Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marianna322222

Boję się seksu, jak się przełamać i czy w ogóle

Polecane posty

Gość marianna322222

Opowiem moją historię. Mam 32 lata. Mój pierwszy chłopak zostawił mnie 9 lat temu, co bardzo przeżyłam. Leczyłam się u psychiatry 2 lata, miałam ciężką depresję. Od tamtej pory nie ufam facetom. Z wieloma się spotykałam, ale z żadnym nie chciałam iść do łóżka, bo się bałam, że mnie porzucą jak tamten. Każdy z nich po jakimś czasie zrezygnował ze mnie. Teraz mam faceta, którego kocham ale nie mogę się przełamać i nie ufam mu do końca. Boję się, że mnie wykorzysta i zostawi jak ten pierwszy. Z tym pierwszym kochałam się tylko 4 razy. Co radzicie?

Gość Lilaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
kobieto masz juz 32 lata, zacznij zachowywac sie jak dorosła kobieta, nawet po slubie nie wiadomo czy bedzie sie z tym kims do konca zycia ,wiec wyluzuj, nie skupiaj sie na tym ze facet odejdzie tylko czepr z zycia i sexu, bo jak tak bedziesz postepowac to wkrótce zostaniesz stara samotna kobieta

Gość marianna322222
Masz rację, ale ja naprawdę jestem bardzo wrażliwa, z tamtego chłopaka się leczyłam długo. I teraz jakby ten mnie tak potraktował to nie wiem jakbym dała radę psychicznie.

Gość Lilaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
wiem ze takie przezycia sa trudne ale zycie jest trudne ;) musisz byc silniejsza, poza tym nie miej złych myśli,badz optymistka a bedziesz szczesliwa :) a sex z ukochanym to czysta przyjemnosc :)

Gość marianna322222
Dzięki za odpowiedź, ale sama nie wiem :(

Masz 2 wyścia. 1. Zaryzykować i cieszyć się związkiem aż do jego końca 2. Być samotnym i nieszczęśliwym do końca życia. Wszystko się kiedyś kończy ale czy to oznacza, że nie mamy czerpać z tego przyjemności? Jak oglądasz film to też myślisz, że się zaraz skończy i będzie ci smutno? Żaden facet nie da ci gwarancji na udany związek ale warto próbować nie?