Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asdfghjnm

ostatnio na ero potworzyło się sporo par

Polecane posty

pokaze ci znow jaki jurny jestem :P -się bzykali a ja nic nie wiem?:classic_cool:

dark przyznaj sie to ty jestes ta miła panią z monopolowego!!:P

niesmiały a czy ja mogę liczyc na jakiś fotoreportaż z tego "znów"?:classic_cool:

Właśnie tak fał;) Jak będziesz następnym razem, to pokażę Ci skrzynki z piwem na zapleczu, a potem może Ty pokażesz coś mnie...

[zgłoś do usunięcia] dark_ side Właśnie tak fał Jak będziesz następnym razem, to pokażę Ci skrzynki z piwem na zapleczu, a potem może Ty pokażesz coś mnie... - chyba nie mam nic czego bys ty nie miała 😭 jestem taka zwyczajna 😭

niesmiały wiesz jakie ja mam na ten temat kosmate mysli?😭

normalnie nie mozna liczyc na wasze wsparcie:P a na twoje SMu juz wcale:P:D Wiesz, że mogłabym u niego spowodować iz nigdy wiecej nie spojrzałby na kobiety w wieku powyżej 30-stu lat:O? jestem stara😭

dark_ side Fał, starczy, że pozwolisz mi spróbować wszystkich pieprzyków na swoim ciele -cholera dziwny prąd ptrzeszedł mi po kręgosłupie :P starzeje się !!!😭

niech to pozostanie lepiej na poziomie mojej niewiedzy :classic_cool: chłopczyk mógłby sie okazac łysym i otyłym 58latkiem :P

Żałośni jesteście, siedzicie i gadacie tylko, a ja w tym czasie odwiedzam samotne kafeterjanki. :classic_cool: