Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takasobiepanienka:)

sa tutaj dziewczyny ktore ubieraja sie w lumpeksie i kupuja tanie kosmetyki?

Polecane posty

Gość fwfefef
oczywiscie ze te wszystkie kremy rpzeciwzmarchowe to zwykly fejk dla idiotek ktore chcialybny miec zawsze cere bez zmarch a w zupelnosci wystarczy krem nawilzajacy.. przecie zjuz kurede nic nie powymyslaja, skladniki te same tylko inne nazwy i ceny

Gość Edytka(
oczywiście, że to nie facet który facet by właził na babskie forum i rzucał się do dziewczyn. To ta grubaska, co pisała, że żal jej lumpeksiar, i prawda ją zakuła w oczy, jak napisałam prawdę, że ona na siebie to nic nie znajdzie w lumpeksie bo jest za gruba i musi w jednym ciuchu kilka lat chodzić :D

Gość Edytka(
tylko baby są takie zawistne niestety ;)

a no tak tak, a drogie ubrania znowu sa takie fajnie wystarczy jedno pranie i kolor wyblaknie, albo dana rzecz sie porozciaga

Gość Edytka(
a zwłąszcza te grube, brzydkie, sfrustrowane, co na siebie niestety nie znajdą żadnego taniego ciucha, kupują same drogie i muszą w nich kilka lat chodzić :D

non masz racje zmienila nick i mysli ze Nas to rusza, pewnie sama ubiera sie w szmateksie ale jak cos to nie nie nie

Gość Edytka(
ona się tam nie ubiera, bo nie ma rozmiarów na nią :D i zazdrości, że musi przepłacać i kupuje jakieś niefirmowe drogie rzeczy, a my spokojnie możemy w lumpeksie na firmókę trafić. I kolejny raz nick zmieniła, teraz się podszywa za mnie Ale jest żałosna :D Frustracja na całej linii :D Musi mieć nudne życie ;)

Gość zadowolonazżycia
z kosmetykami różnie ja np. nie moge używać najtańszych mydełek i żeli czy balsamów bo mnie uczulają jeśli chodzi o rzeczy do wtarzy to też kosmetyk minimum 15 złotych tańsze przetetstowałam i same szkody ogolnie nie ma ogromnego przeskoku jakości z kosmetyków za 80 na 300 złotych bo to sama sprawdziłam także kupuje z przedziału 15 - 80 czy to kolorowe czy pielgnacyjne

Gość fwfefef
ostatnio w lumpku kupilam sliczna bluzke w kolorze czarnym znanej marki, wyglada jak nowa, jakby w ogole nie byla uzywana, czarny zywy kolor za jedyne 5 zlotych !!! zakupilam tez za 9 zlotych superanckie markowe rurki jeansowe !!

Gość Edytka(
No i po co się podszywasz samotna grubasko? Nie wstyd ci ? Później pomyślisz, boże, znowu spędziłam całą niedzielę na wypisywaniu głupot i obraz na forum Cóż, tak niestety do końca będzie wyglądało twoje nudne życie :)

Gość Edytka(
fwfefef JA też raz kupiłam sobie sweterek Zary za 5 zł właśnie też taki fajny żywy kolor :)

zrobimy pociąg każda będzie lizała każdą;D

Gość Edytka(
fwfefef Nie przejmuj się nią, to grubaska, co nie może znieść, że na nią nigdzie rozmiaru nie ma i ona sobie nigdy nic ani taniego ani ładnego nie kupi. No więc wylewa swoje frustracje, siedzi od rana przed kompem samotnie i już wytrzymać nie może ;)

Gość fwfefef
zgadzam sie na pociąg:-D

Gość Edytka(
hehehh ale tak to bywa jak po pijaku łączy się dziwka i pijak, później się rodzi takie coś , całe życie sfrustrowane i wypisuje głupoty... i jeszcze myśli, że nikt się nie pozna, że się podszywa, co za debil

Gość PannaP.
hm , pewnie że kupuję na tzw. ' szmatach ' . Jeśli za jakiś ciuch dam złotówkę , to nawet jeśli się zniszczy nie jest mi go szkoda. W lumpeksach jest wiele rzeczy bardzo dobrych marek , często nieużywanych :) Wolę kupić takie , niż jakieś bazarowo-chińskie szmaty w których chodzi pół miasta. A poza tym , to po jednym praniu nie ma wiele różnicy :p oo i na szmateksach często zdarzają się rzeczy niepowtarzalne ! btw . szukam czarnego gorseciku.. ma może któraś z was na zbyciu ? ; *

Gość Edytka(
PannaP. Ja nie mam niestety takowego na zbyciu :P Ale na pewno gdzieś tanio znajdziesz ;) Dokładnie, o to chodzi, nie jest szkoda, jak się jakiś ciuch zniszczy, a jest o wiele lepszy gatunkowo od właśnie np. jakichś chińskich szmat

Gość PannaP.
to ja w środek:-D

Gość fwfefef
nie kłócić mi się tu ,bo pociąg nie ruszy:-D

Dobra dziewczyny ja uciekam ;) dziekuje tym co odpisaly, i wspolczuje zalosnej :)

i jescze jedno,edytko daj jakies namiary,lubie dziewczyny z wielką bania z tyłu:-)

Gość Edytka(
takasobiepanienka:) trzymaj się :) i udanych kolejnych zakupów życzę, papa :) 🌻

dzięki edytka:-)będe myslała o tobie

Gość gfjnvnvn nv
powiem wam tak moje drogie dziewczyny niestety widac kto ma ciuchy kupione w lumpekscie ,te rzeczy sa niemodne z niemodnych materialow i zalatuja taniocha niestety,,,,,zarowno ciuch jak i dobra bizuterie poznac od razu,... ale nie przejmujcie sie 95 % Polek tak chodzi ubrana wiec za bardzo sie nie wyrozniacie w tlumie... ja na kogos spojrze od razu wiem z kim mam do czynienia czy to jest jakas dziadowka czy z elegancka kobieta...

Gość sokzczarnejporzeczki....
w sklepach firmowych tak samo można dostać syfa jak i w lumpeksie, co z tego że firma atlantik czy zara ... moja kumpela ostatnio przymierzała sweterek w magnolii z takiego oto sklepu drogiego luksusowego i dostała jakieś paskudstwo na brzuchu klatce piersiowej szyji i rękach , poprostu są tam ciszki które są pare razy przymierzane przez niewiadomo kogo i może to sie źle skończyć , ja kupuje we wrocku na świebodzkim w magnoli czasem też w new yorkerze swojego czasu w lumpkach też coś sie wyłowiło , ale zawsze mam tą samą regułe że niezależnie czy to ciuch za 100 czy 5 zł i tak wrzucam do pralki , raz kupiłam sobie portki w carrefurze za 20 zł takie na samie, i mam je chyba z 4 lata , materiał zajebisty , mam też portki z crossa mam rok a wyglądają tragicznie także moim zdaniem nie warto przepłacać a jak w lumpku fajna rzecz to czemu nie...

Gość Nie rozumiem was pustaki :/
Jak możecie uważać, że ubieranie się w lumpeksie to wstyd? Jaki wstyd idiotki. Wstyd, to to, że Wy przepłacacie za coś co my mamy o wiele taniej. :D Nieraz nawet nie używanego tyle tylko, że ze źle przyszytą metką. :o Jesteście żałosne i na dodatek macie pusto w głowach. Cieszę się, że sracie pieniędzmi, mnie niestety natura tym nie obdarzyła i wolę zaoszczędzić, odłożyć sobie na coś innego ewentualnie kupić więcej ubrań, które uważam, że są ładne i równie wygodne jak wasze za o wiele wyższą cenę.

Gość Edytka(
To pustaki tylko tak twierdzą, nawet aktorki ubierają się w lumpeksie, by mieć coś oryginalnego. Te co mówią, że lumpeks to wstyd są po prostu zakomlepsione.

Gość gabciuch.pl
Jako właściciel kilku sklepów mogę zapewnić że nowe ubrania ze sklepów sieciowych typu H&M itp. są dużo gorszej jakości niż te używane z USA. Poza tym bardzo duży procent stanowią ubrania nigdy nie noszone. Aktualnie moda zmienia się kilka razy do roku, wielkie koncerny sztucznie napędzają ten "wyścig" aby osiągać jak największe zyski. Chyba lepiej sprzedać 3 pary spodni na rok niż jedne spodnie na 2 lata ;) Szczerze to współczuje tym osobom które dały się wciągnąć w te sztucznie napędzaną karuzelę modową. Co do zamożności klientów second handów: twierdzenie że tylko biedaki ubierają się w lumpeksach jest bujdą rozpowszechnianą przez ludzi którym nie wypada chodzić do SH lub boją się żeby ich czasem sąsiadka/koleżanka nie "przyłapała na gorącym uczynku" a tak naprawdę zamawiają przez internet i nie każą naklejać firmowych naklejek z adresem sklepu na pudełko ;) Dla przykładu szacunkowa wartość samochodów odwiedzających sklep stacjonarny mieści się w granicach od 1 000 zł do 300 000 zł.