Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bez_nicka_

gdzie są .................

Polecane posty

Gość Pomarańczowy wiadomo kto
Ociec, prać ??

Gość Pomarańczowy wiadomo kto
wpierdol - tradycyjne polskie prezenty przyznawane wszystkim tubylcom na nowo zdobytej przez polaków ziemi/planecie Vide "Zdobycie Marsa przez amerykanów" :classic_cool:

veivór Vał, śliczna Vał. Kiedy mijamy się na forum, kiedy ty ocierasz się o mnie tak dwuznacznie na topikach czuję, że mógłbym, właściwie chciałbym pieprzyć się z tobą godzinami. Stoisz pod ścianą w rozkroku, twój piękny wypięty tyłek kusi mnie cholernie. Nie wytrzymuję, podchodzę do Ciebie od tyłu, obejmuję Cię wpół, pochylasz się posłusznie, a ja pie**olę Cię mocno. Jęcz! Głośniej! -chyba za cienkiego masz 😴 bo naet nie poczułam :O Hej łobuziary i zboczeńcy:D🖐️

noo proszę tylko ciebie tu brakowało by ta zastawa zyskała blask :classic_cool:🖐️

dzień dobry🖐️ widzę odwołanie meczu miało dla niektórych pozytywne aspekty;)

Fałuś😘 Ty się wyspałas, Niebieska zrelaksowała, tylko panowie chyba troszkę pokleli wczoraj

moda na powrotu, więc może PRL-owska cenzura wraca:P Fałcia, no to fajnie, już nie pytam jak spałaś bo ważne że się własnie wyspałaś:P

:D:D:D Niebieski mogłeś na seks żone wyciagnąć;) napiecie by spadło :D:D:D

to dobrze, że zagotowało tylko, bo ja to jakbym miał to bym chyba w TV przywalił nim:P widocznie dach faktycznie tylko służył do ochrony przed słońcem jak w meczu z Grekami w lecie na euro:P

nasi też do mocarzy nie należą ostatnio:) oj dzisiaj jak dojdzie do meczu to jeszcze niejedno piwo się zagotuje:)

dzisiaj pewnie dużo ludzi machnie ręką i już nie pójdzie na stadion, ale wczoraj nieźle łapali tych typów co się wdarli na murawę:)

najlepiej jakby wczoraj wystapiła żeńska jedenastka, to by dopiero było widowisko;)

Adas i wszystkie zdjeły koszulki 😴 a my wygramy z Anglikami :D:D jak u nich 10 dostanie czerwone kartki ;)