Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamzaswoje

Odpowiedziałem jej niemiło i znikneła.

Polecane posty

Gość mamzaswoje

Od dłuższego czasu zarywam pewnie nieudolnie to pewnej wspaniałej kobiety. Wiedziałem, ze jest wrażliwa, ale też cholernie uparta i nie daje sobą pomiatać. Nigdy nie chciałem zrobić jej nic złego. Podczas naszej ostatniej rozmowy niemiło jej odpowiedziałem :-O a ona odcięła sie ode mnie. Milczy już miesiąc. Dzwoniłem na poczatku to nie odebrała i ie oddzwoniła, a teraz też już nie dzwonie, bo nie wiem sam co robić :-O Kobieta jest niezwykła, cudowna, ma charakter i sprawia, ze ja 36 letni facet jąkam sie jak mam do niej zadzwonić :-O i boję się :-O Nie wiem jak to dalej rozegrać.

Gość ;lnoihni
a co jej niemiego powiedziales?

Gość mamzaswoje
no nic znowu takeigo strasznego, ze mnie wkurza i juz nie mogę tego słuchać, co mówi :-O

Gość stockholm stad
jeśli to było w żartach, to wystarczy jej o tym powiedzieć, być może jeszcze nie znacie się na tyle i ona tego nie wyczuła. Druga opcja-brak jej dystansu do siebie. Jeśli mówiłeś serio, to może faktycznie nie dogadujecie się i szkoda czasu na tę znajomość? Tak czy owak, wygląda to dosyć dziecinnie;) I z jej i z Twojej strony gwoli jasności.

Gość wtf??!!!!!!
Widac uznala, ze zadba o Twoj system nerwowy :D

Gość wtf??!!!!!!
Ile lat ma ta cudowna kobieta?

Gość mamzaswoje
nie no raczej to ja byłem niemiły i na pewno nie mówiłem w żartach :-O niestetychciałem troche nia wstrząsnąć , żeby nie robiła błędu,ale jak widać to ona wstrząsnęła mną. Nie jest dziecinna. Dogadujemy sie bez słów, tzn. do tego momentu tak było.

Gość mamzaswoje
co to ma za znaczenie ile ma lat? ;-) 29

Gość wtf??!!!!!!
Ma znaczenie. Skoro zdajesz sobie sprawe, ze naprawde byles wredny i Twoje zachowanie nie bylo adekwatne do sytuacji, to trzeba by ja przeprosic. I bylo to zrobic od razu. Skoro ona taka uparta to faktycznie musiales zagrac ostro. Albo ona jakas ksiezniczkowata. Albo w ten sposob ustala sobie granice juz. Poniekad slusznie.

Gość stockholm stad
i ma na imię Ania;)

Gość mamzaswoje
pewnie się tego po prostu nie spodziewała po mnie i sie zawiodła :-( ja jestem bardzo spokojnym człowiekiem i zawsze odzywaliśmy sie do siebie z szacunkiem i miło, tylko ten jeden raz sobie pozwoliłem i mam za swoje. W sumei bez sensu, bo nie było takiego waznego powodu, aby w taki sposób do niej mówić i takim tonem.

Gość mamzaswoje
tak myślisz?

Gość mamzaswoje
nie pozwolę jej odejść, to kobieta na którą czekałem całe życie

Gość wtf??!!!!!!
Tez tak pomyslalam jak LCroft, bo doczytalam, ze ty jednak dzwoniles, wie chciales to naprawic, a ona nic. Tak, ulzylo jej, ze dales jej sam pretekst do zakonczenia uciazliwej znajomosci.

Gość wtf??!!!!!!
Zawsze sie jakales jak do niej dzwoniles?

Gość mamzaswoje
nie wierzę w to, wiem,ze coś do mnie czuje,a le też wiem,z e wszytsko spierdoliłem

Gość mamzaswoje
weź carna wyluzuj. wystarczy, ze ja jestem spięty. No zdarzyło mi się zająknąc kilka razy zwłaszcza na początku znajomosći, potem już było w porządku, uwielbiamy ze soba gadac i mozemy to robic całymi wieczorami. Teraz czuję sie jak na początku znajomosci, nie wiem na czym stoję i nie wiem, co mam zrobić, zeby było dobrze, więc nie robie nic.

Gość mamzaswoje
widze błąd, zeby nie było

Gość wtf??!!!!!!
A jak dlugo znacie sie? Wy w ogole byliscie zwiazkiem ? czy znajomymi? Bo nie piszesz nic o tym jaka to byla faza znajomosci.

Gość mamzaswoje
Znamy się 2 lata, nigdy nie byliśmy w związku, przyjaźnimy się, ale ewidentnie cos było na rzeczy, ja miałem nadzieję na związek i nadal mam, nie uwierzę, ze nic do mnie nie czuje. Jest teraz po prostu zła na mnie, zasłużyłem, ale co mam zrobic dalej? czuję się jak szczeniak,który nic nie wie i nic nie umie zrobić, mięknę przy niej :-(

Gość wtf??!!!!!!
Eeee... znacie sie 2 lata i nic?

Gość wtf??!!!!!!
moze tobie sie cos wydaje; poza tym czemu w ciagu 2 lat nie zrobiles nic konkretnego w sensie kroku na przod

Gość mamzaswoje
o już przestań. ja licze na powazny związke a nie byle co. od kiedy to ludzie muszą wiązać się miesiąc po poznaniu? my się poznawalismy, długo zdobywałem jej zaufanie, przyjaźnimy się, jest moim najlepszym przyjacielem.

Gość wtf??!!!!!!
Nie musza sie wiazac wezlem malzenskim w miesiac po poznaniu. Ale pewne rzeczy moga sie toczyc rownolegle.

Gość ALE JAKIEJ TY
porady oczekujesz?

Gość wtf??!!!!!!
Ona juz tam pewnie wie, ze jest atrakcyjna dla ciebie jak wenus z wilendorfu dla amatora rozm. 34

Gość stockholm stad
haha, jednak sam siebie okłamujesz. Jakim ona jest twoim przyjacielem? Nawet rozmawiać z nią nie umiesz...

Gość mamzaswoje
bo nie mam śmiałosci, nie chciałem jej spłoszyć wcześniejsyzmi deklaracjami, znając jej smutną przeszłosć. Czekam aż będzie gotowa i sama da mi znak. Marzę o niej i wiem, ze jest moja. Tylko trzeba czasu.