Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asdfghjnm

ostatnio na ero potworzyło się sporo par

Polecane posty

[zgłoś do usunięcia] vera z cheshire Ja wolę ślub, zawsze się popłaczę jak na "Przełamując fale"i jest klawusio. - vera nie mów ze nie lubisz tych suto zastawionych stołów, rustykalnych zabaw, w których zapici robią z siebie idiotów i dobrej wódki :classic_cool:

Dark!:D ty to chyba nieodpuszczasz żadnej okazji, co ;)? Ale cieszę się, że jednak moja intuicja mi dobrze podpowiada;) a co do wódki, to wole jesli sa delikatniejsze alkohole a tak długich imprezach.

Przez ostatni rok zaliczyłam kilka ślubów i wesel ale na żadnym nie było rustykalnych zabaw, wódki nie piję, bo to zło (to znaczy piję, ale musi być okazja, a wesele nią nie jest), piwo za to żłopię :classic_cool: po 18 nie jem, najeebańczyków też nie widywałam. No, może jakiś czyjś wujek Wiesiek czy Czesiek w rozpiętych koszulach slalomem pokonywali przeszkody na parkiecie, ale tak poza tym to nie. :D

widzisz Vera jak sie to miło wspomina ;) a ja własnie wódkę wole niz goowniane podróby zawne potocznie alkoholem 😴 ewentualnie w trakcie seksu moze byc wino czerwone półwytrawne SMku 👄

Darku😘nie chciałam aby to zle zabrzmialo :) Własnie sobie przypomniałam że musze sie narąbać w ten weekend:O bo potem to usz doopa😭

nieśmiały ile masz latek?:P na ucho mi powiedz:P ex ;) do kina to idziemy na bank :P

niesmiały ❤️:) (jakie to urocze!:D ) z tym kinem to ja powaznie pisze:P:P Z chęcią bym sie z Wami spotkała :classic_cool: Obiecuje , że bede trzymac rączki przy sobie :classic_cool:

przecie on ściemnia :classic_cool: uwazaj wrona moze miec pod 60tkę :D:D:D

SMu się to teraz nazywa "kolejką"? :O u mnie w monopolowym ładna cycatka stoi:classic_cool: