Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koooolderka

Śpicie pod jedna kołdrą z partnerem? Czy da się kupić komplet pościeli z dwoma..

Polecane posty

Gość koooolderka

Poszewkami na kołdrę w komplecie? My z mężem mamy od zawsze dwie kołdry, bo mąż ma kołdrę zawsze grubą, a ja najcieńszą z możliwych. I chcąc kupić pościel, muszę kupować dwa komplety... czy ktoś gdzieś kupował komplet pościeli, żeby były dwie poszewki na kołdrę i dwie na poduchy? Jeśli tak to gdzie takie dostanę? I w ogóle śpicie wszyscy pod jedną kołdrą z partnerem?

Gość szcza w nice
oczywiście , że dwie . nie może być inaczej . pod jedną jest super nie higienicznie , wstrętnie , obrzydliwie .

Gość kokojoi
śpię nago bez kołdry

Gość hgfffffffffffffff
Pod jedną kołdrą. Rozmiar king size. Nie wyobrażam sobie spać pod dwiema ;/

Gość koooolderka
To w takim razie dlaczego wszystkie komplety pościeli mają jedną poszewkę na kołdrę tylko? Czy da się kupić w ogóle taki czteroczęściowy komplet ? Trochę mnie wkurza kupowanie podwójnych kompletów, bo potem mam dwie poszewki na poduchy nie potrzebne, a płacę dużo więcej niestety :(

w całej mojej karierze " poszewkowej ";) nie spotkałam kompletu pościeli z 2 poszwami na kołdrę. Poszewki jak najbardziej ,ale poszwy zawsze pojedyncze ,niezależnie od rozmiaru . Niestety :)

czemu brzydzisz się własnego męża? tylko seks a potem już żadnych czułości? :(

Gość opinia a
ja sie lubie w taki kokon zawijac wiec albo 1 wielka..abym mogla sie zawinac a facet nie był bez kołdry:) albo 2 male

Gość no to od kiedy według was
mam ten sam problem...i niestety nie pomogę bo też kupuję 2 komplety:(

Gość Nic strasznego
Nie ma takich kompletów.

czasami pościele o rozmiarze kołdry 140cm na 200cm maja pojedyncze poszewki na poduszki . Ale to tylko niektóre firmy .

Gość kol
u mnie są cztery poduszki, kołdra i narzuta. i spoko jest. spanie pod kołdrą, lub narzutą, lub jednym i drugim albo na wszystkim :) Wielka kołomyja elementarna :)

Gość koooolderka
Ja się nie brzydzę męża :D Tylko mój mąż jak już pisałam ma taką jak się kiedyś miało, suuuper grubą kołdrę i innej sobie nie wyobraża. Ja natomiast nie umiem spać pod taką grubą i dlatego mam swoją super lekką i cienką. Itak zawsze śpimy razem, przytuleni i tylko on ma z tyłu tą grupą, ja z przodu cienką, a w środku sami się grzejemy, więc tu nie chodzi o to, tylko jakoś tak nam lepiej z dwoma... Właśnie ja raz w życiu dostałam taki komplet od cioci z Niemiec, gdzie był komplet 2 poszwy i 2 poszewki, stąd myślałam, że tak sie da kupić... ale szukam i nic :(

Gość szcza w nice
brrrrr , jak można spać z bydlakiem pod jedną kołdrą ? nawet jeśli ten bydlak byłby najukochańszym mężem , czy też wspaniały, kochankiem ! zrobił swoje i wy.......ć pod swoją kołderkę . a problem z kupowaniem pościeli niby jest , ale taki wydumany .ma się więcej , można częściej zmieniać .

Gość koooolderka
No nie wiem, czy wydumany, bo zmieniać częściej to można, ale chyba tylko poszewki na poduszki, bo tylko one wtedy zostają dodatkowe..... Pozatym jeśli chcę kupić komplet za 96 zł to ech, muszę kupić dwa za 192 :/

Gość koooolderka
Może ktoś jednak spotkał się z takim czteroczęściowym kompletem, co?

Gość kozi_pazur
my śpimy pod jedna 2-metrową :)

Gość Parencer
Od 20 lat w dwie łyżeczki ...

Gość też śpimy
pod dwiema kołdrami i niestety,nigdy nigdzie nie spotkałam,takiego kompletu:(

Gość gryzonikus
wydaje mi się, że nie ma podwojnych zestawow poscieli. trzeba kupić 2. Albo zaczac spac pod 1 kołdra :)

Gość a tak
pod jedną, wielką, dwie przerabiałem, zawsze sie ciezko było do żony dokopać, jedna 4m2 i narzuta stanowczo wystarczy. Jak pod kołdra za gorąco, przeskakuje sie pod narzutę i jest ok. Najlepsze wyjście.

Gość a tak
dla wyjaśnienia : kołdra cienka, narzuta jescze cieńsza, więc da sie pokombinować.

Gość narzekalnia
Sa takie posciele, znajdziesz na penwno na niemiecki ebayu, ale moze sie nie oplacac wysylka, no i musisz troche znac jezyk, W niemczech wlasnie zazwyczaj sa komplety 1+1 , 2+2 lub szescioczesciowe tzn 2 poszewki na poduszke, 2 poszwy i dwa przescieradla, ale mysle ze jak poszukasz dobrze w necie to znajdziesz tez takie w Polsce.

Gość narzekalnia
Niezly patent :D

Gość Tekst roku
"oczywiście , że dwie . nie może być inaczej . pod jedną jest super nie higienicznie , wstrętnie , obrzydliwie ." A jak uprawiasz z tym facetem seks, wymieniasz się z nim płynami różnymi, to ci nie jest obrzydliwe? jakie lbaby niektóre mają zryte berety, współczuję tym meżczyznom, co sa z takimi kobietami, co się brzydza jednek kołdry z partnerem :O Kołdry mamy dwie, bo tak jest wygodniej spać (nie ściągą się z drugiej osoby, a przede wszystkim można się otulić kołdrą). Uzywam dwóch kompletów, nigdy nie spotkałam niestety kompletu z dwoma kołdrami, właściwie dlaczego takich nie robią? każda para by kupiła.

Gość Tekst roku
Tfu, tfu, z dwoma POSZWAMI na kołdry chciałam rzec :)

Gość narzekalnia
jak ma sie za meza brudasa to jest to niehigieniczne :D hehe. My mamy dwie koldry bo jest wygodnie, lepiej sie tez zmienia posciel, bo koldra nie jest za ciezka, no i do pralki tez zmiesci sie tylko jedna, gdybysmy mieli duza to trzeba bylo by targac do pralni.