Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość I can;t deny

Czy sa osoby, ktore jeszcze nie mają iphone'a 5?

Polecane posty

Gość I can;t deny

Jak mozna byc tak zacofanym? Istne sredniowiecze - palenie czarownic, ziemia jest plaska itd. Moze nie chce sie wam pracowac i was nie stac?

Gość fdsdfsdfsdfs
to gówno nie ma nic czego nie miałaby tańsza i lepsza pod każdym względem konkurencja, np samsung :classic_cool:

Gość I can;t deny
A prestiz

Gość fdsdfsdfsdfs
jaki kurwa prestiż? użytkownicy produktów apple są pogardzani na całym świecie :D

Gość żaden argument
:O Podetrzyj se dupe swoim ajfonem trollu:classic_cool:

Gość I can;t deny
Ludzie krytykujacy iphone'a to po prostu biedni ludzie, niezaradni, ktorych na niego nie stac. Potwierdzają to badania - wynika to z ich kompleksow

Gość fdsdfsdfsdfs
daj link do tych badań:classic_cool:

Gość żaden argument
Wybacz, ale zeby się jakać jakimś kawałkiem elektronicznego gówna i uważać się z tego powodu za lepszego, to dopiero trzeba mieć kompleksy

Gość .)..(.
15:22 [zgłoś do usunięcia] I can;t deny Ludzie krytykujacy iphone'a to po prostu biedni ludzie, niezaradni, ktorych na niego nie stac. Potwierdzają to badania - wynika to z ich kompleksow Czyżby? :D to wrzuć tutaj to badanko :D chyba że sama przeprowadziłaś sobie to badanie, we własnej zacofanej i zakompleksionej głowie :D :P

Gość .)..(.
I gdzie tutaj w tym artykule, jest tutaj mowa o tym, o czym cały czas piszesz? :D o kompleksach ? :D

Gość gość urodzinowy 28
dla mnie wstyd jest kupowac produkty z jablkiem w logo,ta firma trudni sie inwigilacja obywateli oraz wytacza procesy z powodu byle gowna zadajac milionowych odszkodowan. Prywatnie korzystam z tableta samsung.

Gość rthey
a idzie z tym chujowym ajsromem :-/ jaj galaxy s3 i jest wyjebka w kosmos, wczesniej s2 i tez wyjebka

Gość Apsik.
Ajsromy :D Ja też mam galaxy se se se sroma miałam ale dawno temu, jeszcze 4 :-) Dostałam bo szkoda byłoby mi pieniędzy, idioci z jęzorem i podnieceniem w majtkach biegną i kupują, przepłacają, śmiech na sali.