Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LJUHYUHYUH

CZY SHAKIRA JEST LADNA?

Polecane posty

reasumując Shakira nie jest ładna kobietą,jest przeciętną jak wiele latynoskich kobiet Nie ma za bardzo wiele seksapilu Fakt,fajnie robi "szejki" ale jest niska i krępa z twarzy nie za specjalna też przeciętna pozdrawiam szczekajace "suki" :D 🖐️

fox po operacjach plastycznych wygląda jak transss http://www.google.pl/imgres?q=megan+fox&start=342&hl=pl&sa=X&biw=1366&bih=685&tbm=isch&prmd=imvnsoa&tbnid=F_8zTkp_Vyc46M:&imgrefurl=http://nocoty.pl/title,Megan-Fox-nie-szuka-siebie-w-Internecie,wid,11546689,wiadomosc.html&docid=HP_vJau6hWfcBM&imgurl=http://i.wp.pl/a/f/jpeg/23093/megan_fox_j627.jpeg&w=627&h=311&ei=01p9UKy6Oer-4QTbzIH4Bg&zoom=1&iact=hc&vpx=205&vpy=111&dur=77&hovh=158&hovw=319&tx=127&ty=77&sig=100325426497129080635&page=11&tbnh=146&tbnw=292&ndsp=35&ved=1t:429,r:49,s:300,i:151

Gość phiphiiii
Shakira jest ładna amen. Kleopatra, żeś pojechała z tymi brzydkimi. Ja bym mogła być tak brzydka jak theron :D. Regres też żeś wrzucił niby brzydkie zdjęcie Shakiry. Ona ma tam głupią minę ale nie wygląda brzydko. Na pewno ma masę gorszych.

Gość on28wawa
Szarpalbym jak reksio szynkę

Gość on28wawa
Szarpalbym jak reksio szynkę

Gość tyryryryryryyr
Shakira jest bardzo ładna! Dużo kobiet chciałoby wyglądać (no, może pomijając wzrost ;)) i poruszać się jak ona. Podoba się niemal wszystkim facetom, których znam.

Gość fannn
Shakira ładna, ale mimo wszystko wole lindsey vonn:)

Gość gość
Shakira to piękna kobieta

Gość gość
mnie sie szakira podoba tylko czasem, zalezy jak jest zrobiona.

Gość gość
nie jest za ładna i ten bulaj w dolnej części twarzy przez co sepleni , taka wsiowa uroda, jak na latynoske które są sliczne ona jest bardzo przecietna a nawet brzydka

Gość gość
zgadzam sie,że jest tandetna,ale podziwiam ze pomimo,ze jest pospolita zrobila taką karierą,spiewając o niczym ,i kręcąc poopą

Gość gość
Nie ma co się spierać na temat gustu bo każdy ma inny. Brzydka na pewno nie jest. Jednak zdecydowanie nie jest to mój typ. Nie podoba mi się jej ciało - niska, duży tyłek i grube, krótkie nogi. Twarz przeciętnej dziewczyny, chociaż ma ładne oczy. Zdecydowanie nie podoba mi się ten blond. Jest zbyt sztuczny u latynoski. Moim zdaniem lepiej by wyglądała w ciemnych włosach.

Gość gość
w d****h wam sie poprzewracało jest bardzo ładna zazdrośnicy

Gość taka prawda1
Przeciętna ,nieciekawa uroda, zrobiona na blond ,sztuczna i bez seksapilu.Du..pą kręcić się nauczyła, tańczyć, medialnie ujęła przeciętnych facetów, którzy nie mają pojęcia ,że ich żony są ładniejsze ale nie upiększają się 7 godzin dziennie. Krótka, wyuczone ruchy, nie ma naturalnej sportowej sylwetki, grube nogi i głupie śpiewanie. To jest prawda. Madonna brzydka ale na siłę zrobiona i wiecznie rozkraczona. Tym zdobywa się karierę oraz kasą wątpliwie zdobytą i układami. JL - zęby brzydkie, nos wyrzeźbiony, tyłek powiększony i siedzi na pływalni 5 godzin dziennie; żadna śpiewaczka, po prostu-lansowana, biznes . Informuję; jestem uważana bez mediów wg prawie 100 % ludzi, którzy mnie poznali za piekną kobietą z seksapilem i powodzeniem.

Gość taka prawda1
Przeciętna ,nieciekawa uroda, zrobiona na blond ,sztuczna i bez seksapilu.Du..pą kręcić się nauczyła, tańczyć, medialnie ujęła przeciętnych facetów, którzy nie mają pojęcia ,że ich żony są ładniejsze ale nie upiększają się 7 godzin dziennie. Krótka, wyuczone ruchy, nie ma naturalnej sportowej sylwetki, grube nogi i głupie śpiewanie. To jest prawda. Madonna brzydka ale na siłę zrobiona i wiecznie rozkraczona. Tym zdobywa się karierę oraz kasą wątpliwie zdobytą i układami. JL - zęby brzydkie, nos wyrzeźbiony, tyłek powiększony i siedzi na pływalni 5 godzin dziennie; żadna śpiewaczka, po prostu-lansowana, biznes . Informuję; jestem uważana bez mediów wg prawie 100 % ludzi, którzy mnie poznali za piekną kobietą z seksapilem i powodzeniem.

Gość gość
tandetna,takie insze disco polo ale trzeba przyznać ze ciągle coś robi i trzyma rękę na plusie,więc jest ambitna i pracowita

Gość Wiktoria221
taka prawda1 Proszę Cię nie poniżaj się mówiąc że Shakira jest sztuczna :)) Proszę zobacz sb jak wyglądała w wieku 13 lat .Ma piękne włosy ,karnację oraz ciemną oprawę oczu. Jeśli dla Cb Shakira wygląda pusto w blond włosach to popatrz sb na dodę :)) .Blond jej bardzo pasuję i nie wygląda w nim pusto . hahaha i twoje powiedzonko "dupą się kręcić nauczyła " ciekawa jestem czy ty byś tak "dupą umiała kręcić" :)Ona upiększa się 7 godzin ? :) jest prawie że jedyną gwiazdą która nie miała żadnej operacji plastycznej ani żadnych ulepszeń .Więc proszę Cię za przeproszeniem ogarnij dupę bo widzę że zazdrość zżera i to ostro :)

Gość gość
trudno patrzeć na twarz kiedy patrzy się na tyłek