Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asdfghjnm

ostatnio na ero potworzyło się sporo par

Polecane posty

fajnie napisales o tym przytulaniu i drapaniu po pleckach :) Przypomniało mi sie cos miłego :) To dla ... ty wiesz😘 :D

Wazne, SMu:P Bo sie martwic zaczynam :P Tak dużo cie ostatnio na kfae, iz obawiam sie że rzuciła cie zona i wylali cie z pracy :P Ando, teraz nie weim co napisac, bo jak zaprzecze to pewnie i tak sie wyda, a jak sie przyznam to nie weim czy nie masz czasami czegos do mnie :P;)

Nie mam. Po prostu przypomniałem sobie, że kiedyś był taki nick i nawet chyba rozmawialiśmy w jakimś temacie :-)

Wszystkim Androgen:)Rycersko uratowałeś mój honor i przygarnąłeś mnie na swoja parę:)jestem Twoją dłużniczką,nie czuje się jak wybrakowany towar:classic_cool:

Malunia,dawno cie nie widzialam :) Zawsze jak cie widze, przypomina mi sie aby "dokarmić" dzieciaczki i pieski ;)

Ada, nigdy nie powinnaś nawet pisać o sobie jako wybrakowany towar. Nigdy tak nie było i nigdy tak nie bedzie.

Malunia o faceta powinnas byc spokojna, bo nie posiadam :P:D znaczy nie... posiadam aż 3(jeszcze), jeden na papierze, drugi dochodzący, trzeci mieszkający ...eee troche to skomplikowane:P:D

Wronka, to dbaj o tego, który dostarcza najwięcej wrażeń. Znaczy się nie dokarmiaj za bardzo ;-)

Ando, od jakiegoś czasu czuję się tak, jakbym .... juz zapomniała co to seks, jakby niebył mi juz do niczego potrzebny, głownie to chyba moja wina ponieważ staram sie o tym zbyt czesto nie myśleć. Chciałabym poczytać jakieś pikantną wymiane erotycznych podtekstów, aby sprawdzić czy faktycznie wszystko sie we mnie wypaliło, czy może jeszcze nie;)