Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koooolderka

Śpicie pod jedna kołdrą z partnerem? Czy da się kupić komplet pościeli z dwoma..

Polecane posty

Gość kozi_pazur
Ale podczas sexu to facet przechodzi spod swojej kołdry pod waszą? i potem wraca pod swoją? :)

Gość my śpimy pod dwiema
ale w części wspólnej nachodzą one na siebie i mamy wspólną przestrzeń, reszta kołder ogrzewa plecy

Gość julka19xx
my śpimy w dwóch osobnych łóżkach, tak się dogadaliśmy.Każdy ma pościel jaką chce, nikt nikomu kołdry nie zabiera, nie budzimy się wzajemnie.Czasem tylko chrapanie przeszkadza. Jak mamy chęć pobaraszkować to złączamy łóżka :P

Gość kuuujeer
my spimy pod jedną, bo czasami boję sie w nocy i wtedy szybko hop do D. :D a gdyby byly dwie to zanim bym sie wgramoliła pod jego kołdrę to już by potwór użarł mi noge :D

Gość yttukl
z mojgo doswiadczenia większosc spimy pod 2, ale my pod 1 wielką.

Gość f5rt555466456
moja kolezanka z tych co to: "o matko jak mozna spac pod dwiema koldrami z WŁASNYM MEZEM??" albo: "nie pojde do kosciola sama, bo nie bede stac tam jak pipa" rozumiecie, on z tych wieśniar co to męża traktują jak narośl na plecach, wszyscy musza wiedziec że ona ma męża. to jej najwiekszy wyczyn zyciowy

nie śpię pod jedną kołdrą z partnerem nie śpię z nim nawet w jednym łóżku ba! o zgrozo, nie śpię z nim w jednym pokoju :) każde ma swój pokój, swoje łóżko i swoją kołderkę z podusią :) a, ja mam jeszcze swoje koty :)

Gość natlia098
Jeśli dwie kołdry to równie dobrze można spać w dwóch oddzielnych łóżkach. My jedno duże łoże a w nim jedną pościel satynowo bawełniana 220 x 200 , którą udało mi się kupić w internecie http://bluecathome.pl/posciel-satynowa-bawelniana-220x200,c18.html Przy takich rozmiarach nie ma obawy, że ktoś komuś zabiera kołdrę.

Gość gość
Straszne jaka ja staroswiecka wiesniara jestem. Spie z mezem pod jedna koldra a fe. I nawet nie wyobrazam sobie inaczej. Kocham go nad zycie, uwielbiam go zuc.Czy na moja obrone moge przytoczyc fakt, ze mamy lozko 200/200? A powaznie jak mozna spac osobno? Rozumie wszystko, wygoda i inne p*****ly ale czy jest cudownie wtulic sie w ukochana osobe, czuc sie bezpiecznie? My prawie co wieczor kochamy sie i zasypiamy na przytulanca

Gość gość
Ja też poluje na taką i upolowalam w Kik'u gatunek dobry a cena.pierwotna ok.90zl a mnie udało się kupić w promocji za 30zl

Gość gość
Ja akurat z moim obecnym mężem śpimy pod jedną kołdrą, z pierwszym mężem spaliśmy pod dwoma kołdrami (każdy miał swoją) i każdy miał swoje poszewki i jakoś to nam nie przeszkadzało, ale jeśli chcecie spać pod osobnymi, ale w takich samych poszewkach, to kup komplet z najszerszą kołdrą (mam tu na myśli poszwę ),(najszersze są chyba 200 cm.) i zrób z niej 2 poszwy. Trochę kombinowania, ale jeśli nie możesz znaleźć takiego zestawu 2 poszewki na podusie + 2 poszwy na kołdrę to takie rozwiązanie jest chyba najlepsze, bo możliwe, że dostaniesz taki zestaw za granicą, ale koszt takiego kompletu może być wyższy niż nawet zakupienie 2 kompletów identycznych tu w Polsce...