Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Piszę petycję

ALKOHOL MUSI ZNIKNĄĆ ZE SKLEPOWYCH PÓŁEK

Polecane posty

Gość Piszę petycję
Ja nie piszę petycji tak na serio. Ale uważam,że alkoholizm to bardzo poważna choroba i w jej leczeniu bardzo pomogłoby to, aby on zwyczajnie zniknął z półek. Obserwuję od jakiegoś czasu ten problem, również na własnej skórze. Widzę pod szkołami młodzież, która pije, a zdarza się, że i dzieci. To mnie przeraża.

Gość nie pije piwa.
nie. nie pomogłoby. a więzieniach alkohol jest zakazany a jednak więźniowie się upijają.

Gość nie pije piwa.
zwierzęta nie produkują alkoholu a jednak upijają się np zepsutymi jabłkami.

Gość Piszę petycję
,,alkohol jest akceptoowany (alkoholizm nie, pijaństwo nie, ale alkohol sam w sobie tak) a narkotyki nie sa akceptowane ... mowie o większości spoleczenstwa...." A ja nie jestem taka pewna, że większość byłaby przeciwna. maryjetcia dziękuję. Czyli podsumowując są już dwie osoby popierające.

Gość Piszę petycję
Ja nie mogę uwierzyć, że większość ludzi lubi pić :-(

a co w tym złego:) jak ktoś nie umie pić, nie ma odpowiedniego stosunku - to nie powinien może zakażesz seksu, żeby się młodzież nie ruchała nieodpowiedzialna :D:D:D prowokacja roku :classic_cool:

Gość Lady Diva 68
Pełne poparcie. Zabronić! Pełna prohibicja!- nareszcie mam szansę zarobić miliony... kiedyś mój kolega, Al zrobił na prohibicji niezły biznes- ZABRONIĆ!!!!!

Gość Piszę petycję
whedif Nie chcę zakazywać sexu. Napisałam wyraźnie alkohol. Nie sex, słodycze itp

Gość 3223123
wylecz sobie mózg, nie chcesz to nie pij, ale odpierol się od innych

Gość Lady Diva 68
Ale taki zakaz seksu, to też dobra rzecz!

Gość Jestem za jak najbardziej
podpisuję i sama też znajdę ze 100 osób, które podpiszą

Gość Moje plusy 1,2,3.
Alkohol jest dla mądrych ludzi. Odpowiedni i w racjonalnych dawkach poprawia układ krążenia i nie tylko. Powinien byc na półkach ale ludzie powinni nauczyc się kultury spożywania.

Gość Piszę petycję
,,3223123 wylecz sobie mózg, nie chcesz to nie pij, ale odpierol się od innych" Ja też czasem piję , nie twierdzę, że nie. Alkoholiczką nie jestem, więc podpisałabym się pod taką petycją bez żadnego ale.

ale sex i słodycze mogą się okazać bardziej szkodliwe miażdżyca, otyłość, cholesterol nie powinno się też oddychać (zanieczyszczenie w powietrzu) ze względu na częstotliwość wypadków - poruszanie się tylko piechotą

Alkoholiczką nie jestem, więc podpisałabym się pod taką petycją bez żadnego ale. - irytujące prowo:D

Gość Piszę petycję
,,Alkohol jest dla mądrych ludzi. " Z tym się zgodzę. Więc dlaczego mają do niego dostęp ci głupi, słabsi psychicznie, młodzież i dzieci? Dlaczego jest tak samo dostępny jak papier toaletowy , chleb itp?

Gość fdggd
"moje picie tym się różni od picia alkoholika że on musi a ja mogę" KAŻDY alkoholik tak mówi:D

michał3 nie palę ;) ale nie chcę zabraniać sprzedaży fajek :) żeby było jasne autorka jest dziwna ostro :O

Gość Piszę petycję
fdggd "moje picie tym się różni od picia alkoholika że on musi a ja mogę" KAŻDY alkoholik tak mówi" Dokładnie, albo ,,udowodnię ci ,że nie muszę" i nie pije np dwa tyg , po czym wraca do picia.

Gość 3223123
ja pijępiwko, uwielbiam je, zal mi takich tepych ludzi, nie kazdy co pije jest alkoholikiem, skąd się w ogóle to bierze... lol

Gość Jurandowa niewiasta
myśle, że ludzie chcacy tworzyć dziwaczne petycje mające na celu ograniczanie swobód obywatelskich powinni udać się do odpowiedniego lekarza!

Według mnie alkohol i papierosy powinny być dobrze dostępne i to w jak najniższych cenach, żeby glupie jednostki mogły się jak najszybciej wykończyć. Zwykłą selekcja naturalna.

Gość lachoń
zajmij sie swoja dupa przyglupie, chuj ci do tego czy ktos pije czy nie, kazdy ma wolny wybor, ty nie chcesz to nie pij. Kazdy ma prawo robic ze swoim cialem co chce, jak ktos chce sie truc to jego sprawa, a takie zakazy sa tworzone przez zacofanych imbecylow myslacych, ze narod to jakies bydlo ktorym mozna sterowac jak ubezwlasnowolnymi dziecmi, ktorym daje sie zakazy i nakazy. Marihuana tez powinna byc legalna, cwele mogliby podreperowac budzet, nikt z nich nie wierzy, ze jak cos jest nielegalne to ludzie tego nie robia. Jak ktos chce to kupi i tak jaranie i bedzie palic, tak samo byloby z alkoholem

Gość Piszę petycję
,,autorka jest dziwna ostro" Nie jestem dziwna. Po prostu do niedawna nie znałam problemu, nie miałam pojęcia, że od jednej puszki piwa można zostać alkoholikiem. Dla mnie to było niepojęte. Teraz wiem,że można. Doświadczyłam tego problemu i szukając pomocy zagłębiłam się w problem.

Gość lachoń
skoro sie uzaleznilas od 1 puszki to zamknij sie w zakladzie specjalnym i nie kupuj wiecej piwa, proste. Nie ingeruj w wybor innych ludzi

że od jednej puszki piwa można zostać alkoholikiem. - ciekawa story. no ale wszystko jest możliwe. a takiej sytuacji wina leży w psychice. nie w alkoholu

Gość 3223123
a ja napisze petycje o zakaz chodników, bo się raz na jednym potknełam.