Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama_misia_małego

Do mam niemowlaków-CHŁOPCów!:)

Polecane posty

Gość mama_misia_małego

Jak radzicie sobie w nocy z zakładaniem pieluszki ? Kurcze u nas nieraz się zdarzy ,że mały ma bluzeczke posikana aż po pachy..:/ i muszę go w nocy przebierać masakra..:/ w dzień jest ok a w nocy...już nie wiem jak mu zakłądać ów pieluszkę . Jak to jest u Was?:)

Hmmm ja tylko na początku zmieniałam w nocy. Ale robiłam to tak samo jak w dzień. Przepraszam ale chyba nie do końca zrozumiałam pytanie;-/

Kochana,bo chłopcom trzeba ciaśniej zapinać pieluszkę :) dziewczynki mogą mieć luz ale chłopcy nie,bo sikają "do góry". Mój syn nigdy się nie przesikał:)

Gość mama_misia_małego
I kurcze zakładam mu ciaśnej,ale nie chcę go też ściskać. i tak dziś w nocy mu ścisnęłam dość porządnie z prawej strony a skubany i tak się posikał właśnie z tej strony gdzie bardziej ścisnęłam:D ehh z tymi siusiakami:P

Gość mama_misia_małego
Mały już "prawie sam siedzi" więc się nie przesikuje:P

Gość kasoooooaaa
myślę że powinnaś zmienić pieluchy. ja używam pampersów z falbankami i nigdy nic takiego nie miało miejsca.

Gość i dlatego moje damy
pisiola na dol wcisnac i sie tak nie posika

Gość op-09
now własnie jakie kupujesz pieluchy?? to nie wina dziecka a pieluch. źle trzymają wilgoć.

Gość jak pisze kolżanka wyżej
siusiaka do dołu układasz? bo jak skierowany jest w górę to nie ma rady- będzie sikał;)

Nie zmieniacie dzieciom pieluchy w nocy? Ja raz spróbowałam z ciekawości mu nie zmienić, ale rano jak mu ściągnęłam to ta pielucha tak śmierdziała, że powiedziałam - nigdy więcej nie będę go w takim smrodzie kisić. I używam Pampersów, więc to raczej nie wina pieluchy.

Gość mama_misia_małego
Moim zdaniem to nie idzie od pieluch bo uzywaliśmy firmy pampers (odparzał się w nich) a teraz dada i nie ma różnicy bo i tak się przesikuje:P Znaczy sika po żebrach :D Siusiaka nigdy nijak nie układałam.-nie pomyślałam nawet o tym.:D zawsze jest na dół:P