie kopczyk na miejscu którego kiedyś zrobią dzikie wysypisko śmieci :-)

Gość Boziu...
Wal się na ryj pustaku!

Gość Boziu...
Martw się o siebie bo młodość i uroda szybko przeminą bezpowrotnie, pozostanie samolubna i na dodatek głupia baba, facet kopnie cię w dupę... kiedyś doczekasz się dołka jak pies na koszt państwa :-)

Gość Boziu...
Psychiatra przydałby się dla pustaka zakładającego temat z dupy wzięty i oczekującego jeszcze oklasków!

boziu nie pisz ciągle tu swojej historii to nie ta bajka !! twoja juz minęła dawno - przeminęło z wiatrem ahahah

Gość Boziu...
Twoja się dopiero zaczęła, polega na wymyślaniu durnych tematów i oczekiwania pochwał jaka to jesteś bystra... Tłumok z ciebie i pustak tępy, nic poza tym :-)

sorki autorko ale jeden skrzat wyszedł z jakiejs bajki i nie chce tam wrócić a jestem na tyle mądra , że skończe już pisać w tym wątku , bo szkoda mi tego skrzata bo mu zaraz trąbka w dupie pęknie i rozsieje smród po kafeterii !!

Gość Boziu...
Sama do siebie pisze debilka... chora na mózg :-)

weź sie ogarnij !! czytasz w ogóle co kto pisze !!!!!!!!!!! hahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahah i kto jest autorką ?? ahahahahahahahahahahah bezmózg jak nikt hahahah

Gość Boziu...
No właśnie, aż mi cię szkoda... upośledzona pewnie jesteś :-(

Gość KamilaPiechowicz
Możesz wziąć raty na nagrobek, ja z takiej opcji skorzystałam na iraty.pl . Dostałam bardzo dobre warunki więc mogę Ci polecić. Sama procedura też nie jest trudna, i trwa dosyć szybko.