Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asdfghjnm

ostatnio na ero potworzyło się sporo par

Polecane posty

Jak juz pisałam, troche to skoplikowane:P:D Dochodzący, nie weim czy dochodzi i jak dochodzi bo nie mam zamiaru tego sprawdzac:D

No ale spasionego nie pozbędziesz się tak szybko, bo nikt go nie weźmie. Daj mu łopatę chociaż i niech działkę jakiejś babci przekopie 2x w tygodniu, to formę choć trochę poprawi ;-)

niesmialy, przykro mi bardzo, ale .... nie:P:D Daj mi znac jak skończysz trzydziesci lat;) Pewnie nadal tu bede:classic_cool::D

Przydałoby się aby ręka silnego faceta przytrzymała ci dłonie, nastrzelała kilka klapsów, później zatkałby ci usta i posuwistymi ruchami przywołał do porządku :D

Zależy jakie stadium: 1 - nie widać jak leży 2 - nie widać jak stoi 3 - nie widać kto obciąga Trójka to już cukrzyca i wieńcówki, więc niewesoło z wydolnością i erekcją :-)

"Każdy ptaszek ma swój daszek" :D "Dobry gospodarz swojego konia trzyma pod dachem":D Tez fajne:classic_cool:

Gość Małe brzuszki,
są bardziej seksy niż "kaloryfery' :)

pogęłło was normalnie:O zycia nie macie...jakis obowiazków?:O S_M👄 mówisz zonka do czwartku?:P to jedziem na weekend do Gdańska ;) Bede opiekunka co ty na to?:D

pierzasta no widze :classic_cool: Płacą ci chociaż solidnie?:D:D SMku do tzytza?:)

wrona co ten twój amant tak sie wyrywa i obce tematy zakłada?:P jakis dziwny intelektualista z niego :O