Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość batuza

moj byly zablokowal mnie na gg

Polecane posty

dziekuje za komplement, widac mam jakis kosmiczny laptop, z palca sobie jednak nie wyssalam. tak bylo u mnie na gg przez cale miesiace, wiec gadasz nie na temat osobniku.

Gość cfgvbn
hahah chyba zalozyla sobie jakas przedpotopowa wersje gg :D

chyba ty nie wiesz co piszesz, laptop automatycznie sciagal zawsze najnowsza wersje gg, tak byl ustawiony, wiec chyba nie masz racji. to tyle w twoim temacie "chyba".

Gość batuza
ja sama instalowalam gg wybralam takie wlasnie nie najnowsze ale dla mnie oki

to chyba urażona duma mój ex, jak z nim zerwałam, zaczął pisać do mojej wspólokatoki. Niby o dupie maryni a miedzy sowami podpytywał co robie z kim gdzie, i ja czasem go "przypadkowow spotykalam". Moja wspolokatorka dobre dziewcze, stwierdzila,ze szkoda jej chłopaka to troche go wysłucha itp. Jak sie o tym dowiedzialam to zjebalam wspolokatorke, zeby mu nie mowila nic o mnie, bo to swir, ale jak chce to niech sobie z nim gada. Jak wykminil, ze nic mu nie powie już to zaczął jej się chwalic (wiedzac oczywiscie ze to do mnie dotrze) swoimi podbojami :D jak znow sie przypadkowo spotkalismy na imprezie i mu powiedzialam,ze jest zalosny i nie zwracałam na niego cały wieczór uwagi, to na drugi dzien poblokował mnie, mojego brata, moja wspolokatorke i jakis tam wspolnych znajomych. Koles 27 lat, zachowanie jak w gimnazjum. DRAMAT. Niestety teraz co drugi taki...;/

a tak z samej ciekawosci zobacz czy mozesz obejrzec profil kazdej osoby z listy gg, czy pewnych tez ci nie pokaze. jesli on cie zablokowal to pewnie tez nie pokaze jego profilu. mozesz z ciekawosci sprawdzic? moze faktycznie moj laptop jest jakis kosmiczny, haha.

Gość batuza
mariannam to swir:Ood takich daleko pewnie tez nie mial zainteresowan,pasji,hobby dobrze,ze sie od niego uwolnilas 27lat:Odorosly facet

Gość batuza
caly dzien siedzial na dostepnym ale ja jestem zablokowana odezwal sie niedawno,odblokowal mnie,zeby mi nawrzucac(nie wytrzymal mojego milczenia)i z nowu mnie zablokowal:D napisal,ze jest pewien,ze byl zabawka,ze go wykorzystalam i ma nauczke,ze nie warto kochac:D czyli standardowo to samo ja zawsze po czyms takim probowalam sie tlumaczyc,przepraszac i udowadniac,ze tak nie jest:O ale tym razem nic mu nie odpisze

Gość Podczytuję z doskoku
Co za świr...Dobrze,że to zakończyłaś...

Gość batuza
juz przylecial sms od niego:Ozale jaka to ja nie jestem i usunal mnie z kontaktow-poinformowal

Gość heidelberG
jakie profile na gg?:O

Gość heidelberG
no wlasnie, gdzie sie pojawiaja te profile na gg i cos w nich jest napisane? autorko, ten twoj znajomy to jakis mega palant. jaki zalosny typ. weszlas mu na ambicje widac... ale kurde, gdyby mial troche dumy jednak to nie robilby takie pajaca z siebie, no zenujace serio:O on nie czuje obciachu? przeciez to pasc mozna ze smiechu/zalu w obliczu takiego niskiego, prostackiego zachowania. dopieklas mu czyms strasznie;)

Gość batuza
nic mu nie zrobilam ucielam kontakt bo w pore zauwazylam,ze za daleko sie posuwa a on nie chce byc na stopie kolezenskiej moze to i lepiej bo to naprawde dziwny czlowiek a ze jestem zablokowana to widac przy jego statusie ma sloneczko i takie czerone kolko przekreslone sam mnie palant zablokowal a teraz odblokowuje,nawrzuca szybko i zaraz blokuje,zebym nic nie napisala ale ja nawet nie mam takiego zamiaru wiec juz pisze smsy 2 dni wytrzymal nawet niecale

No to się nim nie przejmuj, widocznie on ma jakieś problemy emocjonalne. Rozumiem że możesz być zszokowana dziecinną reakcją, ale głupio żebyś sobie tym zatruwała samopoczucie. Niestety, nie każdą relację daje się zakończyć "po ludzku" i czasami o pewnych niewesołych cechach ukochanej osoby przychodzi nam się przekonać dopiero po rozstaniu.

Gość przed wszystkim to chce kogoś
nie rozumiem po co się jarać byłym? po co obserwować? wywal go z kontaktów na gg i daj sobie spokój z analizowaniem jego postępowania piszesz, że to Ty z nim skończyłaś, a wygląda na to, że było odwrotnie

Gość osz przegapilam ciag dalszy
hahaha ja leje! jakie problemy! po co go trzymasz na gg?? zablokuj go TY to sie facet zglebi i juz... i nie bedzie mogl nic wypisywac stara a glupia