Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no nie wiem czy sie nadaje

taki kombinezon na zime czy jesien pomozcie bo juz nie wiem

Polecane posty

Gość łoooo matkoooo
no przeciez sa rekawiczki to chyba na zime jest nie? w ogole tak czy inaczej dziecko przykrywa sie kocem w wozku,chyba ze zima bedziesz spacerowala z dzieckiem w nosidelku ale watpie

Ok, ale jesienią jak jest chłodniej np 5 stopni to też sie zakłada maluchowi rękawiczki, prawda?? Więc to nie jest żaden wyznacznik. Nie noszę dziecka w nosidełku, jeździ w wózku. Może któraś mama się wypowie???

Gość 2xmama
wydaje mi się że kombinezonik jest jak najbardziej odpowiedni. Jeśli nie jest ze zbyt śliskiego materiału np ortalion będzie wygodny w trzymaniu malucha. Nie może być też za gruby żeby dziecko się nie pociło. A jak na dworze będzie -30 st to przykryjesz go dodatkowo kocykiem ;)

kurcze no ciążko powiedzie co to za materiał, ale nie błyszczy się więc to chyba nie ortalion. Nie umiem się zdecydować, cena jest atrakcyjna, ale nie chce też wyrzucić go w błoto :(

Gość żoana
nie wiem nad czym sie zastanawiasz kombik jest ładny,widac zadbany a cena calkiem niezla.Nówka na allegro tego samego modelu kosztuje 89zł chyba wiec bierz kobieto nie marudź

Nie marudzę, chciałam się tylko poradzić ;| nie mam gromady dzieci w domu, jestem mamą po raz pierwszy a rozumów wszystkich nie pozjadałam, dlatego się pytam. Skoku na bank tez nie zrobiłam, żeby kupować coś w ciemno..