Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Umówiłabyś się z takim?

Która by z was umówiłaby się z facetem co pracuje jako cieć na portierni?

Polecane posty

Gość Umówiłabyś się z takim?

Przez agencję ochrony i zarabia np. 1500 zł, ma zmiany 24 godzinne lub 48 godzinne

Gość och uhhh ech achhhh......
A co to jakaś zła praca wg.Ciebie? Myślisz że każda leci na kase? 1500 zł zarabiasz Ty, 1500 zarabi ona, razem 3000, da się żyć, macie super seks co nocy i jest super. Ja dałabym wszystko aby się tak totalnie zakochać, i nieważnie ile by zarabiał, tak jak pisałam 1500 to naprawde nie jest źle.

Gość a nie uwazasz, ze ciec
to moze byc prosty facet, niezbyt inteligentny i niezbyt lotny?

Gość Dla mnie nie problem
facet jak każdy inny, praca choćby i najgorsza nie hańbi a zarobek 1500 nie jest żadną przeszkodą.

Gość taki ktos moze byc
bardzo prosty

Gość inzynier serwisowy//zablok
Ale tymi tematami sracie. Zaraz ja założe czy jakaś kobieta umówi się ze mną. Czy mam szanse u kobiety. Czy mając firmowego focusa mam szanse u kobiety. Czy jednak lepiej jak miałem octavie? Czy jak jestem hamem i mówię to co myśle to czy jakaś mnie zechce. Czy jak miałam 5.0 na studiach to jakiś facet mnie zechce? Czy jak mam 21 lat i jestem dziewicą to czy mam już kupowac kota i myślec o staropanieńswie?

ha ha widze że nawet kopie jednego tematu sa

W sensie ?? Wygladowo i funkcjonalnie na + Ale jak ja bym miał płacić za naprawy to ja pieeeeeeerdole... Focus ma standardowo np zajebiste radio z mp3 + blutooth więc głośnomówiący masz gratis. A jak do tłuczenia to tylko auris/ octavia. Dlatego TYLE tego jeździ w firmach. Firmówki = dobre auta. Poza pandami i fordami kupują je bo sprzedają za pół ceny. Np focusa dostaniesz za 20 - 30 tys. Ale teraz już nikt nie kupuje bo za 30 - 40 masz i30 o nieeeeeeeeeeeebo lepsze.

W sensie ?? Wygladowo i funkcjonalnie na + Ale jak ja bym miał płacić za naprawy to ja pieeeeeeerdole... Focus ma standardowo np zajebiste radio z mp3 + blutooth więc głośnomówiący masz gratis. A jak do tłuczenia to tylko auris/ octavia. Dlatego TYLE tego jeździ w firmach. Firmówki = dobre auta. Poza pandami i fordami kupują je bo sprzedają za pół ceny. Np focusa dostaniesz za 20 - 30 tys. Ale teraz już nikt nie kupuje bo za 30 - 40 masz i30 o nieeeeeeeeeeeebo lepsze.

W sensie, że w słowie cham ci się błąd wkradł. No właśnie porównanie Focusa i Pandy... cholera. Dylemacik taki miałam. Jeśli chodzi o powiedzmy zużycie części to lepszy jakiś VW. Bo i części dłużej trzymają i w ogóle tańsze. Focusów natomiast w przystępnych cenach na rynku w cholerę, ale te naprawy... porównywalne chyba do Peugeot...ee tam, coś się wymyśli. Branoc ;)

To jest tak Francuzy rozdziel na a) dobre - citroen b) tanie i niby ładne ale do dupy - peugeot c) niby sportowe a silnik do dupy - renault Niemieckie na merca, audi i długo nic. Jeśli już musisz vw na produkowanego w UE i meksyku. skodę czyli ukradniemy dobre części z VW i zrobimy auto. A co sprawdzone to się trzyma. Mimo że brak w nim bajerow i wygląda jak kał. Np deska rozdzielcza. Co za debil to wymyślił? Te wloty... po 3h jazdy można sie pożygać. Z japoni na Toyotę suzuki Isuzu i nic. Reszta aut się naprawdę nie liczy. Jak potrzebujesz tego typu auta to kup c3, c4, c5 audi a4, a3, octavie, fabie, i30 jak masz kasę, corollę, avensis, volvo s40 s60 kia ceed, To są dobre auta z klasy combi / standard. A tak no to stare dobre w124, saxo, civic,

Wiem,że to ero ale moi drodzy o czym Wy piszecie?:O Inzynier jak dla Ciebie w aucie liczy sie radio i zestaw głośnomówiący to sory:O Focus to kompakt który właściwościami jezdnymi przewyższa inne auta tej klasy a to za sprawą m.in wielowahaczowego zawieszenia na obu osiach.Megane np z tyłu ma belkę skrętną. Iskra Panda to auto miejskie, segmentu w zasadzie nawet nie B a A czyli nijak nie ma go jak porównać do Focusa a Wieśwagen wcale nie ma tańszych części które dłużej trzymają to mity jakieś i zabobony powtarzane przez lata.Zaden Focus czy Peugeot nie jest droższy w naprawach. Przecież silniki Wieśvagena TDI mówię o tych 2 litrowych są niedorobione i nękają je ciągłe awarie. A co do Twoich rad Inżynier to też kierujesz się jakimiś mitami Citroen jest dobry zwłaszcza jak mu zawieszenie pneumatyczne wysiądzie:O,nie wspominając o drobnych usterkach elektroniki ale to większość francuzów, Renault silnik do dupy? Skąd to stwierdzenie? O ile wiem to Renault jeżeli chodzi o benzynówki posługuje się zwykłymi 16 zaworowymi konstrukcjami bez żadnych udziwnień czy turbodoładowań.Oczywiscie wersje dci były wadliwe ale poradzono sobie z tym problemem.Niemieckie wcale nie są tak dobre jak Ci się wydaje zresztą czy Merc Audi czy Bmw to jeden pies:D I niestety ale każda z tych marek obniżyła jakość bo po co tworzyć mercedesa takiego jak własnie w124 którym bezawaryjnie można jezdzić 500 tys km??? W dzisiejszych czasach prosty rachunek ekonomiczny wyklucza takie rozwiązanie. No ale z resztą się zgodzę:D

Gość a ja mam golfa trujke
i tysz piknie smiga;)🖐️

Gość odpowiadam autorowi
3000 zł na co niby?:-o na waciki? ja sama zarabiam x3 ale duze miasto inne ceny, drogie zycie i takie tam;) a tak powaznie, wiesz jesli ktos jest portierem i nie jest to jego praca"przejściowa", nie ma predyspozycji, możliwosci(wyksztalcenie, znajomosc jezykow itp) to nie wiem czy to jest taka rewelacyjna partia:-o, poza tym przy współczesnych bizneswoman taka osoba czułaby sie po prostu dyskryminowana🖐️

Gość a ja mam golfa trujke
przejrzałem:) ten z linku to jakiś rzęch mój jest elegant:D

Właśnie zliczyłam samochody, którymi do tej pory jeźdźiłam i... troszkę tego się nazbierało. Nad Focusem na poważnie się zastanawiałam. O ZNAWCY WY I WYBAWCY! Znaczy szczerze dziękuję za wskazówki, chociaż... jedne drugim zaprzeczają. Ze względu na krótkie trasy, które przemierzam stwierdzam, że silnik 2,5 TDI to za dużo, a zatem zmienić na 1,9 bym sobie życzyła. Pomijając już wszelkiego rodzaju designerskie kwestie... O wiem! Samochód nie może być czerwony :D ;) Pozdrawiam!

Gość nie, nie umowilabym sie
nie umowie sie nigdy z facetem, ktory ma nizsze mozliwosci finansowe niz moja rodzina - czytaj: nie bedzie mi mogl zapewnic takiego samego poziomu jaki mialam w domu.

Gość do iskierka
kup sobie RS4 audi polecam 380KM, V6, łądne:) spalanie troche kiepskie bo ponad 30litrow ;) aktualnie mam do sprzedania bo zmieniam na rs5;) jestem kobieta i mam auto od nowosci:) jest z 2009r. a co do tematu to ja 1500zł wydaje na benzyne miesiecznie wiec praca meza portiera to nie bardzo:(

:D takie cacko by mi od razu ukradli!!! :D A i żeby nie było, że erotycznie do tematu nie podchodzimy to... we wszystkich samochodach były wygodne tylne siedzenia, na których można było uprawiać wspaniały seks :P

Gość Jebro
A panie jak zwykle myślą tylko o kasie. A co wy macie do zaproponowania panowi z zamożnej rodziny?

Umówiłabyś się z takim? Przez agencję ochrony i zarabia np. 1500 zł, ma zmiany 24 godzinne lub 48 godzinne - a masz leżankę w tej kanciapie?:classic_cool:🖐️

Jebro: Panu a nie Panowi Ale laska ma rację, jak się zwiąże z kimś kto zarabia mniej to będą problemy z wakacjami, wyjazdami, poziomem życia. Lepiej jak zwiąże się z kimś kto zarabia podobnie. Przecież nie będzie kolesia utrzymywać

Gość ja moge faceta utrzymywac
jesli bede widziala ze sie stara, ze nie zeruje na mojej jedynie pensji, że z takich a nie innych powodow ja zarabiam lepiej to czemu nie? nie chcodzi o to, że on musi zarabiac tyle samo co ja albo wiecej, takie czasy, jesli ja mam dobrze platna prace a(powtorze to jeszcze raz) moj maz tez sie bardzo stara tak jak ja, chodzi do tej pracy, zarabia a niestety ma mniejsza wyplate to absolutnie nie widze problemu:D

Gość Jebro
Masz rację miało być panu.

Gość do ludzki moze
odwieczny problem, czy chciałabym mieć męża np. prezesa amber gold czy męża portiera?hmm...odpowiedź pozostawiam wam

Gość do ludzki moze
oczywiście znając cala sytuacje z ta niesławną firmą, to tak żeby nie było nieporozumień;)