Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Patrycja:)

po jakim czasie dostałyscie okres?

Polecane posty

mój synek od 5 dni nie jada z piersi.. dzisiaj miałam delikatne plamienie.. czy to mozliwe ze to poczatki okresu??

Gość minnii
Raz po 6mies. od porodu -wciąż karmiłam. Drugi raz wciąż karmię -ponad 9mies. a okresu brak.

Gość wszyscy jesteśmy z małp56
a skąd mamy wiedzieć kiedy urodziłaś? okres dostajesz różnie..zazwyczaj po ok 3 miesiącach od porodu. Ale karmienie nie ma tutaj nic do rzeczy. ja karmiłam przez rok, a okres dostałam po 2,5 mies.

mały ma 8 miesiecy, podobno jak sie karmi to nie ma okresu i własnie tak ze mna było.. nie miałam do tej pory i jak tylko mały odstawił piers to dostałam plamienie.. dlatego pytam czy moze to byc poczatek okresu... i po jakim czasie po ODSTAWIENIU DZIECKA OD PIERSI DOSTAŁYSCIE OKRES.. a nie interesuje mnie czy w trakcie karmienia bo ja nie miałam..

Gość minnii
Z tym karmieniem i okresem jest różnie -przede wszystkim chodzi o poziom prolaktyny, który w czasie karmienia jest wysoki więc nie ma owulacji. Co do tego kiedy będzie po odstawieniu to trudno generalizować bo czytałam już wiele przypadków i bardzo różnie bywało. Daruj sobie pisanie wielkimi literami bo umiem czytać ze zrozumieniem. :O Odpowiem, tak to może być okres albo tylko efekt zaburzeń hormonalnych -na dwoje babka wróżyła. Czekaj na rozwój sytuacji.

Gość Zamiast
nie ma tak dobrze, ja karmię piersią tylko a okres juz po niecałych 3 miesiącach wrócił