Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niezaradna24

Czy niezaradna i niesamodzielna dziewczyna ma szansę na miłość?

Polecane posty

"odezwała sie ta która od mamusi przeprowadizla sie wprost do faceta" ­ nie kłam, ja wyjechałam z domu na studia, w przeciwieństwie do ciebie 🖐️ ­ i nie przeprowadziłam się do faceta, bo nie wprowadziłam się do jego własnego mieszkania na gotowe. ­

ciekawe, skąd wiesz, kto mnie utrzymywał. akurat miałam przez większość studiów spore stypendium. no ale licytuj się dalej, chociaż nie wiem po jaką cholerę. ­ lepiej idź spać, bo jak będziesz chodzić niewyspana do roboty, to twoja wielka kariera skończy się wraz z okresem próbnym 🖐️

żabciu, ni licytuj się ze mną :) każdy ma swoją drogę, ja podążam swoją i nie spieszno mi do mieszkania z facetem, wolę mieskzać z rodzicami :)

ja nikogo nie zgrywam, nie muszę. śmieszy mnie tylko, kiedy jakaś panna w życiu nie mieszkająca poza domem pisze o samodzielności.

Gość dcgfvbhn
fiku mikuuu ty masz cos z klawiatura poprzestawiane ze azmiast nie piszesz ,, nei '' ;)

fakt, nie zostało ci nic oprócz gloryfikacji samodzielnego, a raczej samotnego życia.

"nie zostało ci nic oprócz gloryfikacji samodzielnego, a raczej samotnego życia." ­ Jak już to gloryfikacji planowania samodzielnego życia... ­ Stawiajcie mi pomniki! Plamuję jakie to sukcesy świat będzie święcił pod moim swiatłym przywództwem :P ­

Gość baby jak zwykle klotnie
ty kanibal co za jeden ?

Gość do autorki--------
nie ma

Gość ffgfgfgfgffg
do: do autorki.....: JEŚLI JEST ŁADNA TO MA!!!

Gość kami1900
jesteś wrażliwa i jak najbardziej kobieca, po to są meżczyzni żeby pomagać wam dziewczynki :) kochamy was.

Mam faceta od ponad 3 lat, mieszkam z nim a i tak czuję się samotna więc się droga niezdarna nie przejmuj ;) Naucz się być szczęśliwa sama ze sobą bo bycie z kimś to same problemy a z toksycznego związku ciężko wybrnąć...