Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawskaaaaaa aa

Na jakim poziomie znacie angielski? I ile czasu się uczyliście/uczycie?

Polecane posty

Gość ciekawskaaaaaa aa

I jak się uczycie? Gdzie?

Gość ja juz sytracilam nadzieję
ucze sie, odkad pamietam i najwiecej mi dalo to, jak musialam mowic z gr nica. Wszelka zamierzona nauka do bani. Co smieszniejsze, szkolne gramatyczne testy itd przechodze doszlam do FC, wspinam sie z poziomu na poziom,Jest tak,ze bez problemu rozmaiam na kazdy temat, potrafie sie dogadac, natomiast z piosenek nic kompletnie nie lapie oprocz jakiegos I love you, bardzo malo rozumiem z filmow ( chyba,ze sa proste zwroty z tzw dnia codziennego.Zalamac sie mozna. Nie widze postepu.

Gość Zaklinaczka duchów
Advanced / 7 lat , z przerwami/ ale jak się języka nie używa to "rdzewieje" , tak jak wszystko;-)

Gość twtrtwrtwr
ja się uczyłam w szkole i na studiach, mam nawet jakiś tam certyfikat. ale tak naprawdę, to nauczyłam się dzięki internetowi- te wszystkie seriale i obejrzane fimy nie poszły na marne- jestem "słuchowcem" wchłaniam praktycznie wszystko co usłyszę. plus do tego sporo anglojęzycznych znajomych, więc miałam okazję, żeby nauczyć się mówić. potrafię mówić płynnie na każdy temat jak po polsku czy nawet mysleć w tym języku. tyle, że jestem analfabetką- jak piszę, to robię straszne błędy, ale to się chyba nigdy nie zmieni, bo nie lubię czytać w innych językach niż polski. QQQQQQ kursy to strata czasu- lepiej wyjechać na 2 m-ce na zmywak.