Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość batuza

moj byly zablokowal mnie na gg

Polecane posty

Gość helga pogielo cie:D
skad wiesz, ze stare panny:D???

ojej ojej, ale szytwniara bez wyobrazni zyjaca wedle narzuconych ram, a po 50stce to pewnie tylko do kosciola:D:D:D???

Gość helga3333
Dwa ostatnie wpisy to podszyw

Gość helga3333
jakich ram to instynkt i miłość do męża

instykt, ze musialas rodzic w wieku okolo 23 lat:D?

a kiedy mialas 1 seks, jak pchal cie instynkt?

Gość batuza
tyle,ze ja juz matka jestem:D i nie wiem co ma do tego pisanie na gadulcu;D a dzisij zrobil sie na dostepnym(zawsze byl niewidoczny)i oczywiecie jestem zablokowana co za dziecinada:O

Gość fdgj,nhjk,,
napisz z innego numeru i sie nie uzalaj

Gość bezezdury
ale ja nie mam ochoty z nim pisac:O smieszy mnie to,ze facet 35lat bawi sie w takie gierki jak gowniarz:O tylko dltego,ze to skonczylam nigdy go nie zadreczalam,nie wypisywalam,nie wydzwanialam

Gość batuza
to ja u gory pisalam:)

Gość dovevuoi
skończcie z tym dzieckiem, a co jeśli autorka jest bezpłodna? ludzie, myślcie trochę, nie każdemu życie układa się jak z płatka

Gość batuza
spoko dziecko juz mam odchowane lubie wyjsc do pouby czy gdzies indzie,miedzy ludzi przeciez rozanca nie wezme i modlic sie nie bede zajmuje sie domem,prowadze wlasne uslugi ale co ma piernik do wiatraka?:O

Gość fdgj,nhjk,,
wcale nie zachowujesz sie dojrzalej przezywasz jak mucha okres niby masz to w doopie ale watek na kafe zalozylas o nic niewarte dla ciebie halo :D

Gość batuza
la vita jest takie czerwone przekreslone kolko przy jego statusie i napis-ignorujacy

ale jesteście pogrzane może i autorka jest nieco niedojrzała (sama mam koleżankę po 30, dla której świat zatrzymał się 10 lat temu i sensem życia jest latanie po imprezach), ale to nie powód by tak ją wyzywać. Nie dla każdej kobiety bycie chodzącą macicą jest spelnieniem marzeń. I nie dla każdego PRAWDZIWA KOBIETA to matula z chmarą dzieci. Ogarnijcie się

aha, dobrze wiedziec, haha kiedys mialam gg, teraz od roku nie mam. czy nadal jest tak, ze jak chcesz kogos wciagnac na liste gg to musisz najpierw wyslac do niego zaproszenie? czy cos sie zmienilo?

Gość kubelzwoda
Zaproszenie na gg?! Chyba ci sie z fb pomylilo:D

Gość batuza
la vita-tego ta akurat nie wiem:) nie latam po imprezach ale lubie gdzies wyjsc,niekoniecznie do paubu,ale na kregle,basen,spacer,pojechac do lasu cokolwiek teraz dzien krotszy i pogoda taka sobie to wiadomo,ze czesciej gdzies w lokalach czy pomieszczeniach sie siedzi latem wsiadamy na rower i mkniemy z 60km przed siebie

A po licho ci jego gg? Skoro zakończyliście tą relację, i z jakiegoś powodu ciężko przychodziło ci zejście ze starych nawyków, to najwyraźniej nieco ci w tym pomógł. Może być sto różnych powodów dlaczego nie chce rozmawiać. Bądź powiedziałaś coś, co ostatecznie go uraziło/zraziło, bądź i jemu jest przykro że wam nie wyszło i po prostu nie chce rozdrapywać ran. Swoją drogą kobieta w tym wieku powinna mieć nieco więcej ambicji i nie narzucać się facetowi który tego najwyraźniej nie chce.

Gość batuza
luna ale ja mu sie wlasnie nie narzucalam:O przestalam sie odzywac calkowicie wiec on mnie zablokowal

Gość kubelzwoda
No ale jaki masz problem, ze cie zablokowal? nie chcialas z nim gadac i tak. a jego moze kusilo, to cie zablokowal. tyle w temacie. co chcesz jeszcze?

Gość batuza
nic nie chce smieszy mnie taka niedojrzalosc

Gość ilonkaStonka
Są takie zjeby nidorostki emocjonalne, mój znajomy miał 48 i też mnie zablokował, ale akurat to na chwilę przed wywaleniem go z listy. Napisz mu na mila albo z innego numeru: " mozesz mnie blokować i tak wyleciałeś już z mojej listy" a jak by się odezwał z tamtego =numeru to napisz : "kim jesteś?"

nie, nie pomylilam z fb. jak mowie, nie mam od roku gg, ale jeszcze w tamtym roku jak chcialam obejrzec profil kogos z listy gg, to u niektorych od razu sie pokazywal, a u niektorych pokazywala sie informacja, ze ten udostepnia to tylko dla swoich znajomych i jesli chce to moge mu wyslac zaproszenie. a byl to ktos kogo mialam od lat na liscie. wiec moze tez mnie zablokowal albo zdjal z listy. stad moje pytanie.

Gość batuza
ilonka:O48lat a w glowie dziecko:O ja sie nie bede bawila w te zabawy z nim i tak nie bede pisala,kontaktowala sie z nim bo on znajomosci ze mna nie chce a ja z nim nie bede zwiazek kilka miesiecu na odleglosc tzn trudno to zwiazkiem nazwac a ten mi zacisnal smycz na szyi:D nie ze mna te numery ja juz wychowac sie nie dam on zyl tylko tym co ja robie,gdzie ide,o ktorej wroce,kto tam bedzie sam siedzi caly dzien w domu jedyna rozrywa byly telefony do mnie

Gość kubelzwoda
Ja dodalam do listy gg kilka tygodni temu pewne osoby i zadne info o zaproszeniu nie pojawilo sie. wiec nie wiem.

Gość ilonkaStonka
no to olać bez żalu

przy dodawaniu nic sie nie pokazuje o zaproszeniu, ale da sie obejrzec profil kazdego z listy czy tez tylko niektorych, tak jak to bylo u mnie. sprobuj, moze to jest informacja czy ta osoba tez ma ciebie na liscie, nie wiem, tak tylko przypuszczam.

Gość buhahahahaaaaaaaaaaaaa
laVita pierdolisz jak kosmitka:D