Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Młodość to nie zawsze plus

Młodo wyglądają faceci majętni albo ci, którzy się nie napracowali

Polecane posty

Gość Młodość to nie zawsze plus

Co z tego, że facet wygląda młodo i ładnie, jak po prostu się nie napracował. Ma 30 lat, coś tam pracował, szybko tracił pracę, potem siedział miesiącami na bezrobociu, coś tam znalazł, chwilę popracował i tak w kółko. Tak samo urzędnik będzie wyglądał młodziej od tego co zarabia dobrze i musi się napracować

Gość dsaada2323432
tak to prawda.

Gość wiecznie młode szczęście
Odkryłaś mój sekret. Ja jestem pracowita ale w ogóle nie mam stresów typu- praca, pieniądze, co ludzie powiedzą, do tego jestem radosną osobą, pozytywną, zakręconą, nie mam jadu i toksyn w organiźmie, może dlatego czas się zatrzymał, poza tym człowiek zaprogramowany ejst na 150 lat, więc wstydem byłoby wyglądać starzej od 19 latki w wieku 25-35 lat :-)

Gość toffix
mój mąż tez zawsze młodo wyglądał a w pracy ładnie się napracował bo pracuje fizycznie...więc tą teorie to troche o kant dupy rozbic

Gość wiecznie młode szczęście
Odkryłaś mój sekret. Ja jestem pracowita ale w ogóle nie mam stresów typu- praca, pieniądze, co ludzie powiedzą, do tego jestem radosną osobą, pozytywną, zakręconą, nie mam jadu i toksyn w organiźmie, może dlatego czas się zatrzymał, poza tym człowiek zaprogramowany ejst na 150 lat, więc wstydem byłoby wyglądać starzej od 19 latki w wieku 25-35 lat :-) A jaki obciach że większość 18 latek wygląda jak ty albo starzej :D Ale jedzą paróweczki, słodyczki pychniutkie i maczki, lubią smażyć skórkę na sloneczku, więc niech wyglądają, jak się dba i chroni to się ma, nie tylko skórę ale psychikę od głupoty, jadu i niepotrzebnego stresu.

Gość z drugiej strony zadna
ladna laska nie chce ani mlodo wygladajacego nieroba ani spracowanego robotnika z dobra pensja, wiec wybierze nadzianego biznesmena, ktory chodzi do kosmetyczki

Gość niedojeb 666
FACES OF DEATH!